פרימייר 6.5

avi46

New member
פרימייר 6.5

רוצה לשדרג הפרמייר שברשותי (קיבלתי אותו עם כרטיס הלכידה dc-30 שרכשתי). מי יודע איפה יכול,לרכוש או לשדרג בארץ? כמה עולה?

אזרח1

New member
כן באמת

כמה עולה לשדרג את הפרמייר שיש לנו כבר? האם מי שקנה בזמנו את פרמייר 4.2 (לפני המון שנים),היה צריך לשלם את מלוא הסכום כאשר רצה לעבור לפרמייר 5??? והאם מי שיש לו כבר את פרמייר 5 צריך לשלם סכום מטורף עבור פרמייר 6?? וחוזר חלילה??? זה ממש ממש לא פייר כל הקטע הזה. זה כמו שאתה קונה מכונית. אז הערך שלה אחרי כמה שנים טיפה יורד,אבל עדיין אתה לא מפסיד כמו שאתה מפסיד כשאתה רוצה לשדרג תוכנה. ממש ביזיון

kkdd

New member
תגידו......

לא כדאי לכם להוריד אותה כבר מהאינטרנט וזהו? מאשר לשלם סכומי עתק, בשביל תוכנה שניתן לקבלה בחינם באמצעות אינטרנט. נקודה למחשבה.

kkdd

New member
יש גם קאזה, אני לא מבין.....

למה אתם קונים תוכנה שאפשר להוריד בחינם.

משינה25

New member
בתור מתכנת...

אתם יודעים, תוכנות לא כותבות את עצמן, אם משתמשים בכדי לנסות אז אחלה, תורידו חינם, אבל אם משתמשים "כבד" אז למה לא לקנות? אנשים עבדו הרבה בשביל זה.

kkdd

New member
יש לי המון כבוד למתכנתים....

זה כמו הבדיחה המוכרת: "בארץ ישראל יש רק דיסק אחד מקורי של WIN 98 כל השאר צרוב" חחחחחחחחח את הכסף הכבד מייקרוסופוט ו ADOBE עושות משאר העולם וחוץ מזה אני לא משתמש כבד, אלא ממש לשימוש בייתי, של משפחה וטיולים וכאלה.... אינ לא הולך להפיק סרט בתוכנה הזו אז לפי דעתי כמה שהתוכנה הזו חזקה, והיא חזקה, אני לא אשלם ססכומי עתק על מוצר שאקבל חינם, ואני גם יודע שבקושי אשתמש בו.....

אזרח1

New member
כמה דיבורים ודיבורים ודיבורים..

ואף אחד לא ענה על השאלה ששאלתי למעלה!!!!!!!!!!!!! ולבחור הזה ששואל למה לא להוריד מקאזה. אז הנה התשובה שלי: כאשר אתה עורך בצורה מקצועית עם לקוחות ,וכאשר אתה צריך להעמיד את המערכת הכי טובה שיכולה להיות בכדי שתוכל לעבוד כמחו שצריך..אתה צריך לבנות מחשב הכי חזק וטוב שיכול להיות. את זה אי אפשר לעשות לבד,אלא רק בעזרתם של כל מיני חברות. ואני לא מכיר אף חברה ,שמכבדת את עצמה..(ולא איזה טכנאי זוטר שאין לו מושג בוידאו) שתסכים לבנות לך מחשב או לשדרג לך מחשב עם דיסקים מזוייפים של ווינדוס ודיסקים מזוייפים של פרמייר..... לידיעתך,לא כל כרטיס עריכה יכול לעבוד באופן אופטימלי,אם מערכת מסויימת. צריך לדעת בדיוק איך לבנות אותה. ולכן אתה צריך להיעזר בחברות. אלא אם כן,אתה עורך לחברים שלך ואז אין בעיה ..תתקין לך הכל לבד,תקנה מעבד,תקנה זכרונות ,תקנה הארד דיסקים...ותתקין את כל התוכנות לבד.והכל פיראטי. אבל אני חשבתי שמדברים פה עם אנשים רציניים,שעובדים במקצוע.

roli

New member
אתה צודק

אם מדובר על עסק, אז הדרך היחידה היא לקנות את התוכנות. לא רק בגלל תמיכה. זה לא כמו ללמוד את התוכנה ולהתאמן עליה, אם אתה מרוויח מזה כסף אז מעבר לעיניין החוקי זה רק הוגן לקנות אותה. חוץ מזה שברגע שאתה קונה כרטיס עריכה נורמלי אתה ממילא מקבל איתו את התוכנה. בקשר לשאלה שלך- אני לא זוכר בדיוק איך, אבל את השדרוג אפשר לעשות דרך האינטרנט. אני חושב שאתה צריך להכנס לאתר של אדובי ושם תבדוק, בטח צריך להזין איפהשהוא את הסיריאל שלך והם שולחים לך את העדכון. מה שכן, אם אתה רוצה להקים עסק עם "המערכת הכי טובה שיכולה להיות" קח את הDC 30 ותהפוך אותו לטוסטר או משהו ותקנה כרטיס עריכה מקצועי. בכל אופן הנה קישור לפורום הרשמי של אדובי פרימייר, אתה יכול לבדוק שם.

kkdd

New member
OK... תראה,

אני בטוח שיש כאן אנשים רציניים שזה העסק שלהם, והם עובדים בחברה. ולכן הם באמת צריכים לקנות את המקור. כמוך. וכמו שאתה אמרת, אם אני עושה עריכה למשפחה אז אני אנסה להסתדר לבד. ואהיה פיראטי, לי לא משתלם לקנות את כל התוכנה, אבל אני כעת הבנתי בעזרתכם למה אתם קונים את המקור. ואני מקווה שהצלחת לעדכן את התוכנה שלך ל גירסה 6.5

למעלה