פריסה לעסק

תותי111

New member
פריסה לעסק../images/Emo96.gif

שלום לכולם
עשיתי פריסה נו כרגיל באתרו של אורי..
רקע לפריסה: יש לי ידיד שמעוניין לפתוח עסק מכיוון שהמצב בעסקים בארץ לא מזהיר במיוחד..יש לו התלבטויות בנושא יחד הרבה אמביציות ונחישות להצלחה ורצון ללכת על כל הקופה..לכן כבקשתו פרסתי פריסה . השאלה + הפריסה: האם-נער המטבעות X-שני מטבעות יצליח-גלגל המזל בפתיחת עסק-מלך החרבות קלף סיכום :מלך המטות מקווה ששאלתי נכון.. מצפה לפירושכם שיהיה לנו יום טוב תותי

batgalim

New member
תותי, תותי, תותי...../images/Emo66.gif

ציפיתי ממך ליותר
השאלה מנוסחת לא נכון... איננו מנבאים עתידות, את יודעת... תשאלי - מה הפוטנציאל של איקס בפתיחת העסק (סוג העסק) בתקופה של חצי שנה. פריסה קלטית.

תותי111

New member
אוף השאלה יצאה לי כמו ..../images/Emo163.gif

ניבואי (<----ככה רושמים את זה?)
טוב נו מיהרתי לאנשהו ולא הייתי מאופסת
עכשיו אני על 00:00 אפס אפס.. ולא ממהרת..
להלן הפריסה הקלטית והשאלה כהמלצתך : 1.מה עוזר או בעד-אס החרבות 2.מה חוסם או נגד -כוכב 3.שיעור רוחני לשואל בהווה-אס הגביעים 4.בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני-אס המטות 5.עבר קרוב כארבע חודשים-קיסר 6.עתיד קרוב כארבע חודשים-שטן 7.דימוי וזווית אישית-מלך החרבות 8.זווית הראיה של החברה-3 גביעים 9.רוצה אבל פוחד -מלכת המטות 10.סיכום ,יכולת,כיוון הרוח -שני גביעים תודה ויום טוב תותי

batgalim

New member
הי תותי../images/Emo142.gif

כותבים "ניבוי". 1.מה עוזר או בעד-אס החרבות 2.מה חוסם או נגד -כוכב 3.שיעור רוחני לשואל בהווה-אס הגביעים 4.בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני-אס המטות 5.עבר קרוב כארבע חודשים-קיסר 6.עתיד קרוב כארבע חודשים-שטן 7.דימוי וזווית אישית-מלך החרבות 8.זווית הראיה של החברה-3 גביעים 9.רוצה אבל פוחד -מלכת המטות 10.סיכום ,יכולת,כיוון הרוח -שני גביעים שאלת על הפוטנציאל של חברך לפתוח עסק חדש, ובכן - הפוטנציאל חיובי. הכל פתוח וממתין לביצוע... אס החרבות קורא לו להתחיל בביצוע הרעיון מתוך מחשבה בהירה ושקולה. להוריד קצת את רמת הרגש והאנרגיה ולהתחיל לחשוב ולתכנן בבהירות. אס הגביעים קורא לו להפנים את המסר שהרעיון שהגיע מתוך המון רגש ואהבה לתחום בו הוא עומד לעסוק, יביא לו את הבונוס - והוא הבאת הדברים לידי מימוש, מתוך האנרגיות הרבות הקיימות בו. הקיסר והשטן בעתיד מלמדים על חברך כעל בעל עסק, שהרווח מצוי אף הוא בכיסו, כלומר - גם עצמאות בתוך מסגרת עסקית וגם ענין החומר. קלף הפוטנציאל - 2 גביעים - מלמד על פוטנציאל של דברים שיזרמו היטב מתוך הרמוניה ושיתוף פעולה (האם את העסק יפתח עם שותף? אם כן - השותף אכן מתאים לחברך). אז מה הבעיה ? הקלף החוסם הוא הכוכב, וזה אומר שחברך אמנם מאד נלהב ורוצה לעשות, אך הוא אינו מממש... ההצלחה צפויה אך הוא אינו מכיר בערך עצמו ולא פועל להגשים את הרעיון. מלך החרבות מלמד שחברך לא מסוגל להביא את הענין להכרעה, הוא לא החליט חד-משמעית שאכן יפתח את העסק. הסביבה רואה בו לא רציני, מדבר ואומר, אך הכל בקלילות ולא מתוך מחשבה. מלכת המטות מלמד אולי על הפחד של חברך מפני ניהול עסק עצמאי.

תותי111

New member
ת ו ד ה ..../images/Emo187.gif

כן יש לו שותף..ווואו את מדהימה אותי! בת גלים, תודהההההההההההההה
אין לי מילים * המשכי להיות מדהימה * תודה רבה תותי ><}}}> *

למעלה