פריסה קלתית בנושא זוגיות

ירדנדן

New member
פריסה קלתית בנושא זוגיות

שלום אנשים מקסימים ברצוני לשאול שאלה בנוגע לפוטנציאל הזוגי ביני לבין בעלי... הרקע - לשנינו אלה נישואים שניים ויש לנו בת משותפת. לאחרונה חוויתי פגיעה נפשית מאוד קשה שהותירה אותי כואבת וכבויה. הכל נמצא אצלי בגדר של סימן שאלה. בעלי תומך, מנסה להבין (למרות שלא שיתפתי אותו בסיבה לנסיגה הרגשית שלי) והוא אף מדהים אותי בסבלנותו... שאלתי את הקלפים: מה הפוטנציאל הזוגי שלי ושל בעלי? 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - הכוהן הגדול 10 - סיכם, יכולת, כיוון הרוח - 10 חרבות 5 - עבר קרוב, כארבעה חודשים - 2 מטבעות 1 - מה עוזר או בעד - 9 מטות 6 - עצתיד קרוב, כארבעה חודשים - מלך החרבות 9 - רוצה אבל פוחד - מלך המטות 2 - מה חוסם או נגד - האיש התלוי 8 - זווית הראיה של החברה - 7 גביעים 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - מגדל 7 - דימוי וזווית אישית - 7 חרבות ידענו עליות וירידות, כמו כולם, אבל מבחינתי - אני חוששת שזה המשבר הקשה ביותר, ואני לא ממש מוצאת את הכוחות לצאת מזה. אני מאוד מעריכה אותו. תודה

גב

New member
שלום ירדן../images/Emo24.gif

4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - הכוהן הגדול 10 - סיכם, יכולת, כיוון הרוח - 10 חרבות 5 - עבר קרוב, כארבעה חודשים - 2 מטבעות 1 - מה עוזר או בעד - 9 מטות 6 - עצתיד קרוב, כארבעה חודשים - מלך החרבות 9 - רוצה אבל פוחד - מלך המטות 2 - מה חוסם או נגד - האיש התלוי 8 - זווית הראיה של החברה - 7 גביעים 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - מגדל 7 - דימוי וזווית אישית - 7 חרבות קודם כל - אני מאחלת לך שתמצאי כוחות להמשיך קדימה
לא ממש הבנתי = בעלך תומך אך לא יודע את הסיבה להתנהגותך? אני אנסה לפרש בכל מקרה ותקני אותי אם יש צורך: לדעתי, הקלפים מצביעים על כך שאת בתקופת התגוננות, בתקופה בה את מסתגרת כדי להיות מסוגלת להתמודד עם מה שעברת. הקלפים בפירוש קוראים לך לא לשקוע ולא לותר. כן, את יכולה להגן על עצמך, להיות בעמדת מגננה, אבל אל תוותרי ואל תכנסי למצב של יאוש וויתור על הכל. נראה שאת מתמודדת עם הדבר כבר מספר חודשים, ומתלבטת מאוד לגבי ההתמודדות עם המצב מול בעלך. נראה שאת משלה אותו באיזשהו אופן ומתחמקת והוא קצת מבולבל מהעניין. את תצטרכי לקחת החלטה ולספר לו (או להכריע את המצב באיזשהו אופן). את מפחדת מתגובתו (זה נכון?) ויכול להיות שאת גם מפחדת להיות מתפרצת מדי ופוגעת. הפוטנציאל של המצב מראה על פגיעה מאוד חזקה ששמה אותך במצב של כאב וסבל נוראים. כדי לשמור על הנישואין לא תהיה לך ברירה אלא להתמודד עם ההתמוטטות החזקה של הכל. לקבל את מה שקרה. אני חושבת שבסה"כ התמיכה של בעלך והמסגרת מאוד מאוד חשובים לך, וגם אם כרגע את לא רואה את זה, הם קריטיים להתמודדות שלך. אני לא יודעת ממש את הפרטים, ואם תגיבי ותוכלי להכווין אז אולי תהיה יותר בהירות כלפי הפרישה. לפי קלפי הייעוץ נראה שבעיקר מומלץ לך להמשיך להתמודד, אומנם עם שמירה מסויים על עצמך (את עדיין בתהליכי התמודדות) אבל בשום פנים לא לותר. נסי אולי לשתף את בעלך. הוא עצמו מבולבל אך נראה שזה בעקבות ההתנהגות החמקנית שלך איתו. אשמח לשמוע את דעתך

ירדנדן

New member
תודה - ואכן

בכך שאיני מספרת לו -זו אכן ההתחמקות שלי. אני מנסה לא לשקוע, וקשה לי מאוד. הכל הפך למין כדור שלג ואני לא מוצאת מנוח. השתיקה שלי היא למעשה ההתגוננות שלי - לא רוצה להיפגע עוד יותר ולשקוע לחלוטין.

גב

New member
הי ירדן../images/Emo140.gif

הי ירדן. קלף העתיד: מלך החרבות מראה שתצטרכי איכשהו לעשות משהו עם המצב. ניסית אולי לפנות לגורם חיצוני ולדבר איתו על זה? (איש מקצוע כמו פסיכולוג, רב, יועץ = וגם בלשון נקבה כמובן?) אולי זה יוכל להוריד ממך מעט את הנטל ולהבהיר את הדברים בינך לבין עצמך. הייתי ממליצה לך לעשות את זה, לפרוק מעט מהנטל, כדי שהדברים לא יגיעו למצב של פיצוץ, אלא שמה שתעשי יבוא מתוך הבנת הדברים. מדוע בעצם את לא מספרת לו? ממה את חוששת?

צ ל י ל 8

New member
האמת?

גם אני לא הבנתי שום דבר....
"לאחרונה חוויתי פגיעה נפשית מאוד קשה שהותירה אותי כואבת וכבויה. הכל נמצא אצלי בגדר של סימן שאלה. בעלי תומך, מנסה להבין (למרות שלא שיתפתי אותו בסיבה לנסיגה הרגשית שלי) והוא אף מדהים אותי בסבלנותו..." האם הפגיעה נעשתה ממנו? ממישהו אחר? למה את לא מספרת לו מה קרה? איך הוא מנסה להבין ומתנהג בסבלנות אם הוא לא יודע מה קרה לך ובמה מדובר? למה זה צריך להשפיע כ"כ על מערכת היחסים שלכם בלי ידיעתו? אודה לקצת הסברים..

למעלה