פריסה לגבי עבודה

פריסה לגבי עבודה

ערב טוב. התחלתי עבודה חדשה לפני חודשיים בתור עבודה זמנית לחצי שנה. היום הציעו לי קביעות עם התחייבות לשנה ואני לא יודעת אם להסכים לזה? אם העבודה הזו מתאימה לי לשנה? אשמח לעזרה איך לשאול את השאלה ואיזו פריסה לעשות.

צ ל י ל 8

New member
שלום שלומצי ../images/Emo140.gif

את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו: האם כדאי ונכון לי לקבל את הקביעות בעבודה X למשך שנה? 7 קלפים+קלף סיכום

תשובה

עשיתי את פריסת הפרסה האוטומטית וזה מה שיצא: 1- תשעה גביעים 2- עשר חרבות 3- תשעה מטבעות 4- עשרה מטבעות 5- שלושה גביעם 6- מלך המטבעות 7- קךף סיכום - מלכת המטבעות

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

פריסת הפרסה אינה נכונה וזה לא מה שביקשתי
אנא עשי שוב פריסת שאלה בעלת מספר הקלפים שכתבתי לך קודם, כאשר קלף הסיכום יוצא אוטומטי..

אופס....../images/Emo5.gif

ראיתי את הטעות.... אז עשיתי שוב את הפריסה וזה מה שיצא מימין לשמאל: עשר חרבות, אביר הגביעים,חמישה גביעם, שבע חרבות, תשעה גביעים, שמונה מטות, שלושה מטות קלף סיכום: עשרה מטבעות. מקוה שיצא טוב הפעם. ושוב
על ה

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב שלומצי ../images/Emo29.gif

האם – 10 חרבות כדאי – אביר הגביעים ונכון – 5 גביעים לי – 7 חרבות לקבל את הקביעות – 9 גביעים בעבודה X – 8 מטות למשך שנה? – 3 מטות סיכום = 10 מטבעות התשובה חיובית בהחלט, רק שיש איזו בעיה קטנה והיא דווקא אצלך. האם עשית איזה מעשה מסויים שם שאת חוששת מאיך שהתגובות יהיו? יש משהו שקצת מפריע בפריסה הזו, ואשמח להארות.. בסך הכל, נראה שכדאי, את תהיי מרוצה, אפילו מהשכר.

היי צליל...

תודה על התגובה והעזרה. הסיבה שאני מתלבטת היא כי לא הרגשתי נוח בעבודה ושהעבודה הזו מתאימה לי, ולכן הייתי בטוחה שבתום חצי שנה אני הולכת הביתה ללא שום התלבטויות וספקות וכך סיפרתי גם לאנשים מסוימים, עד שהגיעה ההצעה לקביעות שמאוד הפתיעה אותי. אולי זו היא הבעיה, לא עולה בדעתי שום דבר אחר. כמו כן הקביעות הזו מתנגשת לי גם עםם תוכניות אחרות שתכננתי כמו מעבר לעיר אחרת.

צ ל י ל 8

New member
תראי.. ../images/Emo13.gif

שוב, כמו שאמרתי, הפריסה מראה שהפוטנציאל חיובי. אם את רוצה, ניתן לעשות פריסה לגבי המעבר לעיר אחרת, אם זה דבר שיכול לחכות או שאת חייבת לעבור כבר עכשיו

אז ככה.....

המעבר בהחלט לא משהו שחייב להתבצע עכשיו אבל זה משהו שבוער בעצמותיי כבר המון זמן והייתי שמחה לדעת, אם זה אפשרי, לפי הקלפים האם יש זמן משוער שבו זה אמור לקרות.

צ ל י ל 8

New member
לא ממש...

אנו לא יכולים בעזרת הקלפים לייעץ לך מתי לעשות משהו. המקסימום האפשרי הוא לשאול שאלה ובה לתחום זמן ספציפי..

למעלה