פריסה

תותי111

New member
פריסה../images/Emo41.gif

שלום לכם
עשיתי פריסה באתרו של אורי רז.. להלן הקלפים שעלו בפריסה: האם-נער המטות X-קיסרית מעוניין-אס הגביעים לפגוש -קיסר בי- שישה גביעים קלף סיכום: אביר החרבות תודה ויום טוב

batgalim

New member
../images/Emo141.gifה תותי

א. האם זה אותו בחור מהדף הקודם? ב. אם לא - אנא תני רקע. שיהיה לך יום טוב

תותי111

New member
היי בתגלים../images/Emo20.gif

כן זה אותו אחד .. פשוט חשבתי לחדש את הקשר זאת אומרת להתקשר אליו.. אז פשוט רציתי לדעת אם הוא מעוניין לפגוש בי כי יש לי חשש להתקשר ומהתגובה שלו. אשמח אם תוכלי לפרש לי
תודה ויום טוב

batgalim

New member
תותי ../images/Emo4.gif

משום מה נדמה לי שראיתי את הפריסה בפורום אחר וענו לך שם שהוא מעוניין... מה את אומרת?

תותי111

New member
נכון...מאוד../images/Emo122.gif

אבל לא פירטו לי..
אז מה אי אפשר שגם את תפרשי/ תפרטי?
רגע, זה לא בסדר ששאלתי שם וגם פה??

batgalim

New member
תראי, תותי חביבה ../images/Emo142.gif

צוף כבר ענתה לך שבמסגרת הפורום לא שואלים יותר משאלה אחת על אותו נושא. לגבי אם בסדר או לא - תחשבי בעצמך... זה לא מכבד אף אחד מהמפרשים בפורומים השונים... אם את לא מאמינה לתשובה שנתנו לך שם - אז למה תאמיני למה שיגידו לך כאן? או שבעצם את מנסה לבחון אם התשובות דומות או שונות ...? תחשבי על זה...

תותי111

New member
אני לא מנסה לבחון../images/Emo4.gif

ענו לי שם בשורה אחת ורציתי פירוט לגבי הקלפים.. גם כדי ללמוד בעצמי.. ושנית למה את אומרת שזה אותו נושא? אולי זה אותו בחור והשאלה קשורה אליו, אך הנושאים שונים.. השאלה שונה.. בשאלה הראשונה שאלתי מה רגשותיו אלי ובשנייה האם הוא מעוניין לפגוש בי? אז מה בלתי אפשרי פה?? ואני כן מאמינה לכל מפרש מכל פורום ומכבדת את כולם.. איך את קובעת שאני לא מאמינה?? נו באמת.. ואם תשימי לב ישנם בפורום הזה עוד אנשים שעשו זאת וקיבלו פירוש ממכם ללא כל טענה.. נ.ב בפורום עולם המיסטיקה מצטרפים עוד אנשים לפירוש פריסה של אדם מסויים לפחות זה היה כך..כשהיו מנהלי פורום, אז מה המפרשים כביכול ניסו לבחון את הפירוש אם הוא דומה אחד לשנייה?? הם פשוט כולם ביחד כל אחד והפרשנות שלו ניסו לנתח את הפריסה .. אתם לא עושים זאת ואין לי טענה לכך, למיטב הבנתי כל פורום והנהלים שלו ומשום שאינני מנסה לשנות או לקטר על הנהלים שלכם ניסתי לנתח תשובה גם שלכם וגם של פורום עולם המיסטיקה זה הכל.. ואין לי שום אינטרס לבחון או לערער על פירושים שניתנים בפורומים השונים ברשת. תודה ויום טוב לך

צ ל י ל 8

New member
תותי חביבה ../images/Emo142.gif

אנו לא עונות לשאלות של כן/לא. אני חושבת שברגע שפורשה הפריסה הקודמת, קיבלת את תשובתך. אין טעם לפרוס על כל שאלה. אם כל דבר שנעשה בחיים נשאל את הקלפים, נהייה בבעיה אחת גדולה. אנא-פריסה אחת לכל נושא

