פרינססות תל אביביות יש גם בגבעתיים

Bitter Chocolad

New member
פרינססות תל אביביות יש גם בגבעתיים

סיפורה של עלמת חן שרצתה להשקיע את המינימום שבמינימום - והפסידה.

צלשלספק

New member
יש מצב שמדובר בפרינססה...

תלוי במכלול ההתנהלות של הבחורה ביחס אליך ובכלל.

ומסקרנות, זה הסתיים כך? (יעני השארתם את זה "ככה") או שהיו אי אלו חילופי דברים או התכתבויות נוספות שסגרו את הגולל על פגישה.

2 הסנט שלי, לא להיות כבדים, לזרום. אבל - אם משהו מרגיש לא תקין בצורה חריגה (לא משנה למי מהצדדים), או שנראה כי מישהו "עושה טובה" שמזיז את ישבנו לפגישה, וואלה אין טעם להפגש במקרים כאלו.

dori78

New member
פרינססות יש בכל מקום. גם גברים אטומים.

אני לא יודעת מה משני הכינויים רלוונטי לאנשים שבסיפור שלך, כי אני לא מכירה אף אחד מכם.

אני רוצה להציע לך הסבר שלא עלה בדעתך:
הבחורה עייפה מדייטים קודמים ומלהתרוצץ בין פאבים תל אביביים שמתאימים לבחור התל אביבי הטיפוסי.
היא לא מחפשת מישהו שישלם עליה ולכן זה לא חלק ממערך השיקולים שלה בקטגוריית "השקעה",
אולי אין לה רכב או שהיא סתם לא מעוניינת להתרחק מהבית בדייט הראשון וגם להכנס לרכב של מישהו שהיא לא באמת מכירה לא נשמע כמו אופציה מלבבת במיוחד.
יש לה פאב מתחת לבית ועוד כמה במרחק הליכה קצר, היא אומרת לך באחריות שיש חניה קרובה ומוכנה לכוון אותך לחניה.
מקריאת ההתכתבות ביניכם אני קוראת, שדווקא אתה התחפרת בעמדה שלך ולא מוכן לזוז מילימטר,
כמו הרבה "ילידים" תל אביבים אחרים, שכל מה שרחוק יותר מגבולות בבלי-פלורנטין נראה להם כמו חו"ל.

טיפ קטן להבא: בגבעתיים, בניגוד לתל אביב, אחרי השעה 19:00 אין דוחות וגם לא גוררים.
יש לא מעט מקומות חניה עם שני גלגלים על המדרכה או באדום לבן (כל עוד זה לא מפריע לתנועה, כן?!).

ויכול להיות שנפלת על פרינססה. אולי, לא יודעת.
מה שבטוח - העובדה שפרסמת פה צילומי מסך של התכתבויות פרטיות מעידות משהו עליך. וזה לא משהו טוב.

Bitter Chocolad

New member
איזה קטע!

גם אני עייף מדייטים קודמים.
ולא - לא בא לי להסתכן בכן נותנים דו"ח או לא נותנים דו"ח.
וכן - שתשקיע קצת. טיפ'לה. אם אני לא שווה אוטובוס\מונית אז היא לא רצינית.
&nbsp

1Shir

New member
דבר אחד לא הבנתי

אם אתה מציע לאסוף ולהחזיר אותה, אז איפה היא משקיעה?
לא שאני מתחברת להתעקשות העקרונית [והבלתי ג'נטלמנית בעליל] שלך, אבל מבחינתך הצעת לה לא להשקיע, אלא נהפוך הוא, שאתה תעשה סיבוב לבית שלה פעמיים הלוך חזור...
כלומר העניין כאן הוא לא ה"השקעה", אלא שאתה לא רוצה שהיא תלך לדיפולט שלה? כי אם כן, אז תגיד את זה ככה, לפחות נבין

dori78

New member
לא הבנת.

