פריסת זוגיות

פריסת זוגיות

שלום לכם! צריכה עזרה בניסוח שאלה לגבי זוגיות. אני נשואה 4 שנים. עוד מלפני שהייתי נשואה היה לי רומן סוער עם מישהו מעבודה. זה היה קצר, כחודש וחצי, אך גם לאחר מכן הקשר נמשך. אחרי שהתחתנתי נפגשנו פעמיים, אנחנו מדברים בטלפון מידי כמה חודשים. רציתי לדעת האם יכול להיות עתיד כלשהו לקשר הזה או שהוא ימשיך להתקיים ולדעוך?

blackcat2

New member
הי../images/Emo42.gif

אני הייתי שואלת : מה עלי לדעת על הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X בשנה הקרובה? (או פחות) סה"כ 8 קלפים בלבד- נא לדייק (7 קלפים+ 1 קלף מסכם) בי

צ ל י ל 8

New member
שלו לתמיד

בת כמה את? ועוד שאלה, למה לך להרוס יחסי משפחה אם ממילא הקשר בינכם כבר ממילא הולך ודועך?

היי צליל וחתולה!

אני בת 26. לא רוצה להרוס חיי משפחה, פשוט רוצה לדעת האם יש עדיין פוטנציאל כלשהו, או שעדיף פשוט לסיים גם את הקשר הדועך (למרות שכפי שהוא עכשיו הוא לא מפריע לאף אחד). מה - מרכבה עליי - גלגל המזל לדעת- העולם על פוטנציאל רומנטי - אביר מטות ביני- צדק לבין X - 5 גביעים בשנה נקרובה - אס מטבעות סיכום: האיש התלוי

צוף3

New member
../images/Emo35.gif הי שלו לתמיד

סילחי לי מראש אם לא הבנתי נכון: איני מבינה לשם מה לפרוס אם את אומרת מראש שהקשר דועך ובמילא אינך מתכוונת ליצור קשר רומנטי כי אינך רוצה להרוס את חיי המשפחה

צוף, להמשיך בקשר ההוא

זה לאו דווקא מקביל ל"להרוס חיי משפחה". לפעמים (ואני מדגישה - לפעמים) אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, לפחות פרק זמן מסויים. אני מתלבטת האם להמשיך את הקשר הדועך כמו שהוא, לסיימו או להחיותו. בשביל זה רציתי לראות את הפוטנציאל.

צוף3

New member
שלום לך שוב.

האם יש לך רצון להיות בקשר עם הבחור מעבר למה שיש בינכם כיום? האם ניסית ליזום או להעלות את הקשר לרמה אחרת???

למעלה