פריסה שבועית

פריסה שבועית

פעם ראשונה שערכתי לעצמי פריסה שבועית. למה? ככה סתם. לא יודעת. כל הזמן אני פורסת ומפרשת לכולם והקלפים היו לצידי אז עשיתי... קלף אחד לכל יום . שומו שמיים מה יצא לי !! התכניות שלנו לשבוע הקרוב עמוסות יום שני ליל הסדר כמובן עם כל המשפחה בירושלים. יום שלישי טיול עם חלק מהמשפחה רביעי עד שישי - קמפינג בצפון עם חברים. תראו מה יצא לי.... יום ראשון - 5 מטות יום שני - 4 מטות יום שלישי - 4 מטות יום רביעי - 10 חרבות יום חמישי - 8 חרבות יום שישי - 3 חרבות יום שבת - 9 חרבות סיכום - 8 מטבעות . אלוהים ישמור ! מי מפרש לי ?

השתמשת ביותר מחבילה אחת?

או שפתחת קלף לכל יום והחזרת לערימה? ארבע מטות מופיע לך גם בשני וגם בשלישי

תיקון טעות - יום שלישי=4 מטבעות

אופסי :) השתמשתי בחפיסה אחת, ערבבתי, חתכתי והוצאתי את הקלפים אחד אחרי השני.

matal girl

New member
מה שמסתמן

באופן כללי זה עומס ועייפות, אך אל ייאוש הכל תלוי בעמדת המתבונן. שימי לב שיצאו לך ארבע מוטות ברצף היומיים הקרובים מה שמצביע על מתח טבעי מיעוט בשעות שינה וכל זה באופן טבעי כי את רחוקה מהבית ומהנוחות שאת רגילה אליה. היום נראה כי יש יום מורכב משהו שיחות טלפון ותיאומים סביב בנושא של שני שלישי וגם הימים הבאים.תחושי שאת צריכה להתאמץ יתר על המידה בכדי להסביר להראות או להציע לגורמים במשפחה המורחבת דברים שונים . אני רוצה שתדעי שהעובדה שאת כבת מזל קשת קיבלת את קלפי ההמשך קשה לך עם זה יותר כי מה שברור שבקמפינג יהיו נסיבות טבעיות של המצב הנתון שעלולים להוביל אותך לתחושה שכובלים אותך או עוצרים\ מחליטים בשבילך. וכבת מזל קשת לבת מזל קשת - אני מציעה- לנשום עמוק לקבל את הנסיבות ואת אופי האנשים שאולי מרגיזים\ירגיזו קצת ולהסתכל על התמונה הכוללת- הסיכום- את חוזרת בתחושה של השג, של הצלחה, של נחת רוח עם כל מה שמסביב. שימי לב שאל תתני לגיסות\דודות להרגיז אותך עד אובדן שליטה ביום שישי- 3 חרבות. אוסנת, את תמיד אומרת שהכל צפוי והרשות נתונה. אז עכשין שאת יודעת מה צפוי,קחי הכל באיזי ותהני!! שובי בשלום חג שמח! ממני, ילדה מטאלית אמיתית(אורלי)

אני חושבת שאת נחמדה מדי :)

יש משהו במה שאת כותבת - למשל בקמפינג אני לא בדיוק מאוהבת בכל האנשים שיהיו שם אבל קמפינג כשלעצמו זו חוויה נפלאה עבורי. אני אוהבת קמפינג. האמת שיש לי בעיה בריאותית כלשהי שאני חוששת שתפריע לי בקמפינג. ואם אנסה להתייחס לשאר הקלפים היום - 5 מטות. נכון מאוד. עומס של טלפונים ותיאומים ובכלל ים של עשיה. שני ושלישי - בסדר. אבל מפחידים אותי מאוד הקלפים של הקמפינג. משהו שאמור להיות חוויתי לי ולמשפחתי ויצאו קלפים כל אחד יותר זוועתי מהשני.

