פריס

milk man

New member
פריס

בשבוע שעבר נסענו לפריס לחגוג לאשתי יום הולדת חמישים. גולת

הכותרת הייתה ארוחת ערב במסעדת EPICURE במלון לה בריסטול.

הארוחה נפרשה על כארבע שעות והיה מדהים.חשוב לציין שזו פעם

ראשונה שאנחנו במסעדה בסדר גודל כזה. אז מה היה לנו שם

הזמנו תפריט טעימות,נטול פירות ים למיניהם. מתיישבים לשולחן

שפונה לגינה. הזמנו שמפנייה והמלצר מגיע עם הבקבוק,מציג אותו

ונותן לטעום לפני שמוזג לכוס.כך היה גם היינות הנוספים.

מנת פתיחה קרם של ארטישוק ירושלמי.מנה ראשונה ארטישוק

מפרובנס, צלוי עם אנשובי ותיבול של שמן אגוז לוז.

מנה שנייה, מקרוני ממלוא, שזו אחת ממנות הדגל של השף.

עם כמהין שחורות,ארטישוק,כבד אווז ויושב על רוטב של פרמזן

מיושנת.מדהים, חבל שהריחות לא יכולים לעבור.מנה שלישית

דג סול ממולא בפיטריות ופטרוזיליה מוגש עם רוטב של אידרת הדג

ויין.לי היה טעים לזוגתי לא.מייד המנה הוחלפה.מנה רביעית יונה

מברס צלוייה ומזוגגת עם דבש תפוזים בצל מקורמל כבד אווז

ורסק תפוחים. עוד מנה מדהימה, שכל הטעמים מתחברים לשלמות

גבינות. המלצר מגיע עם עגלה של שתי קומות ומסביר על הגבינות.

קינוח.הזמנתי מראש עוגת יום הולדת, שמגיעה עם נר ומגש עם

ברכת יום הולדת אישית.על השולחן פוזרו עלים של ורד ואני קיבלתי

ורד להגיש לזוגתי,מבלי שתדע.כמובן שהכל טעים ומדהים

בסוף המלצרית הגיעה עם ארון הקסמים:מקרונים,שוקולדים וכאלה.

המסעדה הייתה די מלאה עם המון אנשי צוות שרואים הכל ומגיבים

מייד ועדיין לא מרגיש לחוץ מידי.לחם מוגש לכל אורך הערב ויש סוגים שונים.

היות שאני לא כותב הרבה מבקש מידת הרחמים ואל תשכחו שהחתולית שומרת עלי











 

החתולית

New member
על הדיווח, אחשלי

כמי ששמעה את הסיפורים שלכם על הארוחה הזאת, אני יכולה להעיד כמה נהניתם.

ארוחה מעוררת קנאה.

שכחת לספר כמה נהדר היה לכם בשוק מובר, ושקנית לאחותך פונדנט ערמונים (שכבר כמעט חוסל).
 

milk man

New member
אז ככה

ארוחה לאדם עולה 320€ סה״כ עם היין והמים 863€.אני לא מומחה ,בתפריט כתוב stuff macaroni
 
טוב שנהניתם! לפעמים משלמים הון קטן ומתאכזבים.

לגבי המקרוני, הבנתי שזה בתפריט פשוט ציינתי כי בצילום זה ממש נראה קנלוני. מוזר.
 

milk man

New member
נהנו מאד

הארוע היה חגיגי מספיק.כדי שנוציא את הסכום.החוויה בלתי רגילה ואפילו בלתי ניתנת
&nbsp
לתאור.פשוט wow
 

החתולית

New member
זה מה שאחותו אמרה לו

אבל אם בתפריט של מסעדת 3 כוכבים כתוב מקרוני, מי אני שאעיר על כך שבתמונה רואים קנולו?
 
קנולו הוא הקינוח והרבים שלו זה קנולי ולא קנלוני...

וחוץ מזה היו שלושה קנלוני או מקרוני....תסתכלי שוב בתמונה 5 שאח שלך העלה.
 

ortolan

New member
קנדלה

וכרגיל, הייתי מציע לבדוק מה זה מקרוני לפני ההערות...
 
הסצינה עם הסומלייה אוטומטית מעניקה חשיבות לסועד

פעם אחת ויחידה ביקרתי בפריז וכבר אז בסמוך למנהרה שדיאנה קיפחה את חייה ישבתי עם בת זוג במסעדה פופולארית,
הזמנו פירות ים ומלצר היין המבוגר והמקצועי נתן לי לרחרח,
אני שאוהב כל סוג של אלכוהול עשיתי פרצטף של דניאל רוגוב ורחרחתי בארשת מקצועית,
כביכול אישרתי לו להמשיך למזוג,
זה היה סנסר של ג'י רוזה עלה אז כ 25 פרנק
 

milk man

New member
נכון וגם לא

את כל היינות הסומלייה בחר.ואם לא יהיה טעים?
 

milk man

New member
STUFFED MACARONI

בואו נסיים את הדיון המעניין על איך השף קורא למנה שלו.כך מופיע בתפריט:STUFFED MACARONI
מקווה שהעניין הובהר.חוץ מזה ,זה טעים ברמות,עם ריחות משגעים
 

salo22

New member
תודה על השיתוף


וספר חדש בצרפתית כמובן יצא לשף שלהם Eric Frechon , אם אתה רוצה לנסות ולשחזר עם חומרי הגלם המקומיים שלנו, חלק מהמטעמים בבית &quot
 
למעלה