פריצה לטלפון של מוקד הל"ל בירושלים

רינהא

New member
פריצה לטלפון של מוקד הל"ל בירושלים

שרק תדעו..... היום אם תתקשרו למוקד הל"ל בירושלים 6221359-02,תשמעו הודעה "נחמדה" שהושתלה על ידי פריצה למערכת הטלפונים- המודיע פונה אליך בחור יקר-אנחנו חיבלנו במערכת של אגודת הלל כדי להציל אותך מהמצב בו אתה נמצא,..... אמנם כשתגדל תתחרט על זה......וכו´..... אבל בכל זאת אפשר להשאיר הודעה, לתשומת לבם של כל היוצאים לשאלה....איך מנסים לשים לנו רגל???

גדול!

סחטיין על ההשקעה, והיצירתיות. >ספל חמאה חושבת שלאיש עם קול המפחיד אין משהו טוב יותר לעשות עם עצמו<

אלי פלס

New member
ענק! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יו... התקשרתי לשמוע את ההודעה ונקרעתי מצחוק... אני לא יודע מי ישמע את ההודעות בבוקר אבל הוא יזכה לשמוע אותי מתגלגל מצחוק. וברצינות: רינה, מה בקשר למה שדובר בזמנו על אבטחת הקווים של ה.ל.ל.?

אלי פלס

New member
ואם כבר...

מה שלום האחראים על יחסי הציבור שלנו? אני חושב שהודעה כלשהי לעיתונות מתאימה במקרה הזה.

רינהא

New member
הפריצה הגדולה../images/Emo13.gif

אל תדאג אלי לא נגרם שום נזק. נהפוך הוא ערב אחד החברים בפורום הזה יוצאים לבלות ואז.... אין מי שיאבטח את הקווים של הל"ל, אין על מי לסמוך..... הכל יטופל בכל הכוונים.

sgrinfeld

New member
שומו שמים

היי רינה שלום זה שמוליק גרינפלד. חזרתי מהבסיס ואני רק רואה דברים לא טובים אולי עדיף שאני ישאר איפה שהייתי שמה לפחות כולם בוכים באותו טון כך שלא מרגישים. ועכשיו נתייחס לעובדה הזוועתית שומו שמיים איפה נשמע דבר שכזה שאנשים שהם מייצגים כביכול את צד המתון והטוב והתורני הרגוע יעשו דברים כאלו ויפרצו למקומות שלא להם. זה מזכיר לי את הזמנים של ההפגנות בבר אילן שמישהו צועק שבת ותוך כדי מרים אבן וזורק שזה אותו עבירה. כבר לא נדבר על כמה עבירות שיש בזה שהם פרצו אלקטרונית זה משהו כמו קרוב לעשרים. בכל אופן רינה כמו שכתוב השם ירחם על התועים ויחזיר אותם לדרכם הטובה שלנו הכוונה. ואגב תלונה לגורמים המתאימים (משטרה, עיתונות) רק יועיל בהצלחה לכולנו ולמרות שבאיחור "חג אהבה שמח" באהבה שמוליק
ואל תשכחו לשים
זה הדבר הכי בטוח יותר מהמשגל

רינהא

New member
הפריצה הגדולה

תאמין לי שמוליק.... מעז יצא מתוק (ככתוב...) בינתיים לפי מהלך העניינים השמיים לא נפלווטוב שחזרת מהבסיס מקווה לראות אותך בפורים מחופש כדת וכדין להתראות רינה

למעלה