פריצה לביתנו

Rachel555

New member
פריצה לביתנו

שלום לכולם, ביום חמישי 7.7, מתישהו בין השעות 8:00 - 16:00 פרצו לביתנו ברח' אהוד 132. אם מישהו מכם ראה בשעות האלה אדם נכנס לביתנו או מסתובב ונראה חשוד - אנא פנו אלינו במייל. כמובן - אם ידוע לכם על פריצות נוספות לאחרונה - נשמח להצליב מידע. הגשנו תלונה במשטרת מודיעין - הם היו נחמדים ורציניים, ואמרו שיחקרו ואפילו יקחו טביעות אצבעות! הפורצים לקחו "רק" את טבעת הנישואין שלי (הם חיפשו כסף מזומן - ולא מצאו לצערם, אך השאירו המון בלאגן). בכל זאת - זה מאוד מאוד לא נעים, שלא לומר קצת מבהיל... ואני חשבתי שבישוב חמוד וקטן כמו שלנו באמצע היום זה לא יכול לקרות. שלום לתמימות. ותודה לכם. רחלי.

orela

New member
פריצה

באותו היום פרצו לבית ברח' נחל מודיעין.

moshes20

New member
חיבור למוקד

המוקד מפעיל את רכב הביטחון היישובי בזמן תגובה קצר. ממליץ. משה

פריצות

ראשית רחלי צר לי שנכנסת לסטטיסטיקה. ממליץ מאד לכל תושב שחווה פריצה או כל אירוע הדורש התערבות משטרתית לפנות אליי ולקבל לפחות שרות טוב ללא צורך לרוץ לתחנות משטרה אילו או אחרות. לעיניין המיגון:ממליץ ולא בפעם הראשונה למגן את הבתים. שתי אופציות שאני מכיר הן:מערכת אזעקה המחוברת למוקד ומופעלת שיוצאים מהבית.מנסיונינו שהיתה מערכת הפריצה סוכלה. אפשרות נוספת הינה התקנת סגרים או בריחים על חלונות ההזזה שנמצאים כמעט בכל בית בישוב.גם שיטה זו הוכיחה את עצמה במניעת פריצות. עירנות ודיווח:אנחנו לא יכולים ליהיות בכל מקום כל הזמן ולכן כל דיווח על דמות חשודה או רכב שמסתובב בנסיבות מחשידות תביא לבדיקה יסודית ואולי למניע או תפישה.

dalt

New member
מצלמה בשער היישוב?

הי אייל, היות והישוב מגודר כל כניסה ויציאת רכב היא משער הישוב. אם לא ניתן לאייש את הנקודה בכל שעות היום אולי היה ניתן למקם מצלמה שתתעד את הנכנסים והיוצאים לפחות 24 שעות אחורה כך שבמקרה הצורך תהייה אפשרות פיענוח וכו' סביר להניח שהפורץ/ים נעים ברכב בתחומי היישוב. מה האפשרויות? תודה, דני אלטהולץ

דני

וכל בעלי הרעיונות. אשמח לדון בכל רעיון לגופו במסגרת פגישה או טלפון. המדיום הנוכחי אינו מתאים להעלאת אסטרטגיות ,דרכי פעולה ,אמצעים ושיטות. כולכם מכירים את מספר הטלפון שלי ורובכם גם יודעים עד כמה הוא זמין. בברכה איל.

למעלה