פרייקט גמר שלי...מה דעתכם?

mikmik

New member
פרייקט גמר שלי...מה דעתכם?

סיימתי רק עכשיו את לימודי 4 השנים בעיצוב תעשייתי במיכללה להוראת טכנולוגיה התערוכה שלנו מסתיימת היום (יום ה´) בקלישר 5 ת"א. אשמח לתגובות.

oren*

New member
איזו עבודה מדליקה

הרעיון והביצוע - גדול. האם הקליפסים מחזיקים את הדפים מספיק חזק כך שאפשר לתלוש את הטלפונים מבלי להוריד את כל הדף? המוצר שלך מורכב משני חלקים - למה משמש החלק הקטן יותר מבין שניהם? למודעות של העיריה?
גדול.

mikmik

New member
תודה...תודה

לשאלתך הקליפים מחזיקים חזק את הדפים, אבל אני חושבת שהייתי יכולה להתמודד איתם בצורה שונה, כמו למשל צורה אחרת סגורה יותר ולוותר על הגולה שיש בפנים (תפקידה לעלות ולרדת בהתאם לדף הנייר המחליק מתחת לקליפ). החלק השני מיועד כפי שניחשת לפרסום תמורת כסף אשר יאפשר לממן את הלוח עצמו, הוא יופנה לכיוון הכביש ולוח המודעות יופנה לכיוון המידרכה.

ike

New member
אהבתי את הרעיון... ../images/Emo49.gif

לדעתי החבקים בצדדים היו יכולים להעשות בצורה שונה,אולי מחומר רך או גמיש?ורציתי לשאול שני דברים 1.לא הבנתי מהתמונה האם הקליפסים הם קבועים או שניתן להוריד או להוסיף עוד?2.מה קורה כאשר עובי הגזע משתנה? 3.הכי חשוב,ברכות ומזל טוב לסיום הלימודים.מה התוכניות לעתיד?

mikmik

New member
אני שמחה..

תשובה 1- הקליפים הם קבועים אך אפשר להורידם בכלל ולנעוץ נעצים או סיכות בחומר עצמו.תשובה 2-האובייקט עוצב לעצים בוגרים דהיינו בקוטר 40 ס"מ עד קוטר 60 ס"מ. הוא ייוצר מפוליאתילן בשיטת רוטציה כלומר יהייה חלול וכל יוכל "לפתוח רגליים" עד לקוטר הרצוי
תודה על הברכות. כרגע התוכניות הן לבקר במקסיקו...אח"כ מי יודע..

אני1

New member
הייתי מחליף את החיבורי מתכת

ברצועות סיליקון שקופות היה נותן יותר שיק לעץ ,היה פותר לך את בעיית החלודה ואת הסכנה שיש בחוטי הברזל האלו למי שלא ניזהר מלהחתך מהם . אומנם רצועות סיליקון זה דבר קצת יקר ,אבל זה יהיה שילוב מעולה . רצועות סיליקון משמשות בחזיות והפכו להיט גדול לא רק בגלל צבען השקוף אלא גם בגלל החוזק שניתן לשליטה בייצור .

b.a.

New member
מעניין

הייתי אומר אולי קצת פולשני צריך לתת את הדעת אם היינו רוצים לראות את זה בהמונים -האם לא פוגע בתדמית הסביבתית השלוה . חוץ מזה יש משהוא דווקא בלנעוץ בעץ עצמו (ראי ערך רומנטיקה וכו´) הכותב -בוגר בצלאל בהצלחה בחיים ...

למעלה