פריצה לרשת בית הספר!!!!!!!

hilasapir

New member
פריצה לרשת בית הספר!!!!!!!

הכול בגדר רעיון...... טוב , אני מאמינה שכל אחד חלם לעשות את זה ... לפרוץ לרשת של התיכון ולעקוף את החנון של הכיתה בציון בזמן שאתה בכלל לא נמצא בשיעורים . היום תלמדו איך להגשים את חלומכם !!! זו לא תהיה הפריצה הנוחה לשרת של walla בבית שאתה נח על הכסא בבית שותה קולה ואוכל פיצה עם חברים ומספר בדיחות , זו תהיה פריצה קשה כי תמיד החנפן של הכיתה יכול לומר לאחראי – " תסכל את הילד הזה מה הוא עושה ??!?!?" ואז האחראי באה תופס אותך ומזיין אותך ואת האימא שלך שמחר צריכה להיות במבנה הכי מאוס על נערי העולם .. . טוב דבר ראשון לשם הפריצה הציונים צריכים להיות על אותה רשת מחשבים שעליה אתה עושה את הפעולה . טוב נתחיל : מצרכים : 1. דיסקט ( חדש שלא יהיו פשלות ) 2. אומץ 3. תוכנית מילוט מוכנה שלב 1 אתה מדליק את המחשב נכנס לwindows והמחשב מבקש ממך סיסמא .. אתה לוחץ ביטול או אישור והמחשב נדלק . אתה הולך ל Run. ולוחץ Command אז נפתח לך חלון Dos ואתה כותב copy c:\windows\*.pwl a: זה מעתיק את הקבצים של הסיסמאות לדיסקט את מוציא את הדיסקט שם בתחתונים ( או בכיס (אפה שיותר נוח )) סוגר את חלון הדוס ואתה חף מפשע . *עבור לשלב 2 אם זה לא עובד ואחראי הרשת המזדיין שם הגנה לRun (אבל הוא לא יודע שיש אחד שקוראים לו Old-hacker ) כנס לInternet Explorer ובמקום לכתוב אתר כתוב C:\command.com תכניס דיסקט לחץ copy c:\windows\*.pwl a: *עבור לשלב 2 ואם האחראי משחק איתי יותר מידי וחושב שהוא יותר חכם ממני אז פתח את המחשב ולחץ F8 עד שתופיע טבלה ובחר בה .ms-dos promp וכתוב copy c:\windows\*.pwl a: *עבור לשלב 2 ואם הוא חסם גם את זה והוא ממש מתגרה בכם וחוסם גם את זה יש פתרון – הכינו דיסקט הפעלה בבית לא משנה איזה 95\98\ME . עושים את זה כך : נכנסים לחלון דוס ע"י Run > command > sys a: הולכים לתיכון ומכניסים אותו ... מחקים קצת עד שיופיע מסך כזה Microsoft(R) Windows 98 Copyright Microsoft Corp 1981-1998. וכותבים copy c:\windows\*.pwl a: • ועוברים לשלב 2 ואם זה לא מצליח אנא צרו קשר איתי בicq 106836363 או באיי מאייל [email protected] ואני אסביר לכם עוד שיטות – אני מבטיחה שתצליחו . שלב 2 עכשיו אני יסביר איך לעשות את הפריצה המעשית ולהתחבר לשרת לא כתלמידים מסכנים אלא כמנהלי הרשת . וכך לשנות את הציונים בתוכנות של המורים . לרוב כ99% הסיסמאות של מנהל הרשת הם אותם סיסמאות של תוכנת הציונים אז לא יהיה לכם בעיה ( גם לרוב אין לתוכנות אלה סיסמא- כך זה בתיכון שלי ) . מגיעים הביתה עם הדיסקט שמחים אחרי יום לימודים קשה ...( בהמשך המגזין אני יסביר איך לעשות אותו כיף וקל ) . ונכנסים לwindows ופותחים את השלל שיש בדיסקט ורואים לרוב יש שם את הקבצים האלה או קבצים דומים : Guest.pwl or student.pwl Admin.pwl בקבצים אלו ישנה סיסמא מוצפנת וצריך תוכנה כדי לפצח אותה – התוכנה המועדפת עלי היא Cain ואפשר להוריד בפינת ההורדות באתר שלי . http://freehost18.websamba.com/razor נכנסים אליה והולכים ל File > add to list ומוסיפים את הקבצים שהעתקתם קודם ( עדיף להקליט את הקבצים להארד דיסק וכך הפעולה תהיה מהירה בהרבה ) . בודקים קודם ב Configure שהV עומד על Brute force attack. לוחצים על הקובץ של מנהל הרשת עם הכפתור הימני ולוחצים Attack . לכו לשתות קולה או לטייל עם הכלב והתוכנה תנסה לפרוץ – זה ייקח זמן יכול להיות גם כל הלילה . אחרי שאתם מצאתם את הסיסמא אתם הולכים לתיכון ונכנסים עם השם משתמש של שם הקובץ של מנהל הרשת ועם הסיסמא וכל המחשב פתוח בפניכם וכל "השכנים ברשת " ... עכשיו העבודה קלה- תמצאו את תוכנת הציונים ותשנו לכם את הממוצע ל9-10 ותגידו תודה רבה ל Old-hacker או לבייל גייטס שעשה מערכת הפעלה שעשה מערכת שכל-כך קל לפרוץ אליה . תודה לביל גייטס והרשת החלשה שלו ...!!!

Hadar g

New member
מסובך, ארוך, אבל נחמד לידע כללי חחח

תודה... וגם ככה הציונים שלי לא צריכים שינוי

L i r a n 5

New member
לא חבל על הבושות שאת עושה לעצמך?

אני מניח שאת עדיין ביסודי, אז קחי טיפ לחיים - כל דבר חדש ש"תגלי" אנשים גילו הרבה לפנייך, אז אל תתלהבי ותרוצי לפרסם. יומטוב.

L i r a n 5

New member
במקרה הזה כן

איחרת בכמה שנים טובות.... מעניין מי משתמש בחלונות 95, תחשבי קצת.

L i r a n 5

New member
אני אגיד לך למה זה רע

זה רע כי המדריך הזה פורסם עוד במילניום הקודם והוא לא עובד כיום.

kinneret14

New member
ואלה טוב לדעת רק ש..

חבל שעכשיו חופש ואני לא בבצפר למרות שהממוצע שלי השנה הוא 90ג€:)ג€

למעלה