פריסת השוואה

shiri39

New member
פריסת השוואה

לילה טוב! הייתי רוצה לשאול באיזו טכניקה בדיוק מפרשים את פריסת ההשואה... מה המיקום של כל קלף אומר? למשל למה הקלף הראשון באופציה אחת מופיע דווקא במיקום הראשון? מה כל מיקום משלושת המיקומים בכל אופציה מסמל? תודה רבה מראש. השאלה שנשאלה: האם כדאי לי להמשיך הלאה או לחכות לX? תוצאות הפריסת ההשוואה: אופציה ראשונה: - המגדל הבוער - המוות - אס המטות אופציה שניה: - חמש החרבות - שש החרבות - הצדק עיצה - תשע החרבות

אני עושה כך...../images/Emo4.gif

נסי לפרש קודם את... קחי כל שלישיה כהווה - עצה - תוצאה או עבר - הווה - עתיד ואת העיצה פשוט כקלף העיצה. במקרה שלך זה לדעתי ברור אבל נשמע אותך... אולי רשף תוכל להסביר יותר טוב איך לנתח

אני עושה אחרת.

מערבבת, מניפה ושולפת קלפים פעמיים. בפעם הראשונה - קלף אחד לכל נושא בפעם השניה - קלף אחד לכל נושא - הכדאיות של כך בהתייחס לשואל. מבחינתי זו פריסה מאוד אינטואיטיבית. באיזה היבט הוצאת שלושה קלפים לכל אפשרות ?

דיברנו על זה לא ממזמן

פריסה דיי טבעית.... בד"כ מדובר בתמונה של התפתחות כרונולוגית של הדברים באם ילקח כיוון מסוים. ראי את השירשור הקודם, העלתי שם גם דוגמה נחמדה.

shiri39

New member
קודם כל תודה רבה לכולם

אני אפרש את הפריסה: השאלה שנשאלה: האם כדאי לי להמשיך הלאה או לחכות לX? תוצאות הפריסת ההשוואה: אופציה ראשונה: - המגדל הבוער - המוות - אס המטות אופציה שניה: - חמש החרבות - שש החרבות - הצדק עיצה - תשע החרבות (העניין פה הוא אם כדאי לחכות למישהו שיצור איתי קשר או שהמשיך הלאה ולא לחכות] אם אני אבחר להמשיך הלאה- אני צפויה להיתנתק מהדפוסים שליליים שכובלים אותי [המגדל הבוער) תיהיה התחלה חדשה וטובה יותר [המוות} שתביא איתה הזדמנויות והתחלות חדשות [אס המטות]. אם אני אבחר לחכות, אני ארגיש מופסדת [חמש חרבות], אכנס לתקופה קשה ואבחר לצאת מימנה ולחתוך [6 חרבות+ הצדק] עיצה- תשע חרבות אומר להפסיק עם הקונפליקטים הפנימיים. מה דעתכם?

יפה מאוד ../images/Emo106.gif

מסכים עם הפירושים שרשמת
לגבי עיצה של תשע החרבות, אני רואה בזה מצב של ככה או ככה מרגישים מופסדים. יש צורך לבוא להקרבה של דברים שלא נכונים עבורינו ושרק מחמירים את המצב שלנו...

למעלה