"פרינס נגד תינוק מ-YouTube: ..."

זה לא הגיע למבחן בבימ"ש

וכפי שגל מור ציין בצדק, לא בטוח שתביעה כזאת היתה מתקבלת, ויכול מאד להיות שהגנת השימוש ההוגן היתה מתקבלת. אבל זה לא בטוח. מה שבטוח שמעט מאד מוכנים לעמוד על הרגליים האחוריות ולהתעמת עם יוניברסל. מסתבר שאפילו יוטיוב שבבעלות גוגל, לא מוכן לזה.

לא מדויק

בראיון, דובר יוטיוב הסביר שאין להם יכולת להפעיל שיקול דעת. הוא הוריד את הקליפ כיוון שהחוק דורש ממנו להוריד ברגע שהגיע בקשה. הוא החזיר את הקליפ, שוב, כיוון שהחוק דורש ממנו להחזיר ברגע שיש בקשת נגד. http://abcnews.go.com/TheLaw/Story?id=3777651&page=3

../images/Emo2.gif האם אתה מאמין בסנטא קלאוס?

זאת פרשנות שלהם כי זה מה שמתאים להם במקרה הזה. מה בדיוק לא מדוייק? אתה טוען שיש פסיקה על שימוש של פסקול בוידאו ביתי של 30 שניות. בבקשה תפנה אותי. או שדברי הדובר שלהם מהווים פסק דין?

ההתעמתות עם יוניברסל

" מה שבטוח שמעט מאד מוכנים לעמוד על הרגליים האחוריות ולהתעמת עם יוניברסל. מסתבר שאפילו יוטיוב שבבעלות גוגל, לא מוכן לזה." אם החזירו את הקליפ ברגע שקיבלו בקשת נגד, אז לא מדויק שאינם מוכנים להתעמת. הם פשוט לא צד בסכסוך.

שעות

New member
נראה לי שכבר אין להם שליטה...

(יוטיוב או יוניברסל) הרבה מעלים את הסרטון הזה, מביעים את מחאתם

אורי רז

New member
ולחילופין ...

הם החזירו את הקליפ מכיוון שהמבקש יצטרך להתעמת עם יוניברסל.

יוטיוב ויוניברסל

ההסרה וההחזרה לאחר מכן הם ההליך הסטנדרטי לפי חוק המילניום הדיגיטלי אם ספק שירות מקוון כמו יוטיוב אינו רוצה לחוב באחריות על תוכן שאחרים פרסמו אצלו. החוק קובע מנגנון מסודר שנועד להבטיח שהאתר לא יחוב והם כנראה פעלו לפיו. גם אם בסופו של דבר יתברר שזו אינה הפרת זכות יוצרים, אני מבין אותם - למה שהם יקחו סיכון. מה שמוזר הוא שפרינס התחיל דווקא עם חלוקת אלבום חינמי אבל סיים כשהוא מרגיז את כל העולם ואשתו. לא ברורה ההתנהלות שלו.

Kiru

New member
לפרינס תמיד היתה שריטה

באופן כללי, ובנושא זכויות יוצרים בפרט. הוא שינה פעם את השם שלו לסימן מוזר במיוחד, כדי שחברת התקליטים שלו דאז לא תרוויח מהשם פרינס, או משהו כזה (לא זוכר את הסיפור במדויק).

שעות

New member
../images/Emo207.gifללא שום קשר לכותרת,עוד ידיעה מעניינת

"...קשת חויבה למסור כתובות IP של מגיבים שהשמיצו באתר שלה ..." http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000271175&fid=2 במקרה הזה בית משפט שלום חייב את קשת למסור IP.... מה קורה הלאה? נניח וכתובות ה IP הן מספקיות ישראליות האם הם יכולים לבקש את זיהוי המשתמשים בבית משפט שלום ?

למעלה