נועָה

New member
../images/Emo24.gif הילה, השבוע שלך ../images/Emo141.gif

יום ראשון - 5 מטות יום שני - 4 מטות יום שלישי - 4 מטבעות יום רביעי - 10 חרבות יום חמישי - 8 חרבות יום שישי - 3 חרבות יום שבת - 9 חרבות סיכום - 8 מטבעות היי הילה, יום ראשון - יום ככה ככה. הרבה עניינים על הראש. בלגן שידרוש ממך את כל הכוחות הנפשיים על מנת לסדר אותו. בסוף יגמר טוב. יום שני - פוריות במחשבה ובמעשה, הקציר הטוב של מה שזרעת ונטעת מקודם. יום שלישי - יום ככה ככה. יושבת על הקיים ולא עושה שינויים. יום רביעי - הנחמה היא שהראש לא ייפגע ועוד יתפקד. הרגשות יהיו היום על הפנים. היתרון שאני רואה במצב הזה הוא שתכירי ותדעי טוב יותר את הגבולות שסביבך. האם זה שווה את הפגיעה הרגשית? לא, אבל זה מסמן קו. יום חמישי - יהיה משבר מסוים, למרות שהקשיים יכולים להיות סובייקטיבים. יהיה בך פחד לצאת ממצב מסוים ולהתמודד. אולי זה קשור לגבולות של אתמול, כי זה אפשרי שהמצב נוצר על ידי הגורל והסביבה. יום ששי - הלב, מקור הרצונות והתשוקות ייפגע. אבל אולי עוד תצמח מזה תועלת, כי העננים מסביב מורידים גשמי ברכה. תצטרכי להגיע למסקנה שאת לא יכולה לשתף רגשית בכל דבר, את מי שפגע בך. יום שבת - האני הפנימי שלך לא יסכים לשתף פעולה עם מה שקורה. הוא לא יסכים להמשיך להיות במצב הזה - שאת תהיי זו שתדאגי כל הזמן. אולי את רוצה, אבל הוא כבר לא מסכים לעצום את העיניים. סיכום - בסופו של דבר זהו תהליך חיובי עבורך. בנייה הדרגתית של דברים במאמץ, עבודה קשה אך שכרה בצידה. הצעה אישית: להתייחס לדברים השליליים שיקרו בקמפינג כאילו שהם דברים חיוביים. אם פוגעים בך - תאמרי לעצמך - התייחסו אלי נהדר! ולהיות מסוגלת להגיב נכון בהתאם למציאות האמיתית. זו דרך לצאת מהעניין הזה בשלום נפשי. אבל כמובן, להסיק את המסקנות ולהפיק את הלקחים הנדרשים. בתוך התהליך עצמו - מציעה לך להיות "הזבוב שעל הקיר". שולחת לך חיבוק, נועה

batgalim

New member
הילה יקרה

לאור הקלפים המייצגים את שלושת ימי הקמפינג: יום רביעי - 10 חרבות יום חמישי - 8 חרבות יום שישי - 3 חרבות אני חושבת שאם את עדיין יכולה - מומלץ לך לבטל את הקמפניג ולא להגיע אליו... קלפים אלו מייצגים בעיני חוסר אונים, הגעה למבוי סתום עד כדי מצוקה שתתקשי לצאת ממנה, קשיי הסתגלות ושברון לב... אולי תנסי צימר במקום?

זה בדיוק מה שחשבתי.....

אני חוששת שבגלל הבעיה הבריאותית שיש לי (שעומדת להיפתר עוד שבועיים שלושה לערך בניתוח) קמפינג לא מתאים לי. אבל אני לא רוצה לאכזב. בראש ובראשונה את הבת שלי ואח"כ את כל השאר.... אולי זה בגלל שאני חוששת ויצאו לי קלפים כאלה שליליים בגללי ??

בעקבות זאת שאלתי ופרסתי על הקמפינג

באופן ספציפי. האם - אס המטות טוב - האוהבים ונכון - שבע חרבות לאסנת - אביר הגביעים לצאת לקמפינג - מלך החרבות השבוע - 5 חרבות סיכום - הכהן הגדול . וכיוון שאני ממש לא מצליחה לקרוא לעצמי - שלא נדבר על להיות אוביקטיבית - ועל פניו הפריסה נראית לי מזעזעת... אשמח לפירוש. תודה....

