פריסת פרסה: חיי הנישואין תודה מראש

פריסת פרסה: חיי הנישואין תודה מראש

פריסת פרסה בשאלת : האם חיי הנישואין שלי עם בעלי יצליחו? וכך יצא: 1.מלך המטבעות 2.תשע חרבות 3. שמונה מטבעות 4.ארבעה מטות 5.אביר החרבות 6.עשרה גביעים 7. שני גביעים תודה לכל עונה.

קצת בהרחבה....

אנו נשואים 2.5 וביחד 4 שנים. יש לנו ילד ביחד. בשנה האחרונה יש בעיות, ואני לא בטוחה לפעמים מה יהיה אתנו... תודה.

קצת בהרחבה....

אנו נשואים 2.5 וביחד 4 שנים. יש לנו ילד ביחד. בשנה האחרונה יש בעיות, ואני לא בטוחה לפעמים מה יהיה אתנו... תודה.

שלום לך ../images/Emo140.gif

לא כתבת את עמדות הקלפים. אני ממליצה לך לשאול אחרת: מה ההתפתחות הצפויה במערכת היחסים שלי ושל בעלי ב X הקרוב ( X = פרק זמן שבו את מעונינת לתחום את השאלה). הייתי בוחרת לשם כך פריסת שאלה או פריסה קלטית. בהצלחה !

5 Cards Question

I asked about the next year 1. אביר המטבעות 2. שבעה מטות 3. מוות 4. מגדל 5. נער המטות In conclusion: מלך המטבעות Thanks! v

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo142.gif

מה = אביר המטבעות ההתפתחות הצפויה = 7 מטות במערכת היחסים = מוות שלי = מגדל ושל בעלי = נער המטות ב X הקרוב = מלך המטבעות יש אמנם קלף אחד חסר, אך התשובה כאן דיי ברורה. אני חושבת שמערכת היחסים שלך כבר מזמן איבדה את חינה.. המצב תקוע ולא זז. נראה לי שאת כבר החלטת מה לעשות, ואת דיי נוקשה בעניין, והעניין הוא כמובן "פירוק החבילה". בעלך נראה כאדם שדיי "מתפרפר" ולא לוקח אותך ברצינות. הוא אוהב את מרחב המחייה שלו, וייתכן שהוא מרגיש שהזוגיות שלכם היא נטל עליו ושהוא לא עושה דברים שהוא היה רוצה לעשות. צפויים לכם הרבה מאבקים ומיגננויות. אם אכן החלטת ללכת על הצעד הזה, צפויים לך הרבה כוחות נפשיים ופיזיים. לגבי תקופת הזמן שהגדרת, נראה שזהו זמן טוב עבורך לפעול לכאן או לכאן. מה את אומרת?

צ ל י ל 8

New member
אם רע לך, ואם את מרגישה

שזה כבר לא "זה", תעשי מה שאת חושבת לנכון. וכמו שאמרתי, את כבר החלטת, אולי באמת רצית רק לוודא.... שיהיה לך המון
במה שתבחרי לעשות.

למעלה