פריסה

פריסה

פריסה כהמלצתה של רחליקה פונה לפורום זה שאלתי כיצד להתנהל עם י כדי שהקשר המקצועי יצליח למטרותיי
הווה נער המטבעות

עיצה 2 גביעים
תוצאה שש המטבעות

pipoj

New member
ברור

לגמריי יצליח יש איזשהו רעיון מיזם חדש?
מזמינה אותך להנות מהדרך וגם לזכות ברווח כלכלי נאה אבל.... להסתכל על התמונה המלאה.
2 גביעים שותפות עסקית אידיאליסטית חיבור בין 2 שותפים
והסיכום ... את תקבלי עזרה מאדם בכיר או מקרוב משפחה שקרוב אלייך יקירתי היקום פועל לטובתך
שבת שלום

שאלתי בפריסה איך..

היי
תודה אבל שאלתי בפריסה איך להתנהל במהשרשמת לא רואה כל עצה כזו איך להתנהל אשמח להבהרה בעניין

pipoj

New member
לקרוא שוב

תקראי שוב וכן רשמתי ...
עכשיו מדובר בהתחלה של מיזם תשימי לב לבחון את הדברים בהקפדה ולראות את התמונה המלאה או איך הדברים מתנהלים לא לנוח על זרי דפנה כבדהו וחשדהו! כי ככה אנחנו האנשים מהטבע שלנו להיזהר כי שמדובר רק בהתחלה
זא האם את אחת פרפקציוניסיטית? או ביקורתית?חרוצה?מקריבה המון מעצמך?
נקודות למחשבה.....
תרשי לעצמך לקבל עזרה תרשי לעצמך להאמין גם אם הדברים נראים בלתי אפשריים

pipoj

New member
דרך אגב חובה לתת רקע קצר פרסת קלפים ולפי הקלפים כיוונתי

סליחה אם

לא נתתי רקע מדובר על מאמן שאמור לאמן אותי למקצה חשוב בתחרות .אני מתאמנת כתחביב אך המטרה מאוד חשובה לי .עזבתי מאמן קיים שלא הייתי מרוצה ממנו מקצועית ועברתי אליו חשוב לי להתנהל עימו נכון להגשמת המטרה .אני לא פרפקציוניסטית אבל מצפה לרצינות בתוכנית אימון ושתביא אותי בצורה אופטימלית למטרה כי אני אחת שעושה מהשנדרש בדרך ברצינות הקפדה ןהתמדה . כן גם אם זה דורש הקרבה ועל חשבון משהו ..האם זה עוזר הרקע ?

pipoj

New member
חיבוק

הקרבה על חשבון משהו? האם זה פוגע במשהו אחר? לפעמים שאנחנו רוצים משהו כל כך נעשה הכל מבלי לשים לב לפגיעה בעצמנו רוחנית ואם פיזית או בסביבה שלנו ...
האם המאמן הקודם איכזב אותך? הבטיח לך משהו? הרי לא סתם עזבת ועברת למאמן אחר ....
תנסי לשבת עם עצמך ולחשוב למה המאמן הקודם איכזב אותך
אני פה לכל שאלה בכיף

הסבר

הספורט הנל דורש הרבה שעות אימון וזה בא על חשבון פחות שינה וכמובן כרוך בעלות כלכלית ועייפות אך למזלי הרב. יש חי משפחה שבגדול תומכת לא הקרבה דרמטית אבל מחיר משפחתי עייפות וכלכלי שנדרש .
לגבי אכזבה המאמן האחרון לא היה מספיק מקצועי מבחינתי ולכן בחרתי להחליף מאמן . חשוב לי למצוא מאמן שהיחסים איתו יהיו טובים יציבים ולאורך זמו ולכן חשוב לי להתנהל נכון ולכן הפריסה מלכתחילה ...היה מאמן ישן בעבר שאיכזב אותי מאוד אבל הקשר המקצועי שלי הסתיים איתו מיוזמתו בצורה לא ברורה והוא היה מאמן שמאוד הערכתי מקצועית המאמן הנוכחי קצת מזכיר לי אותו בהתנהלות וחשוב לי לא לפספס ..

pipoj

New member
..

אני חושבת שאת צריכה לשבת עם המאמן החדש ולעשות תיאום ציפיות מה את מצפה מה הוא מצפה וכו
למרות שעברו כבר 3 חו אבל אם משהו בהתנהלות שלו מזכיר לך את המאמן הקודם אז את צריכה לשים את הקלפים על השולחן!

היי

מזכיר מקצועית את המאמן הקודם ומבחינתי זה מעולה כי ייתי מרוצה הפחד הוא כי הקשר המקצועי ען המאמן שאותו מזכיר הסתיים בהפתעה ללא רקע והסבר ומכאן החשש .שמי איילת ושם המאמן הנוכחי יעקב

pipoj

New member
..

יעקב שלך מתבודד במהותו ביקורתי בעל טביעת עין חדה אוהב השגים בעל פתיל קצר עקשן... יכול להיות שמתישהו יעקב ירגיש שהוא מיצה כי זה האופי שלו.
איילת=את אדם שצריך אוויר . סולדת משגרה לפעמים פזיזה ביקורתית אסטתית עקשנית סקרנית אתם די דומים אם היה לי תאריך לידה היה עוזר מאוד

pipoj

New member
..

את חייבת להבין בשביל לדעת להתנהל את צריכה להתקרב אל הדרך הרוחנית ולגייס תכונות כמו תקווה חדש ואהבת הזולת גם הייתי שולחת אותך לייעוץ בקואוצינג השאלה מה המטרה שלך להיות עצמאית?להיות מאמנת? להופיע בתחרויות?מה הפרויקט

תשובה

היי אין לי מטרה להיות עצמאית בסהכ להשתפר ולהתחזק בתחביב ולעלות למקצה ברמה גבוהה יותר בשביל זה נדרש מאמן ותוכנית סדורה .המטרה חייבת להיטת מושגת עי תוכנית מאמן מקצועית

ברור ..

תודה רבה ברור זה נעשה .לא הבנתי למה ביקשת אז תאריך לידה ? חשבתי שזה יכול לעזור מעבר ללעשות איתו תיאום ציפיות לתת כלי מעשי יותר עבורי כיצד מומלץ לי להתנהל .
תודה בכל מקרה על המענה הארוך והעזרה ��

pipoj

New member
תראי מסר שקשור לתאריך לידה

אני מכוונת בקלפי הטארוט ונותנת מסרים מעבר לזה יש אנשים מקצועיים שיכולים לתת לך מענה בנושא הניהולי

למעלה