פרימריס בסניף הליכוד ברמלה

• פותח הנושא aliv
  • פורסם בתאריך

aliv

New member

מיכאל וידל יו"ר סניף הליכוד ברמלה היגיש מעמודות בליכוד לראשות העיר רמלה בבחירות שייתקימו ביום ב' הקרוב 28/07/2003 בסניף הליכוד ברמלה . סוף סוף מישהו נורמלי ושפוי באזורנו מציג מעומדות מול ראש העיר יואל לביא בהצלחה מיכאל

aliv

New member
לאאאאאאאאאאא

אתה מתכוון לאלי שהוא היה ממלה מקום ראש העיר בעבר כיום גזבר בכיבוי אש איילון כאן מדובר במיכאל האח הצעיר בחור מוכשר ביותר ראש צעיר שרוא דברים לטווח ארוך פתוח ומבין שרק אדם שכמותו יוכל לגרום לעיר לפרוח זה הזמן לשינוי !!!!

aliv

New member
אותו גם אני רוצה על שיפוד

אבל את מיכאל וידל אני רוצה על כס ראש עיריית רמלה

מיכאל וידל על כס ראש עיריית רמלה

אני מקווה שכל מתפקידי הליכוד יחשבו כמוך וכמונו ביום 28.7.03, ולא יעשו את אותה הטעות, של 8 השנים, נכון יואל עשה, ועשה, אבל כמה משפחות בדרך נהרסו חייהם, כמה עובדים הוא זרק בשביל להדאוג למשפחתו הקטנה, למשרות בכירות כמו גזבר הגיס של מנהלת לשכתו, הנהג שלו, החתן של אח שלו, מזכירה בחטיבה כלת אח שלו, אחיינית שלו מזכירה במתנ"ס החדש בקריית מנחם בגין, ועוד ועוד ועל חשבון מי זה עוסדים וותיקים בעלי משפחות, ומעוטי יכולת, אז לא רק לטפח את העיר ולהרוס את מי שגר בה זו החוכמה, לכן אני כמוך חושב להחליף את יואל, כי אמרו חכמים ראש עיר שמכהן יותר משתי קדנציות, מתחיל לזלזל בכל מי שברדיוס שלו, ואלה התושבים............

שכחתי עוד משהו

מנהל המתנ"ס המרכזי היכל התרבות הלו הוא, בן דוד, מר שמואל לבקוביץ (לביא)

סולידית

New member
הוא לא מנהל המתנ"ס

הוא היו"ר שמו של מנהל המתנ"ס הוא מרכוס והוא בכלל מרמת השרון

כל הכבוד לך מיכאל, שהעמדת מועמודות מול השריף, תאמין לי שגם מקורביו היו רוצים להעמיד את שמם אהל הפחד אוכל אותם, לדוגמא סמנכ"ל פש"ע יהודה משה, אבל מאין ברירה הוא רוצה את מקום 2 , אז מתפקדי הליכוד חישבו טוב ביום 28.7.03, למי אתם נותנים הצבעתכם, ביקשתם יואל קיבלתם משה, שדואג למשפחת אישתו, ולכל חברין הקבלנים, לעבודות בלי מכרזים בלי שום דבר תקין, אז עם לבחור בין מיכאל ליהודה משה עדיף מיכאל, כי לפחות מיכאל לא יחשוד בעובדים שלו, ולא יאיים אליהם במכונת אמת, אז צאו לדרך מתפקידי הליכוד, וזיכרו את הכתבה באיילון ביום ו' האחרון איך לביא השמיץ את כול חברי הסניף שהם 151 חברים כי הוא חושב שכולם כלום ורק הוא המיוחד, רק שכח לביא לזכור שרק ה' אין מחליף! בהצלחה מר מיכאל וידל, ליואל לא תהיה ברירה הוא ירוץ ברשימה עצמאית, כי מי שלא יודע לכבד את מתפקידי הליכוד ואת התנועה שמינה הוא בא אין לא מה לעשות בתנועה הזו, ועוד לחשוב לתת ליהודה משה מס' 2 חבל לנו על הזמן,

lj101

New member
צהריים טובים, שאלה: נניח שמיכאל

וידל ינצח בפריימריס של הליכוד ברמלה, נו ואז מה יקרה ? הוא יהיה ראש העיר הבא שלנו ? המהלך שיתבצע ברגע שיבחר וידל שראש העיר יפרוש מסניף הליכוד ומהליכוד, יחד איתו גם כל תומכיו + מכריו שהם חברי הסניף. יקים לעצמו רשימה עצמאית וירוץ לבד ושתקבל תמיכה מהליכוד, תהיו בטוחים שכסף לא יהיה חסר ואפילו יהיה בשפע ציבור הבוחרים בסופו של דבר יחליט שעדיף בעיר שריף מאשר לפלף. אישית לי אין דעה בנושא מי יהיה ראש העיר הבא של רמלה ואת דעתי אני שומר לעצמי, אבל, לפי דעתי ושוב פעם אני טוען כי חוסר העשייה הוא מצידם של נבחרי הציבור האחרים שלנו כדוגמת מ"מ והסגנים וחברי המועצה. מראיית מערכת הכללית הרי קיים שיפור ניכר בעיר גם אם לפעמים דעתי שונה מספר נושאים אבל יש שיפור ולטובה, הציבור צריך להחליט בבחירות הקרובות אם הוא מחזק אנשים צעירים ובעלי אמביציה או אנשים שעבר זמנם ומפשים בסה"כ כיסא וסידור עבודה. שלכם LJ101

הרי ראש העיר מתנגח גם עם

לחברי סניף הליכוד, גם עם ראש הממשלה שמכהן מטעם הליכוד כך שאין בעיה שיעזוב את תנועת הליכוד, לכן ראש העיר מעיף את כל חבריו והרשימה ארוכה, ארוכה, ואת מי הוא צירף אליו חברים ממפלגות אחרות ופיקד אותם לליכוד, כי הם בובות שלו והוא מזיז אותם כמו שהוא רוצה, חסר שמשהו יסרב לפקודתו!

lj101

New member
ידידי היקר, מתנצל על השעה המאוחרת

אבל, בנו היקר של רוה"מ שלנו ביקר בלשכתו של ראש העיר רק לפני מספר ימים לידיעתך. על מה אתה חושב שהם שוחחו ? האם בית"ר י-ם תיקח אליפות השנה ?, לא נראה שעל זה הם שוחחו. תבין ליואל לביא יש יכולות שלצערינו להרבה מהמועמדים האחרים אין, מסיבות פשוטות למדי כריזמה, יכולת התבטאות גבוהה מבלי לעשות חשבון (כן, האיש לא עשה חשבון לא למפקדי המשטרה באיזור, ולא לרוה"מ הוא מביע את דעתו בכל פורום אפשרי) ויכולת ביצוע גבוהה ביותר, ולכן אין מועמד ראוי שניתן יהיה ברמלה להתייחס אליו ברצינות, נכון שחסרים לו עוזרים טובים ועל זה אני מקווה שהציבור הבוחרים בעיר יחליט למי הוא נותן את קולו. לגבי וידל הוא חסר כריזמה (דבר בסיסי למי שרוצה להיות ראש העיר) עוד סיבה והיא שבמשך הארבע השנים האחרונות לא שמענו עליו מלבד הבושידו שהלך עם יואל לביא. המשך לילה נעים LJ101

ידידי היקר,

ומי אתה חושב שהזצין את בנו של שרון עם לא וידל וחבריו, רק ללביא היה נוח שזה יפורסם מטעמו, נרי המרנו הבחירות, הבחירות......................

למעלה