פריסה שאלה

כוכב321

New member
פריסה שאלה

השאלה שנשאלה? מה כוונותיו הרומנטיות של X כלפי בחודש הקרוב? פריסה שאלה שבעה קלפים: הקלף הראשון מימין 1 אביר הגביעים 2 שמונה גביעים 3 ארבעה מטבעות 4 שמונה מטות 5 עשרה מטבעות 6 שמונה מטבעות 7 אס המטבעות סיכום:צדק תודה על הפירוש

matal girl

New member
הי כוכב

פרסת יותר מדי קלפים.פרסי שוב כך- מה כוונותיו הרומנטיות של X כלפיי בחודש הקרוב +קלף סיכום. אשמח לפרש לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צוף3

New member
הי כוכב

ללא רקע וללא ציון הפריסה שעשית והעמדות לפרחסה לא נוכל לפרש לך. אנא קיראי את הודעת המנהלות.

matal girl

New member
הי צוף

שכחתי להוסיף את ההערה שכתבת בתשובתי לכוכב. מה שנכון נכון... ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צוף3

New member
וגם אני קצת התבלבלתי ../images/Emo128.gif

כי כוכב ציינה בפירוש שמדובר בפריסת שאלה... ככה זה שמנסים לעשות חמישה דברים בו זמנית נשים נשים נשים

צוף3

New member
ואם כבר בהתבלבלויות עסקינן... |טמבל

הייתי ממליצה לך כוכב, לערוך פריסה קלטית ולשאול: מהו הפוטנציאל הרומנטי הצפוי ביננו בחצי השנה הקרובה?

כוכב321

New member
פריסה חדשה

אז תודה על החיוכים אהבתי כעצתך פרסתי פריסה קלטית השאלה שנשאלה מה הפוטנציאל הרומנטי הצפוי בינינו בחצי שנה הקרובה? קלף 1 שמונה חרבות 2 נער החרבות 3 אס המטבעות 4 שבעה גביעים 5 תשע חרבות 6 נער הגביעים 7 האיש התלוי 8 מלך החרבות 9 עשר חרבות 10 מרכבה בת 44 אחרי סיום קשר. אצלי עדין קיים משהו באינטואיציה שאומר שזה לא נגמר סופית והייתי רוצה לדעת האם יש נכון בהרגשה שליואם יש פוטנציאל לחזרה. תודה נשים חביבות

צ ל י ל 8

New member
תשובתי ../images/Emo66.gif

1 שמונה חרבות 2 נער החרבות 3 אס המטבעות 4 שבעה גביעים 5 תשע חרבות 6 נער הגביעים 7 האיש התלוי 8 מלך החרבות 9 עשר חרבות 10 מרכבה מה שקורה זה שאת נמצאת בעמדה כזו שאת לא יודעת מה קורה. בן זוגך לא ממש אומר לך היכן את נמצאת ואת עומדת במקום. את מרגישה שהוא זה שצריך לעשות את ההחלטה, או שככה הוא פשוט מראה את זה, ואת מרגישה כבולה בגלל חוסר היכולת שלך להחליט. הוא מאוד מצליח לבלבל אותך. פעם כן, פעם לא, פעם למה לא.. הוא חסר מנוחה ולא יודע בעצמו מה להחליט. האם נפגשתם במקום העבודה? היום חוסר הקשר בינכם מאוד מטריד אותך. את חושבת עליו הרבה וזה אולי מדיר שינה מעינייך. אבל ייתכן שבעוד כמה חודשים הוא יתעשת ויתחיל להרגיש צורך באהבה, אולי יתגעגע אלייך ואולי ינסה לחזר אחרייך שוב. את מוכנה לוותר על הרבה דברים על מנת שהקשר בינכם יחזור. הוא עדיין לא בשל למערכת יחסים וייקח לו זמן להחליט. את פוחדת שהקשר בינכם לא יחזור להיות מה שהוא ואת מקווה שלמרות הכל יבוא יום ויפציע השחר מתוך החשיכה. אני חושבת שכרגע את צריכה להמתין ולתת לו את הזמן שלו להתבשל.

צוף3

New member
תוספת ../images/Emo29.gif

המרכבה בפוטנציאל מסמלת לטעמי את הצורך שלך להילחם ולא להרים ידיים בקשר. מצד אחד זה צריך להחדיר בך אמביציה רבה לגבי הבחור, מאידך זה גם עלול להיות מאכזב בהתחשב בכך שיהיה עליך להילחם ולנסות למצוא את המקומות לגשר על הפערים שקיימים בינכם, וזה לא קל. לקראת תום החצי שנה אני מניחה שכן תגיע הצעה רומנטית ממנו והוא יהיה מעונין בקשר איתך, אך זה יעלה לך כיום בהווה ובעתיד הקרוב בהשקעה רבה. אל תעלמי מהשטח, הישארי שם כל הזמן אולם תני לדברים להתבשל בטבעיות ולא על אש גדולה מדי. בהצלחה :)

כוכב321

New member
תודה

תודה על הפירוש עזרתן לי להבין שהאינטואיציה שלי לא מטעה אותי ולדעתי אתן צודקות יקח לו זמן להתבשל ואני אתן לזמן לעשות את שלו מבטיחה עדכונים יום טוב לכולכן.

למעלה