פריסת שאלה

פריסת שאלה

שלום לכן קודם כל ברכות על הפורום המקסים שגרם לי להתחיל להתעניין בקלפים. קראתי המון שאלות ותשובות לפני שפניתי אליכן ונראה לי שזה תחום מרתק. ולעצם העניין: לפני מספר חודשים התחילה לי מערכת יחסים יפה מאוד עם בחור. הקשר התחיל עם מחוייבות רבה, פתיחות והמון רגש. בחודש האחרון הבחור מתנדנד ואיני יודעת כיצד לפרש זאת. זה מה שיצא בפריסת השאלה: מה - 9 חרבות מרגיש מבחינה רומנטית - 4 מטות X - נער הגביעים כלפי - אביר המטות בימים אלו - 10 מטבעות סיכום - 9 מטות תודה על עזרתכן בפירוש הקלפים

צוף3

New member
הי שלגונית (איך בא לי קרטיב עכשיו)

ניכר כי לבחור יש רגשות חמים כלפייך. האם הוא עצמאי וטרוד מאוד לאחרונה בעבודה?

batgalim

New member
הי שלגונית../images/Emo186.gif

מה - 9 חרבות מרגיש מבחינה רומנטית - 4 מטות X - נער הגביעים כלפי - אביר המטות בימים אלו - 10 מטבעות סיכום - 9 מטות לבחור אכן יש רגשות חמים כלפיך, אך נראה לי שהוא קצת חושש או נרתע משום מה מהקשר ביניכם שמתחיל להתבסס - מעבר למה שהוא רואה את עצמו מתחייב כעת.... איקס מיוצג ע"י נער הגביעים ונראה כי הוא חש רגשות עמוקים כלפיך, אך מרגיש כי אינו בשל למערכת יחסים ממוסדת כזו המוצגת ע"י 4 מטות. מצד אחד הוא חש שאת היא הבחורה המתאימה לו, את מייצגת בשבילו את ההגעה לבית חם ומשפחה, אך מצד שני - הוא עוצר בכדי לבחון את המצב בכללותו, להעריך מחדש את דרכו ולהיות בטוח שזוהי הדרך בה יצעד להגשמת היעד. שלגונית יקרה, לדעתי עליך לחזק את הבחור, לתת לו הרגשה שאת כאן בשבילו, אוהבת ורוצה בהמשך הקשר ממש כמוהו. את מאד דואגת וחוששת וכנראה גם מראה לו את זה... מה שגורם לחששותיו להתחזק. חייכי אליו והראי לו כמה את מאושרת בחברתו, ההססנות שלו רק תתחזק למראה פניך העגום...

צוף3

New member
בת גלים ../images/Emo25.gif

מרגיש מבחינה רומנטית - 4 מטות X - נער הגביעים האם השילוב של שניהם אינו רומז בעיניך על כך שהוא רואה עמה עתיד זוגי ואפילו מיסוד?

batgalim

New member
../images/Emo23.gifאכן צופית יקרה../images/Emo23.gif

הוא רואה בה את הבית החם והעתיד הזוגי - אך מכיון שנער הגביעים מסמל בעיני חוץ מנער מאוהב גם נער הססן... הוא יודע בליבו שהיא מתאימה לו ואיתה יקים משפחה, אך משום מה נבהל ממחשבות אלו... לנגד עיני אני רואה בחור שפגש נערה, התאהב בה, אך לפתע רואה עצמו כבעל משפחה, נשוי, ילדים, חובות... זה לא פשוט. נער הגביעים מייצג רומנטיקן ולא בחור בעל כיבושים רומנטיים ירוץ למסד קשר, למרות שהכתובת כבר נכתבה על הקיר והיא בולטת ומאירה לו בפרצוף... אביר המטות מסמן לי את העצירה שלו לשם מחשבה נוספת, בדיקה של הדברים לשם הבהרה סופית... החששות שלו בולטים לנוכח קלף 9 מטות, והחששות והפחדים של הנערה - 9 חרבות. לדעתי - עליה לחזק את הצד שבו הרואה אותה כאישתו לעתיד, ובשום אופן לא להתבכיין לו עכשיו. אם אהבתו כה חזקה, הוא לבסוף יתעשת אם היא תמשיך להיות אותה אחת בה התאהב ולא תשנה פניה לעלמה הבוכיה. מה את אומרת?

לשאלתך צוף

הבחור התחיל בעבודה חדשה ובתפקיד בכיר והוא כולו נרגש ומקדיש עצמו לכך. האם הדבר ניכר בפריסה? מעבר לזה אני מבינה מבת גלים שאין לי ממה לחשוש וכי הדברים יסתדרו ביננו ומתגובתך אני מבינה שאת מסכימה עם הפרשנות שלה.

ועוד משהו

כתבתן שהוא חושש להיות בעל משפחה, נשוי, ילדים, חובות וכו'. אז ככה: הבחור גרוש, כבר יש לו ילד ומצבו הכלכלי מצויין. עדיין מוקדם לדבר על מיסוד הקשר למרות שהוא מעוניין בקשר רציני כי כך גם אמר לכן לא ברור לי המשפט "לא בחור בעל כיבושים רומנטיים ירוץ למסד קשר".

צוף3

New member
כמה אני שמחה לראות שענית לשאלתי

בחיוב :) למה אני שמחה? כי היתה לי תחושה שבזה מדובר. הכל בסדר גמור בינכם, אל דאגה. הבחור פשוט עסוק כרגע מאוד בנושא הקריירה ואולי נותן לנושא עדיפות הגורמת לך לחוש שאולי משהו ביחסים בינכם התערער, אך לא. תפרגני לו, עימדי לצידו ותחווי עימו את ההתרגשות שלו. הוא יזכור לך את זה, תאמיני לי :) שיהיה רק טוב

את פשוט מקסימה ואת פשוט גדולה

בהודעה הראשונה רציתי לכתוב לך שהוא טרוד בענייני קריירה אבל זה התפספס לי והנה קלעת!!! תודה תודה תודה

batgalim

New member
צופית היקרה

אני מתחילה להפנים שעם האינטואיציות שלך אסור להתווכח !!! גדולה את
כל הכבוד.

צוף3

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

לפעמים האינטואיציה מתעוררת, לאחרונה היא די רדומה :)

למעלה