פריסת שאלה

• פותח הנושא galia
  • פורסם בתאריך

galia

New member
פריסת שאלה

שלום, עשיתי פריסת שאלה באתר של אורי רז, שאלתי - מה עלי לעשות על מנת למכור את דירתי בחצי שנה הקרובה? הקלפים שיצאו 3 מטבעות. 9 מטות. קיסרית. העולם. 8 מטות. מוות. וקלף הסיכום 10 גביעים. אני מקוה ששאלתי נכון וזאת על פי המלצותיכם לשואלים אחרים. פירסמתי מודעה ובאים אנשים אך לא קונים. המחיר שאני מבקשת הוא ממש בתחתית ואני לא יודעת עוד מה לעשות בשביל למכור. אודה לכם מאוד.

צוף3

New member
הי גליה

הייתי פורסת את פריסת הפרסה, מאחר ויש לעלות על שורש הבעיה: מדוע אנשים לא קונים אם המחיר זול ופירסמת. שאלה נוספת, בלי קשר לקלפים: כמה זמן את כבר מנסה למכור את הדירה?

galia

New member
שלום צוף

פרסמתי לפני בערך 4 חודשים, ואז רק התקשרו וכששמעו את המחיר לא באו. לפני כחודש פרסמתי שוב והחלטנו להוריד את המחיר שקבענו מראש. באמת אנשים באו לראות אך בסוף לא קנו. אנחנו די מאושרים בבית אבל המשפחה גודלת ונעשה צפוף ואנחנו רוצים לעבור לבית יותר גדול. לפי המלצתך פרסתי פריסת פרסה באותה שאלה - עבר - צדק הווה - מלכת גביעים עתיד - 3 מטות רצונות השואל - 10 מטות הסביבה - 8 מטות חששות - קיסרית סיכום - ירח.

צוף3

New member
פריסת הפרסה

1. עבר- צדק 2. הווה- מלכת גביעים 3. עתיד- 3 מטות 4. דרך הפעולה- 10 מטות 5. הסביבה- 8 מטות 6. מכשולים- קיסרית 7. תוצאה- ירח ברשותך, העתקתי את הפריסה עם העמדות כפי שאני מפרשת. מבטיחה לפרש בקרוב :)

צוף3

New member
הי שוב.

1. עבר- צדק 2. הווה- מלכת גביעים 3. עתיד- 3 מטות 4. דרך הפעולה- 10 מטות 5. הסביבה- 8 מטות 6. מכשולים- קיסרית 7. תוצאה- ירח הופעתו של קלף הירח בקלף התוצאה מעיד על כך שהמצב מעורפל כרגע וקשה לקבוע בוודאות מהי הסיבה. ייתכן שהזמן אינו הזמן המתאים כרגע למכור את הדירה מסיבות שלאו דווקא תלויות בכם אלא באנשים המגיעים לראותה. אני מרגישה בעקבות הפריסה שיש משהו בדירה הזו שמפריע לכם מאוד, ישנן עוד סיבות לרצונכן למוכרה מלבד הרחבת המשפחה. יש משהו שמציק לכם בדירה הנוכחית ולטעמי אתם משדרים לקונים המגיעים דחף עז מדי להיפטר ממנה מה שגורם להם לחשוד, מה עוד שהמחיר נמוך יחסית והם חוששים שיש כאן קטץ' מסוים. דרך הפעולה המומלת היא 10 מטות שרק מחזק את תחושתי. אתם רוצים להיפטר מהדירה הזו בכל מחיר, ייתכן שכתוצאה מעומס ולחצים רבים. עליכם להרפות כרגע, להשתחרר מהעומס אחרת יהיה לכם קשה מאוד למכור את הדירה.

batgalim

New member
צוף יקירתי

גם אני איני מבינה כ"כ את הפריסה הזאת. בעתיד - יצא 3 מטות - האין זה אומר שהבחורה צריכה להמתין שיגיעו הקונים המתאימים, או לתוצאות השקעתה (בפרסום)? ב"מכשולים" יצאה הקיסרית - מה לדעתך זה אומר?

צוף3

New member
תשובה.

1. עבר- צדק 2. הווה- מלכת גביעים 3. עתיד- 3 מטות 4. דרך הפעולה- 10 מטות 5. הסביבה- 8 מטות 6. מכשולים- קיסרית 7. תוצאה- ירח קודם כל, שימי לב שהשילוב של הקיסרית והירח נותן קצת תמונת מצב מאוד מעורפלת ואולי גישה רגשי מדי לנושא - מה שאולי מחזק את העובדה שהם מאוד מעוניינים להיפטר מהבית ומשדרים זאת באופן שמחשיד את הקונים. הקיסרית שיכולה לסמל את הביתיות יצאה כאן כמכשול. אולי חוסר הרצון להפיק מהבית הזה את הביתיות הקיימת בקיסרית הוא אכן המכשול העומד בדרכם ולכן הם לחוצים. 3 מטות בעתיד אומר שהאפשרות לפתיחת פרק חדש אכן קיימת, אולם התוצאה היא הירח ולכן קיים הערפול והזמן אינו מתאים כרגע. כפי שציינתי יש לי תחושה שיש כאן גורמים נוספים הקשורים בבית הזה וברצון למכור ומכאן אולי הבעיה.