לא אמרתי שאתה צעיר ורענן ושלא נחלת אכזבות.
אמרתי שהגישה הקטנונית של המתמטיקה הזאת - לא תביא אותך רחוק.
השקעה לא נמדדת בכמה רחוק היא נסעה. אתה עדיין לא מכיר אותה בשביל לדעת מה וכמה היא השקיעה.
לאנשים שונים יש קריטריונים שונים, חלק מהם פירטתי בהודעה הקודמת שלי.
אבל אם טוב לך - אתה יכול להמשיך להתחשבן.

tatarata

New member
קח

בחשבון שדייט ראשון יכול להיות גם דייט אחרון, ולכן קצת קשה להשקיע בלא ודע. מי יודע, אולי הבחור לא יגיע לפגישה או ינפנף דרך חלון הרכב ויצעק שלא מתאים לו. אני יכולה להביא לך דוגמא שפעם לקחתי מונית בשבת כדי להגיע לדייט, הבחור ראה שבאתי במונית וזה לא הפריע לו להגיד שלא מתאים והוא נסע ואני לקחתי מונית בחזרה. מאז אין מצב שאגיע בשעות הלא נוחות לי או שנדרש מאמץ מיוחד, כי קרו לי מקרים שגברים קבעו ולא הגיעו לפגישה או שהגיעו והלכו או שטענו שהם הולכים לחנות רכב, לקנות מים, סיגריות ומאז נעלמו עקבותיהם. ככה שהגישה שלך ממש לא נכונה.
אני מסכימה שכאשר נוצרה זוגיות, ברור שאפשר להגיע גם באוטובוס וגם במונית וגם לשכור רכב, אבל לא למפגש ראשון שיתכן ולא ייצא לפועל.

מסכים עם דורי

והפאבים בגבעתיים הם נחמדים מאוד ובאמצע שבוע גם מעולים לפגישה ראשונה ... לא רועש מדי
ודורי ...אל תהרסי לי, לא צריך שכולם יידעו שבגבעתיים הפקחים אימפוטנטים בסוף לא תהיה לי חניה

sh12sh

New member
אני מסכימה עם דורי

אני לא חושבת שזה מעיד על זה שהיא פרינססה
כנראה שהיתה סיבה לזה שהיא התעקשה על כך, גם אני בדייט ראשון לרוב מעדיפה שזה יהיה קרוב לבית
&nbsp

לא הבנתי מה הבעיה פה

ומה כזה הסעיר אותך.
תמיד, אבל תמיד שאלו אותי- איפה נוח לי להפגש, מתי, והראו לי כמה אני חשובה, ואני מצידי באתי גם לקראת הבחור,
כשראיתי שאכפת לו. בכלל, עדיף לתקשר בשיחת טלפון, כך שומעים את הנימה של הצד השני ואפשר לקלוט אם מדובר
בפרינססה או בפרינס צ'ארמינג. כשזה כתוב בוואצאפ שחור על גבי ירוק זה תמיד נשמע אחרת.

דנית4321

New member
"אם חשוב לך לפגוש אותי תקחי מונית או אוטובוס"

אביר החלומות
&nbsp
אתה במילא נוסע וחונה. מה איכפת לך אם לגבעתיים? זה אותו מרחק פחות או יותר
&nbsp
איכפת לך כי אתה ישר מחפש איפה הבחורה מזלזלת בך.
&nbsp
לי נשמע הגיוני לא לרצות להיכנס לרכב של גבר זר לפני דייט ראשון, למרות ההצעה הג'נטלמנית שלך (בלי ציניות) לאסוף ולהחזיר אותה. היית יכול לבוא לקראתה במקום להתעקש שתקח מונית או אוטובוס כדי להוכיח לך שהיא משקיעה בך בדיוק כמו שאתה משקיע בה (ההודעה הלפני אחרונה שלך עם ההתחשבנות על דייט שעוד לא קרה די מביכה). יש מקומות בהם ג'סטה כזאת נקראת 'חיזור', ולא 'פרינססה'...
&nbsp
לפחות יכלה לסנן אותך לפני הדייט
&nbsp

puma141

New member
אם הויכוח הגורלי

שלכם כבר בהתחלה הוא כזה ועל זה-

וואלה? לא הייתי באה בכלל....:)

כמה אנרגיות, על קטנות...

shayCn

New member
נראה כמו התקטננות קמצנית של תל אביביים

מסתבר שכשההיצע עולה על הביקוש..כל האמצעים כשרים.
לא היה עולה לו יותר להגיע עד לגבעתיים,זה מרחק זניח.
&nbsp

למעלה