batgalim

New member
../images/Emo141.gifמקבלת את הטענות שלך../images/Emo39.gif

כתבת שאת רוצה ללמוד, אז אנסה לענות לך: האם-נער המטות X-קיסרית מעוניין-אס הגביעים לפגוש -קיסר בי- שישה גביעים קלף סיכום: אביר החרבות נער המטות מציג את המקום שבך שמתוכו מגיעה השאלה, את באה ממקום אופטימי עם הרבה שמחת חיים, מצפה מכל הלב לצאת מהשגרתיות ותולה המון תקוות באיקס שיתן לך את אנרגיית השמחה והאהבה לה את זקוקה. איקס מיוצג ע"י הקיסרית - מה שאומר שאת רואה בו את בן הזוג האידאלי, ההרמוני, זה שיתן לך את האיזון בחייך. אס הגביעים - מדבר על שער להתחלה חדשה, רומנטית ורגשית, ועל הרצון לממשו. הקיסר מיד לאחריו מדבר על כניסה למסגרת של חיים משותפים, על שליטה מסויימת. בפריסה זו יצאו גם הקיסרית וגם הקיסר - כאשר אני רואה כאן את הזוגיות האולטימטיבית - הקיסר והקיסרית בסדרת הארקנה הגבוהה הם הזוג היחיד שיכול לבסס את הקשר שלהם ע"י נישואים. שישה גביעים - המייצג אותך, מדבר על כך שאיקס רואה בך מישהי מהעבר, התרפקות על בית חם או על מישהי שכבר יצא איתה בעבר ועדיין יש לו רגשות חמים כלפיה. אביר החרבות כקלף מסכם מציע לך לממש את שאת שואפת לו - כלומר לבצע את הרצון שלך להפגש עם איקס, מתוך נחרצות וללא היסוסים. תותי יקרה, מאחלת לך רק טוב, ומקווה שחלומך לקשר זוגי רומנטי עם בחיר ליבך אכן יתממש במהרה בימינו. אוהבת, בת גלים.

תותי111

New member
תודה בת גלים../images/Emo8.gif

זאת בדיוק התשובה שלה ציפתי בפורום יחד עם פירוט של כל קלף.. תודה שהקדשת לי מזמנך, ותודה על הפירוש המפורט ועוד תודה שקבלת את הטענות שלי, אני שמחה ומעריכה שהבנת אותי
תודה רבה מעומק|לב באהבה תותי

צוף3

New member
איך אני רואה את זה... ../images/Emo141.gif

קודם כל, השאלות ששאלת הן כן סביב אתו נושא - תחום רומנטי. ניתן בכיף לשאול כאן בפורום שאלה אחת ולקבל פרשנות, אולם כדי להקיף נושא מכמה היבטים ובכמה שאלות יש לפנות לייעוץ אישי. בל נשכח כי כולנו כאן עוסקים בהתנדבות ומעוניינים לסייע לכמה שיותר אנשים. מי שמעוניין לקבל פרשנות מורחבת יכול לפנות לכל אחד מאיתנו לייעוץ פרטני ובשמחה. שנית, מבלי להרחיב על עולם המיסטיקה - השיטה כאן אינה שונה. גם כאן כל אחד יכול להוסיף את הפרשנות האישית שלו על פרשנות קיימת ואין עם זה שום בעיה, נהפוך הוא. אם תדפדפי בדפים תראי שזה לעיתים נעשה ולעיתים לא - כל אחד עונה כראות עיניו למי שהוא בוחר. שלישית, לי באופן אישי אין שום בעיה עם זה ששואל שולח את הפריסה שלו לעוד פורומים, אבל אותו שואל גם צריך לכבד את העובדה שאנשים מסויימים לא ימצאו לנכון לשבת ולפרש שוב, אם הפרשנות שקיבל בפורום אחר היתה נכונה. אין חובה לתת פירוט לפרשנות, גם בנושא זה זה לפי שיקול דעתו של המפרש. לעיתים יש פירוט ולעיתים תשובה ללא הסבר. מקוה שהצלחתי להעביר לך את כוונתי, שיהיה יום טוב

תותי111

New member
הבנתי צוף../images/Emo39.gif

אכן לא שמתי לב לגבי השיטה של הפרשנויות השונות..סליחה
ובנוסף הבנתי את כוונתך ,תודה רבה על ההסבר מנקודת מבט שלך
היה חשוב לי לדעת את דעתכם בעניין
והסברתי בתגובה ששלחתי לבת גלים מה היתה כוונתי לגבי הפרושים שניתנים בפורומים השונים . שוב תודה ושיהיה לך יום נפלא תותי

למעלה