פריטים נדירים של מייקל ג'קסון למכירה

snoopdoggie

New member
פריטים נדירים של מייקל ג'קסון למכירה

שלום לכולכם, עקב חוסר מקום בדירה ורצון לגייס קצת מימון למטרה חשובה, החלטתי למכור חלק מהאוסף שלי. הפריטים שאני מציעה למכירה כרגע הם: * ספרים ומגזינים של מייקל מכל העולם, מתחילת שנות ה-80 ועד סוף שנות התשעים. * הבובה של מייקל מ-1984 (בתלבושת American Music Awards). * סט של 6 כרטיסי טלכארד של מייקל מאנגליה. * picture disc של Thriller * סינגל "7 של TORTURE (הג'קסונים) * Michael Jackson Fingerprint - תליון של מייקל (על שרוך שחור) שהוא בעצם מטבע כסף עם טביעת האצבע של מייקל, חתימתו ותאריך הלידה שלו. פריט זה יצא במס' עותקים מוגבל, וכל פריט ממוספר (זה שמוצע כאן למכירה הוא מספר 51). * CD סינגלים של מייקל * כתבות ופוסטרים מכל העולם אם מישהו כאן מעוניין, אפשר ליצור איתי קשר במסרים. אני גם אוכל לשלוח תמונות של הפריטים במידת הצורך. קחו בחשבון שהמחירים לא זולים במיוחד, אלא מחירים שמתאימים לכל פריט לפי שוויו אצל המעריצים האספנים. לילה טוב לכולכם.

snoopdoggie

New member
תודה לכל מי שפנה אליי בנושא

מחר אענה לכולכם וגם אעלה תמונות של חלק מהפריטים. לילה טוב :)

snoopdoggie

New member
לבקשתם של מס' אנשים הנה כמה תמונות

סט כרטיסי טלכארד מאנגליה

snoopdoggie

New member
Michael Jackson Fingerprint

בצד האחורי של המטבע (שעשוי מכסף ותלוי על שרוך מעור) מוטבעת החתימה של מייקל ותאריך הלידה שלו. דרך אגב, מעולם לא הוצא מהאריזה = חדש לגמרי.

VAMPhantom

New member
נראה בהחלט דבר מגניב ושווה ביותררר...

זה בהחלט דבר נדיר ומיוחד!

snoopdoggie

New member
שוקולד MOONWALKER מסוף שנות ה-80

אחד שוקולד חלב ואחד חלב עם אגוזים. במצב מצויין (שוקולד קשה ולא נמס, אם כי אני כמובן לא ממליצה לאף אחד לנסות לטעום את זה...)

VAMPhantom

New member
עם בטן כמו שלי...

מוכן לקחת ת'סיכון
סתם סתם סתם... אז השוקולד עתיק יותר מרוב מעריצי MJ?!;) (סתם מחשבה של רגע;) אני עוד זוכר ת'היסטריה הזו לדברים האלו... אגב, באותו סגנון,כמובן, יצאו לפני השוקולדים מסטיקים עם תמונות;) (עד היום, יש לי עוד סט שלם...)

snoopdoggie

New member
ויש גם תלבושת של GRAMMY AWARDS

שלמרות שהאריזה שלה קרועה בחלקה העליון, היא עדיין חתומה בתוך האריזה ומעולם לא הוצאה ממנה.

למעלה