פריסה לגבי לימודים

שופופו

New member
פריסה לגבי לימודים../images/Emo63.gif

הי בנות אני חדשה בתחום פתחתי לאחי שמתענין לגבי הלימודים שלו.. הוא בן 28 לומד לתואר שני מתמטיקה ומחשבים אבל לא מצליח למצוא עבודה בתחום, הוא מתלבט אם לעזוב את הלימודים (נראה לי שקצת "נשבר" לו) ולעבור לתחום אחר, שאלנו: האם-3 גביעים כדאי-8 מטות למ-שמש להמשיך-מלך הגביעים בלימודי המחשבים- 9 גביעים תשובה סופית- גלגל המזל אמרתי לו שלדעתי התשובה היא שעליו להמשיך אבל אני לא מספיק ברורה עם הקלפים הבטחתי לו שאני מעלה זאת בפורום ואשמח לדעתכן תודה

batgalim

New member
שבת שלום שופופו ../images/Emo13.gif

האם-3 גביעים כדאי-8 מטות למ-שמש להמשיך-מלך הגביעים בלימודי המחשבים- 9 גביעים תשובה סופית- גלגל המזל אחיך נמצא בתקופה בה הוא חש שחייו אינם מובילים לשום מקום, קלילות שאינה במקומה במחינתו. הוא נלהב להתחיל לעבוד וחש כי ברגע שיעזוב את הלימודים השמים יהיו הגבול עבורו. לימודים עכשיו נתפסים בעיניו כדריכה במקום, הוא חש שכבר השיג בעצם את מה שהוא מבקש לעצמו בנושא הלימודים, ואין לו כרגע שאיפות להתקדם יותר ממה שכבר יש לו. התשובה הסופית נותנת לו את זכות ההחלטה בעצם.. הוא צריך להחליט באם לקחת את גורלו בידיו או לתת לגורל לשלוט בחייו. ההחלטה כאן היא שלו, אם הוא חש חוסר שביעות רצון מהלימודים - מוטב לו לעשות את אשר הוא רוצה ולמצוא עבודה. גלגל המזל מדבר על כך שהאני העצמי של אחיך תמיד יישאר כפי שהוא. הוא מכיר בערך עצמו ולא משנה אם יהיה לו תואר שני או רק תואר ראשון, הוא יודע מה הוא שווה וכדאי שימצא את עצמו בתחום בו הוא יכול להוכיח את כישוריו. הלימודים מבחינתו יכולים לחכות לשלב בו הוא ירגיש שהוא מעוניין להמשיך הלאה וללמוד מעבר לידע הקיים אצלו כיום.

צ ל י ל 8

New member
היי שופופו ../images/Emo140.gif

האם-3 גביעים כדאי-8 מטות למ-שמש להמשיך-מלך הגביעים בלימודי המחשבים- 9 גביעים תשובה סופית- גלגל המזל נראה לי כי לאחיך "נשבר" מהלימודים ובעיקר בגלל שהוא רוצה קצת שקט, יותר זמן לצאת ולבלות. אני חושבת שלאחיך יכולה להיות הצלחה יפה בלימודיו ושעליו להמשיך אותם. אבל מתוך אהבה למה שהוא לומד ולא מתוך כורח. בסופו של דבר הלימודים יכולים לתת לו הרבה סיפוק וחבל לפספס. וכמו שבת גלים כתבה, גלגל המזל מציע לו לקחת את עצמו בידיים ולקחת את גורלו ברצינות. אם הוא יעזוב את לימודיו, זה ישפיע עליו ולא תהיה לו דרך חזרה. מה דעתך?

blackcat2

New member
../images/Emo66.gifהי שופופו

אין ספק כי אחיך מאד אופטימי לגבי מצבו וסיכוייו למצוא את מה שהוא מחפש מחוץ למסגרת הלימודים. אולם באותה המידה אני חשה שהוא דווקא נהנה בלימודים שלו ועפ"י הקלפים אינני רואה סיבה לעזוב. (מלך הגביעים+ 9 גביעים). יותר מכך אומר כי הקלפים מדגישים כי אין לדעת באם עזיבת הלימודים תשתלם לאחיך. (8 מטות) 8 המטות מעידים על התקדמות מכוח האנרציה אולם אין לדעת אם מדובר יהיה בהחלטה טובה שתועיל לאחיך או שתפיל אותו. קלף גלגל המזלות מבקש מאחיך לעשות חושבין ולנקוט יוזמה לכאן ולכאן. אבל אם אתם שואלים אותי אני אומרת להישאר בלימודים. כל הקלפים שיצאו בפריסה חיוביים (מספיק מבט על הקלפים בשביל להבין את כוונתי. אין צורך להבין לעומק את משמעותם) ומאחר והשאלה שנשאלה היתה האם להישאר? התשובה היא לטעמי כן. בהצלחה.

למעלה