פריסה עץ החיים

פריסה עץ החיים

שלום לכם אני בת 43 נמצאת בפרשת דרכים בקשר לעבודה שלי, ולזגויות... הפריסה: 1-שמנה מטות 2- 3 מטות 3-הכהן הגדול 4-שני מטות 5-מלכת מטות 6-מלכת גביעים 7-עשר מטות 8-שמוה גביעים 9-נזיר 10-מוות תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
פריסת עץ החיים ../images/Emo143.gif

אינה פריסה מתאימה למה שאת רוצה לשאול. זוהי פריסה כללית להכרת האדם. אנא תני יותר פרטים ורקע לגבי מה את מעוניינת לדעת, ואנו ננחה אותך לפריסה המתאימה

כתומית

New member
היי מחכה לגודו

אכן את נמצאת בפרשת דרכים, ואם במקרה היא הראשונה המשמעותית שלך זה יהיה מאוד מפתיע משום שמהפריסה עולה שאת מה שנקרא.... "עזבנית". התחלות, הפסקות, שינויים, תנועה מתמדת מתוך איזשהו חוסר שקט כמעט תמידי אצלך בפנים. גם אל ההישגים שלך את מתייחסת בחשדנות ופקפוק, הכל עליות ומורדות חדים ויציבות זעומה ביותר כאשר נראה שאת מתעלמת לאורך כל הזמן הזה ממה שיש לך ללמוד על החיים, יש לך הרבה תובנות פנימיות נכונות אבל אינך פועלת על פיהן, את מעדיפה את התנועה והשינוי על פני ההשקעה באוצרות התבונה שקיימים בך, הנושא שאינך רוצה להתמודד איתו מיוצג ע"י הכהן הגדול והיסוד המניע אותך מתחת לפני השטח הוא הנזיר ושניהם ביחד מבקשים ממך לנוע יותר לאט, הזוגיות כרגע כמעין עול על צווארך, את העבודה עזבת או רוצה לעזוב (או עזבת על כורחך כביכול משמע שידרת שאת רוצה לעזוב) יש מקום לעבודה עצמית רצינית מאוד בנוגע להבנתך את עצמך, את מה שבאמת עושה לך טוב, את המקום שבו תשתלי "גינה" תשקיעי בה ולא תעזבי ללא הרף, במקום המגורים נוכחי שלך מתחוללים שינויים רציניים, זה כאמור יכול להסביר מבחינה גשמית את פרשת הדרכים שאת עוברת אך את צריכה לטפל בענין נטייתך לעזוב מהר כל דבר ולנוע הלאה משום שיש בכך גם משום הבריחה, לעיתים אנו בתקופה של בריחה שמשפיעה על הכל, אך יש לשים לב לדפוס התנהגות חוזר אשר בעקבותיו את בעיקר נעה ולא מגיעה למיצוי יכולותיך.

תודה לכן.... הפרוש שלך נכון..

לגבי האשיות שלי וכל מה שמתרחש אצלי עמוק בפנים.... במצאות אני חיה עם בעלי 23שנים דרך ארוכה רוצפה משברים...היום אני יודעת שאין מה לתקן, כי נסינו כמה פעמים לשפר ותמיד חזרנו לאותה נוקדה מוצא....ונמחשבה להתגרש מקוננת בתוכי זמן רב...אבל אני פוחדת ... ולא בטוחה שהוא צעד נכון...במיוחד לגבי הילדים הם מאוד קשורים לשנינו וההתלבטות שלי נובעת אם זה לא אגואסתי מצדי לפרק המשפחה כי לי לא טוב.. היום בבית אין מריבות ולכאורה הכל מתנהל בשקט ...אנחנו לא מתערבים אחד בחיי השני... מצד שני הבדידות שאני חיה בה מאוד מציקה לי...

צ ל י ל 8

New member
את יכולה לשאול

בפריסה קלטית: מה פוטנציאל היחסים ביני ובין בעלי בשלושת החודשים הבאים. עפ"י מה שייצא אולי נבדוק עוד דברים...

../images/Emo140.gifהיי צליל

שאלתי ...פריסה קלטית 10-סיכום...... "מלך הגביעים" 9-רוצה אבל פוחד......" נזיר" 8-זווית ראיה של החברה.."תשע מטבעות" 7-דמוי וזווית אישית ...."נאהבים" 6-עתיד כארבעה חודשים....""מלכת הגביעים" 5-עבר קרוב....."מלך מטבעות" 4-בונוס לשואל אם ילמד השיעור..."שמונה מטות" 3-שיעור רוחני לשואל בהווה..."שמונה מטבעות" 2-מה חוסם או נגד...."נער המטבעות" 1-מה עוזר או בעד...."ארבע גביעים" תודהההה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב

1. בעד- 4 גביעים 2. נגד- נער המטבעות 3. שיעור רוחני- 8 מטבעות 4. בונוס לשיעור- 8 מטות 5. עבר קרוב- מלך מטבעות 6. עתיד קרוב- מלכת גביעים 7. דמוי אישי- האוהבים 8. זוית החברה- 9 מטבעות 9. רוצה אבל פוחד- הנזיר 10. סיכום- מלך הגביעים מוזר.. את יודעת, אני דווקא רואה פוטנציאל טוב בינכם. אולי אתם חיים ביחד בלי שום חשק, אבל זה בגלל שהכל כבר שיגרתי ומשעמם. לדעתי אם תרצי, תוכלי לעבוד על הקשר, לתת יותר תשומת לב לבעלך - ואז אין לך מושג איזה שינויים יהיו. לטובה כמובן. יתכן ובעלך היה עסוק בקריירה שלו? אולי זה מה שהפריע לך? את רוצה חיי משפחה טובים, חיים שבהם את מנהלת את משפחתך ביד רמה, אוהבת ורגישה, ונראה לך שבעלך מעדיף להיות לבד עם עצמו. אולי משעמם לו? אולי הוא מרגיש שהוא מיצה את הקשר ואין בינכם כבר שום דבר מעניין, שום "אקשן". למרות הרצון שלך להתנזר ממנו, לקום וללכת, אני חושבת שמאוד כדאי לך להתחיל להיות יוזמת. ליזום דברים שלא עשיתם כבר הרבה זמן. תני לו תשומת לב-ותראי איזה גבר הופך להיות בעלך. את קצת שקדנות מצידך, הוא יהיה בעל משפחה למופת, אוהב ורגיש. מה דעתך? לא שווה ניסיון נוסף

למעלה