פריסה בנושא בחירת גן ילדים

• פותח הנושא Anu
  • פורסם בתאריך

Anu

New member
פריסה בנושא בחירת גן ילדים

שלום לפורום היקר! בספטמבר אשים את בני בגן. אני מתלבטת בין 3 אפשרויות שאאחת מהן נראית לי אבל יהיה לי טיפה בעיה לוגיסטית לשים אותו שם. אודה אם תעזרו לי לפרש את 3 האופציות גן 1 איך: 3 מוטות בני: אריה ירגיש: 4 חרבות בגן 1: כוכב השנה: המגדל תשובה סופית: שמש גו 2 איך: 4 גביעים בני: אביר החרבות ירגיש: קיסרית בגן 2: 9 מוטות השנה: קשת תשובה סופית: 10 חרבות גן 3 איך: העולם בני: עקרב ירגיש: עוצמה בגן 3: אריה השנה: שמש תשובה סופית: הכהן הגדול תודה!

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo110.gif

תועלי בבקשה להגדיר מהם הקלפים שבהם כתבת את המזלות... כל אחד רואה בקלפי החצר מזלות שונים, ועל כן אשמח אם תכתבי את שם הקלף.

Anu

New member
תודה על התגובה - הנה הקלפים

גן 1 איך: 3 מוטות בני: אריה - מלכת המוטות ירגיש: 4 חרבות בגן 1: כוכב השנה: המגדל תשובה סופית: שמש גו 2 איך: 4 גביעים בני: אביר החרבות ירגיש: קיסרית בגן 2: 9 מוטות השנה: קשת - נער המוטות תשובה סופית: 10 חרבות גן 3 איך: העולם בני: עקרב -מלכת הגביעים ירגיש: עוצמה בגן 3: אריה -מלכת המוטות השנה: שמש תשובה סופית: הכהן הגדול תודה!

צ ל י ל 8

New member
גן 1 ../images/Emo163.gif

גן 1 איך: 3 מוטות בני: אריה - מלכת המוטות ירגיש: 4 חרבות בגן 1: כוכב השנה: המגדל תשובה סופית: שמש נראה נהדר. אני חושבת שזו אופציה שמאוד תתאים. בגן הזה, הבן שלך ירגיש כמו מלך (מזל אריה, לא?). הוא יהיה מבין המובילים ושאר הילדים ינהרו אחריו כמנהיג. הוא ירגיש שם הקלה לדעתי, מין מנוחה ושלווה, לטובה כמובן. הגן יהיה מקום אופטימי עבורו כוכב ושמש=נהדר מאין כמוהו. המגדל לדעתי מראה שהבן שלך יעבור איזה מפנה מסויים בשנה הבאה בגן הזה. אם היום הוא ילד מופנם ושקט, זה יהפוך אותו לאריה שואג ומוביל. גן מומלץ ביותר

צ ל י ל 8

New member
גן 2 ../images/Emo163.gif

גן 2 איך: 4 גביעים בני: אביר החרבות ירגיש: קיסרית בגן 2: 9 מוטות השנה: קשת - נער המוטות תשובה סופית: 10 חרבות לא טוב. הבן שלך יריב שם לרוב. אני חושבת ששם הוא ירגיש ש"עולים עליו". הגן עצמו מצטייר שמקום שתמיד צריך לשמור על הגב. כלומר, אולי ילדים מכים, אולי אלימות כלשהי, שבנך יצטרך להגן על עצמו. האם זהו גן "פתוח". אני חושבת שאין שם משמעת כמו שצריך ו-10 חרבות מעידים על אכזבה ונחילת כישלון. לא מומלץ

Anu

New member
מסכימה עם הפירוש ולדעתי ה"קיסרית"

מעידה על זה שהוא יהיה זקוק לי ולא ירגיש טוב וחופשי במקום.

צ ל י ל 8

New member
גן 3 ../images/Emo163.gif

גן 3 איך: העולם בני: עקרב -מלכת הגביעים ירגיש: עוצמה בגן 3: אריה -מלכת המוטות השנה: שמש תשובה סופית: הכהן הגדול ככה ככה. כאן המקום יוציא מבנך את העוקצנות ואולי היצרים הרעים. הגן עצמו מוקפד, יש גננת שולטת ביד רמה (לפעמים זה יתרון ולפעמים זה חסרון-תלוי באיך שאת רואה את זה). למרות מה שבנך יתנהג שם, הוא ירגיש שם מאושר. ייתכן שיש בגן זה אפליות, צריך לשים את הדעת. הילד אולי יצטרך להילחם על מעמדו, אבל אין ספק שיצליח.

צ ל י ל 8

New member
ולסיכום של כולם ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

הגן השני אינו בא בחשבון כלל. בין האפשרויות של הגן הראשון והשני אני רואה זאת כך: 2 הגנים יהיו טובים לו, רק שבגן הראשון יוציאו ממנו את המיטב ובגן השני הוא יצטרך להתמודד עם קצת יותר קושי, אבל הוא יצליח להתגבר. הגן הראשון נראה הכי אופטימלי. אשמח לשמוע מה דעתך

למעלה