פריסה קלטית בנושא עבודה

שלהבת3

New member
פריסה קלטית בנושא עבודה

פתחתי למישהי בקלפים השאלה היתה בנוגע לעיסוק ולמצב כלכלי בכלל 1.הירח 2. 7 מטבעות 3.נסיך הגביעים 4.הקיסרית-הפוך 5.הקרבה 6. 5 מטבעות הפוך 7.נסיך החרבות-הפוך 8. 4 גביעים-הפוך 9. אס המטבעות -הפוך 10. 6 חרבות-הפוך בשנה האחרונה האשה עסקה בתחום טיפולי כלשהו במסגרת הבית.רצתה להתרחב ולצאת החוצה ופחדה. הציעו לה עזרה כספית מהמשפחה.לא רצתה לקחת. מה דעתך, ולכמה זמן רואים את הפריסה?חודש?שנה?וכו' תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo4.gif לא כ"כ ברור למה היתה כוונתך

ב"ולכמה זמן רואים את הפריסה?חודש?שנה?וכו'" את הזמן היית את צריכה להגדיר בשאלה. אני אנו יודעות לאמר "מתי" יקרה משהו. בלבד זאת, לא הבנתי על מה נפרסה הפריסה ומדוע?

שלהבת3

New member
תוספות לצליל

הפריסה נפרסה לזמן של השנה הקרובה. בשנה האחרונה פתחה האשה עסק בביתה ורצתה לצאת מהבית ולהגדיל את העסק. לשכור מקום וכו'.זה דורש ממנה הוצאה כספית שהיא פחדה להתחייב לגביה וזקוקה לשם כך לעזרה כספית מבחוץ. הציעו לה כסף מהמשפחה והיא סרבה. אני יעצתי לה לקבל את הצעת העזרה וללכת על זה. מה דעתך ? האם את צריכה עוד פרטים? האם את מתייחסת לקלפים הפוכים? מקווה שתעני לי כאן תודה.

batgalim

New member
לא ברור לי מה היתה השאלה...

גם אי אפשר לפתוח על שני נושאים בפריסה אחת - כתבת שפרסת בנושא כלכלי ועסקי... מה זה "הקרבה"? לגבי היעוץ החיובי שלך בנדון - בלי להתייחס לפריסה בכללותה - קלף 5 מטבעות בעתיד מראה בברור שהעסק אינו כדאי מבחינת הרווחיות. אינני מתייחסת לקלפים הפוכים. 6 חרבות בפוטנציאל מראה שהפוטנציאל להצלחה טמון בקבלת עזרה כלשהי. אם הבחורה עדיין רוצה לבדוק את הכדאיות, אנא פני שוב וננסח שאלה מדוייקת יותר.

צ ל י ל 8

New member
בתגלים- אני אנסה בכל זאת לפרש...

יש לי איזה רעיון בראש לקלפים הפוכים, לא משהו שמבוסס עדיין. אני מנסה ללמוד. אני אפרש את הפריסה כקלפים הפוכים עפ"י איך שאני רואה זאת: 1. הירח 2. 7 מטבעות 3. נסיך הגביעים 4. הקיסרית-הפוך 5. הקרבה 6. 5 מטבעות הפוך 7. נסיך החרבות-הפוך 8. 4 גביעים-הפוך 9. אס המטבעות -הפוך 10. 6 חרבות-הפוך ויתור = אני מניחה שזה קלף התלוי. יש לחברתך אינטואיציה לגבי מה שהיא צריכה לעשות לגבי העבודה הנוכחית. מה שחוסם אותה זה שהיא מפחדת להתאכזב, היא מרגישה שיש משהו שהוא בכל זאת "לא זה". אני חושבת שההתרחבות שהיר רוצה לעשות זה מתוך אהבה למה שהיא עושה, והיא מנסה להתפתח יותר רגשית מאשר כספית. האם מי שמעוניין לעזור לה כספית היא אשה? כי אם כן, אז זו אשה מאוד חזקה, אולי אפילו בעלת קשרי משפחה?? זה משיהו/י שעושה זאת בלב שלם ומתוך כנות רבה. נראה כי כמובן אם היא תסכים לקחת את ההלוואה או העזרה הכספית, יהיו לה ויתורים כלשהם, ייתכן מאוד בגלל ההחזרים החודשיים. 5 מטבעות הפוך מראה לדעתי שיהיה מי שינסה לחבל בתוצאות הכספיות, מישהו שיגרום נזק כלכלי. יש להיזהר! בעמדה 7 קלף הפוך לא כ"כ מסתדר לי, אבל ננסה. אני חושבת שכאן זה מרמז על כך שיש לחברתך הרגשה שמישהו לא מספיק אמיתי וכנה איתה. האם היא קשורה למישהו ממזל תאומים? אולי היא מרגישה שזה צעד פזיז מדיי. החברה הקרובה לא ממש מפרגנת. ייתכן ויש מישהו שמתחרה בחברתך? ייתכן והיא מפחדת שיהיה מישהו אחר שיעשה את מה שהיא רוצה לעשות, ואז היא "תפספס את הרכבת". 6 חרבות, ועוד כשהוא הפוך, מעיד שכן, כדאי לה מאוד לקבל עזרה חיצונית ממישהו אחר. אבל יש לקחת בחשבון גם את כל הסיכונים שכתבתי ולשים לב מסביב. מה דעתך?

