פרימייר או AVID

omri85

New member
פרימייר או AVID

שלום לכולם אני עורך קרוב ל4 שנים על מקניטוש על FCP ואני רוצה לערוך מעט גם במחשב בבית ההתלבטות היא בין פרימייר לבין AVID EXPRESS? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי התוכנות מפי המשתמשים בהן.. ואם יש מישהו שעבד או עובד על פיינל קאט ויצא לו לערוך גם בפרימייר או AVID על גבי PC ,אשמח אם יוכל להמליץ מי מהן תיהיה עבורי יותר נוחה לאחר שהתרגלתי כל כך טוב לנוחיות של הפיינל קאט תודה לכולם עמרי

pinoki

New member
שלום לך

תראה, חוות הדעת שלי היא קצת שונה מכיוון שאני השתמשתי רק בפרימייר עדין לא יצא לי לעבוד עם AVID ... אז מה שאני חושבת שפרמייר היא תוכנה מאוד פשוט, הכל קליל ופשוט, אפשר לערוך בה בקלות ובלי בעיה, היא לא מסובכת.

omri85

New member
תודה

אבל נרהא לי שהניסוח שלי היה לוקה בחסר אומנם חשוב לי מאוד שהתוכנה תיהיה נוחה,אבל נוחות היא גם עניין של טעם אישי.. השאלה היא מבחינת אופציות שיש בתכונה..האם יש מעברים רבים כמה ערוצי סאונד כמה ערוצי תמונה? כאלה דברים קצת יותר מעריכה ביתית פשוטה ושוב תודה על התשובה

matan_fla

New member
avid vs premiere

קודם כל אתה יכול להכנס לאתרי הבית של שתי התוכנות ולהשוות. אני אישית ערכתי על שניהן ואם הייתי צריך לבחור בניהן הייתי הולך על הavid. הavid קצת יותר מסובכת מהפרימיר אבל יותר מקצועית ויש בה יותר אפשרויות.

pinoki

New member
אוקיי אז ככה...

שמעתי שזו תוכנה חצי מקצועית. יש לה כברירת מחדל 2-3 ערוצי וידיאו וסאונד, אבל יש אפשרות גם להוסיף יותר.

אפשר להגיע עד 95 או 99... ../images/Emo16.gif

אני לא זוכר את המספר המדוייק.
ניר

GGOODD

New member
בavid?

אני הצלחתי להגיע עד 8 ערוצי סאונד ו8 ערוצי וידאו... אני לא יודע על מה אתה מדבר, 95 - 99... אני לא מבין גם כן, למה מישהו יצטרך לעבוד עם כל כך הרבה ערוצים... אין שום סיבה רציונלית לכך.

judyr

New member
אחרי שהתרגלתי לFCP קשה לעבור

לתוכנה אחרת...

למעלה