פרייארים!!!

מוצארט

New member
דוגרי?

נמאס להאשים את השופט. אבל הגיע לנו פנדל, והגיע אדום ליניב קטן, והיו המון נבדלים של חיפה שלא נשרקו, ועוד יותר עבירות של חיפה שעברו כאילו כלום, העיקר שהשופט שרק כשאנחנו עשינו עבירות. רמי אליהו ממשיך להיות חושך. הוא לא איבד כדורים, אלא פשוט מסר אותם ליריב. אלון מזרחי ממשיך להיות חושך, כי הוא כ"כ כבד, שגם אם ניתן לו 5 דק', הוא לא יצליח לצאת מנבדל. ולמרות הכל אני אופטימי. למה? כי השחקנים נלחמו

הבעיה הכי גדולה של הפועל:

קיימת יריבות וחשבונאות בין אלון מזרחי ויניב אברג`יל! שלא ימכרו לכם את סיפורי האהבה המזויפים שלהם! זאת יריבות שהחלה בביתר י-ם, עברה לכפר סבא ועכשיו היא כאן! הדבר יותר שקוף ממעלית הזכוכית שבקניון! מדובר בשני חלוצים גדולים שיכול לפרק כל הגנה בארץ (כן, אפילו של חיפה) רק ששימו לב שהם לא מוסרים אחד לשני. אני כבר הפסקתי לספור כמה פעמים קיללתי את אברג`יל על שלא מסר למזרחי שהיה במצב קורץ, וגם להפך (למרות שזה קורה יותר אצל יניב!). אלו שני כוכבים בכדורגל הישראלי שלכל אחד יש אגו מנופח, וחייבים להחזיק אותם קצר שירגעו עם הקטע הזה.. (ודווקא יש מי שימסור להם כדורים..)

RED OR DEAD BS

New member
חבל, היינו קרובים.

אלבז היה מצויין כל המשחק, וטעות אחת קטנה מנעה ממנו משחק מושלם, אני בכל אופן נחנקתי מהרימון (בגלל שלא זרקו אותו), היה מגיע לנו פנדל, הגענו להזדמנויות וחיפה פשוט ניצלה אחת מההזדמנויות שלה ואנחנו לא, חבל.

ודרך אגב אברג'יל,ארביטמן,ואסולין

השחקן הזה מפונק ברמות על.. אם תראו את ארבייטמן בפ"ת,איזה תחת הוא תפס שהגיע למאלבסים. בגלל ש"רבו" עליו כל אוהדי בית"ר אז הוא חשב שהוא מיוחד,וכל משחק של פ"ת ראיתי אותו מרים ידיים ומשתלח בחברים שלו לקבוצה. היום הוא אותו שחקן שקט כמו שהיה בבית"ר,וכל זה מעשה ידי אמן בשם דרור קשטן. אז אברג'יל,ואני בטוח ביותר מ100 אחוז,אם יהיה מישהו שיחזיק אותו קצר כמו שקטן,אני בטוח שנראה פה חלוץ ענק,ולא רק חלוץ עם כישרון. אסולין,חברו מבית"ר ירושלים,סבל ועדיין סובל מאותה בעיה,אבל הוא יתגבר על זה קצת,והיום רואים עליו,שהוא לא רק כישרון חולף. אברג'יל,ת ת ע ו ר ר!!!!לפני שיהיה מאוחר...לך..וגם לנו!

zuli4

New member
עוד הפעם החבל הזה..

חבל על מי שמת.. אם על כל משחק אנחנו נגיד חבל וחבל אנחנו לא נגיע לשום מקום.. באיזה יום יוצא המשחק נגד הפועל ת"א?

פרייארים!!!

באר שבע קבוצה של פרייארים! הם היו טובים מחיפה ולא עשו כלום! הכי עיצבן אותי שחצי הרכב לא נלחם בכלל! מאור אלבז, אלין, דה-אוליביירה (איזה שחקן!), אלימלך ויפרח הם היחידים שנלחמים על כל כדור, כמה אפשר לראות שחקנים הולכים על המגרש (ע"ע רמי אליהו)? כמה אפשר להעביר ולא למסור (ע"ע אברג`יל)? כמה אפשר לבצע חילופים בדקות ה90 כאילו הקבוצה מובילה 10-0 וסיימה תעונה? כמה אפשר להישאר תעלומה (איפה היו צמד הקרואטים?)? חלאס!!! צריך כבר לשחק כמו קבוצה! לא כמו אוסף קונוסים שמפקדת עליה מאמן עם הצתה מאוחרת

blueman1

New member
ממש אבמ ממש התאכזבתי

מהקבוצה, חיפה היו ביום ממש חלש והיינו צריכים לנצל את כל ההזדמנויות שהיו לנו והיו לנו הרבה. באמת מסכים איתך שדה אוליביררה הזה שחקן תותח ורואים את זה,( איזה כדור הוא הביא למשקוף). בקשר למאור אלבז אני יודע שהשער שהוא חטף היה שטותי ביותר אבל רואים שמדובר בשוער טוב איזה הצלות הוא הביא שזה לא יאומן, חבל שבסוף הוא נפל על שער כזה שטותי. בכל מקרה לפי דעתי את הניצחונות שלנו אנחנו לא צריכים לחפש נגד קבוצות כמו מכבי חיפה אלה יותר להתרכז בשאר הליגה כי עם כל הכבוד לליגה שלנו כולם באותה רמה חוץ ממכבי חיפה שאולי בכמה רמות מעל כולם.

והנה משהו על שער 6.משחק מקולל..

איזה משחק מקולל..גם עוד 100 דק' לא היימו כובשים. חיפה ביום כזה,לא צריכה לנצח אותנו,וע"פ כמה וכמה לא ב"ווסרמיל". ז'ינו הרס לי את החשק להביט לשער 6. לאכלס שם את אוהדי חיפה?!!!מה זההה???.. תחשוב קצת,יז'ינו,אם יש טלוויזיה,ויש הרבה ירוקים,אז יהיה יותר מכובד ויפה לראות את הקהל הרב הזה מול הטלוויזיה ולא לשמוע אותו.ועוד משער "הפז"מ" של המבוגרים. אז עכשיו שער 6 גם הלך לאזאזל,רבאק,הכבוד המינמלי.... אז מה הדבר הבא שיהרוס אלי ז'ינו שלנו? אני יודע שהוא אוהב את המועדון,אבל הוא אוהד יותר מאשר יו"ר..

למעלה