פריימריס ברמלה

פריימריס ברמלה

אתם יודעים שברמלה ראש העיר מעסיק את כל מנהלי המחלקות, ראשי מדורים, ראשי צוותים, ועוד עובדים בכדי לעבוד היום בקלפי תתפלאו לשמוע שגם מנהלת לשכתו, שבחיים לא ידעה מה זה לעבוד בבחירות עובדת בתוך הקלפי, אנו שואלים מה לה ולפריימריס ברמלה, הרי היא קנתה דירה בכפר סבא והיא גרה שם, והיום היא בונה וילה בנס ציונה, אז היא דואגת למשכורת השמנה שלה, לכן היא כביכול עוזרת ל"בוס" שלה, כי היא יודעת מה יקרה עם הוא לא יבחר, סופה יהיה כקודמותיה, בתיה לדוגמה.

lj101

New member
אתה תמים ?, השאלה שלך צריכה

להיות מנוסחת בצורה אחרת והיא כך : האם אין מספיק (מקורבים) תושבים מהעיר רמלה יכולים לשמש באותם התפקידים, ואם יש אז מדוע בכל אותם תפקידי המפתח יש תושבים מחוץ לעיר.

zivsb

New member
בית הדין הליכודי אישר הפרימריס בלוד

בית הדין דחה תביעה של חברים כי רגב אינו עונה על הדרישות הליכודיות

lj101

New member
הלו זיו אתה שם ../images/Emo6.gif דיברנו כל רמלה

ולא על לוד יום טוב ידידי היקר

תשובה

אותם מקורבים היו פעם ברמלה, אבל...... שלגילו את הש........שיש בעירייה והם עשו את הבוחטות שלהם, הם עברו לערים יותר מוצלחים

lj101

New member
בזה אתה צודק חלקית כי אכן חלקם

ברחו מהעיר במטרה לשפר את איכות החיים שלהם ועדיין עובדים בעירייה אבל קיים חלק מאותם מנהלי מחלקות ותתי מחלקות שאינם גרים בעיר בכללללללללל ובסיוטים הכי גרועים שלהם הם לא יחלמו לגור ברמלה לכן צריכה להיות מדיניות שתושבי העיר יקבלו עדיפות.

מנהלי מחלקות ותתי בעיריית רמלה

להלן הרשימה ותאמינו לי אני מובטל לקח לי זמן למחקר הנ"ל מנהל אגף החינוך בת"א מנהל ההנדסה בת"א / רחובות סגנו בשרון מבקר העירייה בשרון יועץ משפטי גבעתיים מזכיר בכיר/ העירייה בראשל"צ מנכ"ל העירייה בפתח תקווה גזבר העירייה ת"א דוברת העירייה ראשל"צ ממונה בטיחות נס צינה והרשימה עוד ארוכה של תתי מחלקות ומנהלות לישכה ועוד

עוד פרט "קטן"

המוקד העירוני מהשעה 15:00 נמצא בשליטה של גורם חיצוני, שיושבים במכבים/רעות, חבריו של הסמנ"ל. יעבץ / יגאל את עמי לשעבר רמלאים.

למעלה