פריט מהאוסף מי יודע מה זה.?
P powo New member 9/5/19 #3 צי'.אתה מקשה .וצריך לראות את הצד השני זכור לי משהו כזה.או לדגים או לגבינה.ואישתי חושבת שזה אולי להניח סכום .שלא ישכב על השולחן.תמונה נוספת תעזור
צי'.אתה מקשה .וצריך לראות את הצד השני זכור לי משהו כזה.או לדגים או לגבינה.ואישתי חושבת שזה אולי להניח סכום .שלא ישכב על השולחן.תמונה נוספת תעזור
א ארז 1964 New member 11/5/19 #7 חידה קודמת https://www.rubylane.com/item/694606-f7024/Yosemite-Falls-Baby-Fork-Spoon-Pusher
צ ציקימינגו 22 New member 11/5/19 #10 בפינקס זה היו רושמים . היו רושמות הנערות את הבחור שהזמין ריקוד לפי מספר הריקוד אצל היפות היה הפנקס מלא כבר בתחילת הערב. אצל הפחות יפות היה הפנקס מתמלא לאט לאט. צ'י.
בפינקס זה היו רושמים . היו רושמות הנערות את הבחור שהזמין ריקוד לפי מספר הריקוד אצל היפות היה הפנקס מלא כבר בתחילת הערב. אצל הפחות יפות היה הפנקס מתמלא לאט לאט. צ'י.
צ ציקימינגו 22 New member 13/5/19 #15 הייתי בטוח שזקו יפתור כתבתי מתחת לתמונה שמינקע שזה ביידיש אודם.או lipstick. באנגלית
צ ציקימינגו 22 New member 14/5/19 #17 זקו אתה כמובן צודק. אלא ש.... אצלנו בשכונה לפני שמונים שנה . כל האיפור היה שפתון . גם זה רק למי שהיה.
זקו אתה כמובן צודק. אלא ש.... אצלנו בשכונה לפני שמונים שנה . כל האיפור היה שפתון . גם זה רק למי שהיה.
raya Well-known member 18/5/19 #1 יש לי כלי כזה.... כאשר הבן היה קטן - קראנו לזה "באגר" כי בעזרתו העברנו את שאריות האוכל לכפית. בהזדמנות אצלם. רעיה
יש לי כלי כזה.... כאשר הבן היה קטן - קראנו לזה "באגר" כי בעזרתו העברנו את שאריות האוכל לכפית. בהזדמנות אצלם. רעיה