שלהבת3

New member
צליל תודה לך ותגובתי אלייך../images/Emo24.gif

ראשית אני מאד אוהבת את שמך.... לגבי הפריסה יש משהו שחוסם אותה וגם מישהו=בעלה שחוסם אותה ומנסה לרפות את ידיה כל השנים.והיא פוחדת להתאכזב או להכשל זה נכון. יכול להיות שאת צודקת לגבי הצורך בהתפתחות, כנראה שהמניע הוא רגשי באמת.יפה.מי שרוצה לעזור לה זה אביה שמאד אוהב אותה.=קשרי משפחה=צדקת. לגבי קלף הויתור=הקרבה-יש פירושים שמסתכלים על קלף מס' 5 כקלף שמסמל את השנה האחרונה ולא את העתיד כפי שאחרים מפרשים. במקרה שלה היא הקריבה המון לדבריה עד עכשיו וזה מאד התאים לה למה שכבר היה..... אבל אולי גם מה שאת כתבת מתאים..החזרים חודשיים וכו'. גם אני מאד לא אהבתי את קלף 5 המטבעות..שנתן לי תחושה לא טובה לגבי העתיד.ניסיתי להזהיר אותה.....אבל לא ידעתי בדיוק ממה. אמרתי לה שאולי כדאי שתדחה את ההחלטה....כי.... לגבי קלף 7-האשה בעצמה היא מזל תאומים.אולי היא בעצמה לא מספיק כנה עם עצמה?מי שמאד לא מפרגן לה זה בעלה.לגבי המתחרה....?לא יודעת, לא שאלתי אותה.היא בהחלט נשמעה כמו אחת שמהססת אבל רוצה....ופוחדת לפספס את הרכבת.באיזה קלף ראית את זה?גם אני אמרתי לה כמוך שהיא צריכה לקבל עזרה חיצונית ממישהו אחר, ובנוסף גם אולי ייעוץ עסקי/כלכלי...כדי למנוע את מצב 5 המטבעות....שנראו בעתיד. מה דעתי? אהבתי מאד את הפירוש שלך. אשמח לעוד. תודה רבה לך. נשתמע.

צ ל י ל 8

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

זה עוזר לי להתחבר למה שאני חושבת על קלפים הפוכים. תודה על הפחרגון ועל המשוב

שלהבת3

New member
אני אשמח להיות כאן יותר

ולתת לך עוד משובים אם תרצי. די חדש לי הפורום הזה. לגבי קלפים הפוכים אני עוד אכתוב לך..... אולי יותר מאוחר כשאתפנה.. תודה ובהצלחה

שלהבת3

New member
בת גלים לא הבנת אותי

ולא פתחתי על שני נושאים אלא על נושא אחד כסף מתקשר לעסקים....לידיעתך מצב כלכלי מתקשר למצב עסקי וכו'. מסכימה עם הפירוש שלך. תודה.

למעלה