פריסה קלטית בנושא זוגיות

שלהבת3

New member
פריסה קלטית בנושא זוגיות

1 5 מוטות 2. השוטה 3. 10 גביעים-הפוך 4. מלך הגביעים 5. הכוכב 6. המגדל 7. מלכת החרבות-הפוך 8. השטן-הפוך 9. 6 גביעים 10. האוהבים האם לדעתך רואים כאן גירושין?(הבעל כל הזמן נוסע לחו"ל ומבזבז כספים של המשפחה) האם היית ממליצה על להתגרש? האם קלף השטן מראה גם על בגידות מצד הבעל או על עסקי הימורים והפסדים כספיים(הפוך) של מי או של מה ההתמוטטות? בקלף חילוץ יצא לי קלף סיכום 10 מטבעות הפוך מה זה לדעתך אומר על מצב כלכלי או בכלל בעתיד? איך את מעבירה "נבואות שחורות"...אם בכלל....??? לי קשה לאמר דברים קשים.... יש עצות? תודה רבההההההה!

צ ל י ל 8

New member
חסר רקע

ולא מובן מהי השאלה... אנא קיראי את הודעת המנהלת על מנת להבין כיצד להעלות פריסה לפורום.

שלהבת3

New member
צליל שלום...תוספות....

מצטערת אבל לא קראתי לפני כן את הודעת המנהלת אז עכשיו אנסה לתת קצת רקע, מקווה שזה יספיק. האשה פנתה וטענה שבעלה כל הזמן נוסע לחו"ל ומבזבז שם כספים,ומכניס את המשפחה לחובות, ולה נמאס. היא שאלה אותי האם כדאי לה להתגרש כדי לזעזע אותו, כי לו נוח לחיות ככה ולה לא. אני פוחדת לייעץ לאנשים להתגרש אבל חשבתי שאולי קלף המגדל מבשר דווקא כן על אפשרות כזאת והיות והוא בא לאחר קלף הכוכב פחדתי שזאת נבואה שחורה...מצד שני חשבתי שאולי אין קשר בין שני הקלפים ואולי ההתמוטטות היא לטובה-למוטט את המצב הקיים שבו לא טוב לה, ולפתוח דף חדש . השאלה מה אומרים קלפי האוהבים שבסוף הפתיחה? שאולי הזוגיות והאהבה תפרח שוב? או שיהיה לה מישהו אחר? מלכת החרבות בקלף 7 גרמה לי גם לחשוב על אשה גרושה.... או שאולי זה קשור לבעלה.... אולי הוא בוגד בה עם אשה אחרת שנמצאת בחו"ל....ובגלל זה כל ה"באלאגן"..... מצטערת שאני לא החלטית אבל כשאני שואלת אני מנסה דווקא לפתוח מה שיותר אפשרויות גם אם הן ממש לא נכונות או לא בכיוון מכל דבר אני לומדת. תודה מראש.

למעלה