blackcat2

New member
אני אשמח לשמוע על פריסת הפרסה../images/Emo23.gif

מה חשיבותה ? מה ייחודה? אני לא רואה המון פריסות כאלו וגם לא התנסיתי בהן. אשמח לשמוע. בי

צוף3

New member
../images/Emo23.gif אם זה יישמח אותך אז בבקשה :)

הפריסה הזו מתאימה לנושאים עם "עבר" ולנושאים שבהם יש חיבור בין שני נושאים, למשל השואל ומקום העבודה, השואל ומע' יחסים וכו'. לפעמים אני משתמשת בעמדות כפי שמופיעות באתר של אורי רז (בעיקר כשהנושא רומנטי) ולעיתים בעמדות הללו. לאחרונה התחלתי להשתמש הרבה בשביל עצמי בפריסה של השלושה קלפים, כפי שהמלצתי לך לעשות. קל, נוח ומהיר, ומקסימום שולפים קלף הבהרה. בי

galia

New member
הי צוף../images/Emo82.gif

טוב... אנחנו באמת לחוצים כי אני בהריון והדירה ממש קטנה, ואין סיכוי להכניס עוד מיטה לחדר הילדים. אבל אני לא חושבת שאנחנו משדרים משהו לקונים, פשוט מראים את הדירה שהיא דירה חמודה אך מתאימה לזוג צעיר ולא למשפחה. האם את יכולה להציע לי לגבי פריסה נוספת? מחר צריכים להגיע קונים לראות את הבית. האם אוכל לשאול מה אני צריכה לעשות בכדי שירצו גם לקנות?

מנסה לעזור?!

גלייה אכן כבר מהפתיחה של הקלפים שלך ניתן לראות שאת בהריון שקראתי את ההמשך הבנתי את הבעיה של הדירה לפי דעתי אני לא חושב שיש משהוא בדירה אלא שאתם קשורים אלא במידה זו או אחרת , אפשר להגיד שאתם חוסמים את המכירה ולא המחיר היתי ממלץ לכם להדליק מרווה לטיהור הבית ולהכניס אנרגיות שכבר קימות של אהבה ואור ובמיוחד למתנה הגדולה שבדרך (אור..) תיפרדו מהרגש של הדירה !!! בהצלחה מקווה שעזרתי .... שחר יאיר טל מקווה שהקונים יראו את באהבה את הדירה כמו שאהבתם אותה אל תשכחי לטהר או עם מרווה או עם בכור .

galia

New member
תודה שחר

תוכל להגיד לי מה זה מרווה ואיך מטהרים ואיפה קונים? תודה רבה, ואני מקוה שבאמת יעזור.

צוף3

New member
פריסה נוספת - חברות נא לקרוא ../images/Emo41.gif

מה - 3 מטבעות עלי - 9 מטות לעשות - קיסרית על מנת למכור - העולם את דירתי - 8 מטות בחצי שנה הקרובה - מוות סיכום - 10 גביעים מאחר והעלת את הפריסה הז בתחילת השירשור, נאפשר לך לקבל פרשנות נוספת באותו נושא. שוב יש כאן שילוב של הקיסרית והמוות המציינים אולי הגזמה בגישה הריגשית לנושא מה שמביא לאכזבה וצורך בהול מבחינתכם בשינוי. שוב מופיע קלף 8 מטות המתאר הפעם את הדירה, ולא את הסביבה. חיבור מהיר בין שתי הפריסות יכול להעיד על האופן בו נתפסת הדירה ע"י הסביבה, אולי היא אינה מרשימה מספיק או חמימה מספיק באופן שגורם לרצות לגור בה (וסליחה אם אני טועה :)...) הסיכום נראה מבטיח למדי כאשר למעשה קלף המוות במילים" ,בחצי שנה האחרונה" יכול אם כך להעיד על מכירת הדירה בתקופה זו. הפריסה מאוד מבלבלת בעיני, ואולי הסיבה לכך היא באמת האינפורמציה מהפריסה הראשונה, קרי הירח בקלף הסיכום והקיסרית בעמדת מכשולים ובכלליות המצב המעורפל בו כרגע אתם נמצאים עם הדירה. הייתי ממליצה לך לנסות ולמכור, ולשוב לפרוס בעוד כחודש לפחות. כמובן שאשמח לקרוא פרשנויות נוספות שאולי יאירו את עיני שתינו :) בהצלחה רבה, והריון קל!!!

למעלה