batgalim

New member
אסנת

האם - אס המטות טוב - האוהבים ונכון - שבע חרבות לאסנת - אביר הגביעים לצאת לקמפינג - מלך החרבות השבוע - 5 חרבות סיכום - הכהן הגדול . היציאה לקמפניג מיוצגת ע"י מלך החרבות שמסמל לדעתי חוסר איזון מסויים בין הרגש להגיון, או חוסר בהרמוניה במערכת החברית / הזוגית, מעין מבחן שהזוגיות או הקשרים החברתיים ימצאו בו במהלך הקמפינג. מבחן מסוג זה לא חייב להיות שלילי באם תעמדי בו בכבוד ותוכלי לעבור אותו בהצלחה... "השבוע" המיוצג ע"י 5 חרבות המסמל עבורי סיומו של מאבק, לאו דווקא לטובת השואל. תבוסה שמגיעה לאחר קשיים... 7 חרבות ב"נכון" - מלמדת כי אולי את קצת משלה את עצמך שיהיה טוב, כשהמסר הברור הוא כי אינך אובייקטיבית לגמרי בבחינת המצב האמיתי של הדברים. "האוהבים" מלמד על צומת בה את יכולה לבחור את הכיוון בו עליך ללכת - הרצונות שלך מול רצונות הסביבה, השיקולים הראציונאליים מול האינטואיציה. כשההחלטה איך להסתכל על הדברים - היא כמובן שלך. אס המטות בצירוף של אביר הגביעים - המייצגים את המקום בו את נמצאת לעומת רצונותיך - ברור כי את נלהבת לקראת היציאה, אולי את חשה כי הימים בהם תהיי בחברת משפחתך תועיל למשפחתיות, ותיצור התחדשות ביחסים בינך לבין בעלך או בתך, השיקולים שלך אינם ראציונליים כי אם הרגש הוא המוביל אותך - את מעוניינת לצאת לדרך בכדי לרצות, אך את מודעת לכך שאת נדרשת להוציא אנרגיות רבות על מנת להגשים שאיפה זו. הכהן הגדול מבטא את השאיפה ליצור מסגרת יציבה והרמונית בין כל המרכיבים - הרוחני והפיסי, כשהצד הרוחני הוא המסגרת המשפחתית, הרצון שלך לקיים את רצונות הילדים ואולי גם הבעל - הצורך שלהם לבלות לעומת הצורך הפיסי שלך במקום מסודר ומאורגן - קמפינג אומר שינה לא נוחה באהלים, בישול ללא מטבח וכו'. בכדי להצליח להגיע להרמוניה ואיזון נפשי ופיזי בימים אלו - עליך למצוא את המכנה המשותף בין הפיסי לרוחני. ברגע שתביני את יכולתך לחבר בין שתי תפיסות עולם מנוגדות אלו - תוכלי גם להנות ולבלות... נראה לי שאת צריכה לצאת מהמקובעות ולהשתחרר קצת מהמסגרת שאת רגילה אליה. אולי שילוב של מדיטציה על הבוקר תועיל לך לראות את הדברים אחרת, לקחת הכל ב"איזי", גם את הקשיים הפיסיים וגם את הויכוחים שעלולים לפרוץ בין כל השותפים לחוויה... מאחלת לך חג שמח ומהנה והחלמה מהירה

batgalim

New member
בהחלט יכול להיות...

לעיתים לחץ נפשי של השואל עלול להשפיע על הקלפים... אולי תנסי לשאול שאלה ממוקדת לגבי הקמפינג, למשל - האם מתאים וכדאי לי לצאת לקמפינג ב.. בימים ד' - ו' ? + קלף סיכום כמובן אם גם כאן יצאו קלפים שליליים, אולי כדאי לאכזב באי-יציאה לקמפינג מאשר להגיע לשם ולגלות שבכ"ז היה עדיף לשבת בבית?

אוסנת מתוקה../images/Emo68.gif

לדחות לדחות כל פעולה מאמצת בשבילך,רצוי לשבת בבית עם המשפחה האוהבת ולא לקחת ריזיקה כן ללכת,לא ללכת.יהיו לך עוד הרבה הזדמנויות כאלו קודם כל הבריאות שלך מעל הכל.מאחלת לך בהצלחה בניתוח ושתעברי בשלום.חג שמח

צ ל י ל 8

New member
אני חייבת להוסיף אסנת ש..

כשעשיתי את המסרים השבועיים, "נפל", לך קלף של 10 מטות, אבל ב"רוב טובי" התעלמתי ממנו. אז כנראה שאכן יהיה לך שבוע עייף, חסר כל מוטיבציה, וזאת למרות שמה שבכל זאת תעשי (3 מטבעות) יעריכו אותך בכל זאת. אז הישארי איך שאת, ועשי מה שאת חושבת לנכון

למעלה