פריצות לאתרים ..

muaythai

New member
פריצות לאתרים ..

לאחרונה, המון אתרים של אומנויות לחימה עולים לרשת, ומשום מה איתם גם מגעיות מלא פריצות. מישהו יודע למה דווקא לאתרים של התחומים שלנו או כל סגנון אחר של אומנויות לחימה נפרצים ברשת ?! אתרים ישראליים כגון "וואלה", "נענע", "מאקו" וכו' עוד הייתי איכשהו מבין, אבל אומנויות לחימה ?! לא קצת הזוי ?! פירסמו לפני מס' ימים אתר, והוא נפרץ, לא מזמן האתר של בלאק בלט עלה ונפרץ גם הוא, ושמעתי על עוד אתרים .. מישהו יודע מהיכן התופעה הזו מגיעה ?! נשמח לדעת .. בברכת המשך שבוע טוב, ושלא נדע עוד פריצות לאתרים בתחום שלנו, ארז שוקרון.

muaythai

New member
נ.ב. -

גם שלי נפרץ, ונאלצתי להוריד אותו מהרשת לצערי. פשוט תופעה לאחרונה. חבל .. מקווה שזה יפסק בזמן הקרוב. בברכת המשך שבוע טוב, ארז שוקרון.

IamStalker

New member
בתור מתכנת

האתרים שלכם נפרצו כי הם templates של JOOMLA DROOPAL ושאר החברה האלה, הם לא נכתבו במיוחד לצרכים שלכם ובגלל שהם טמפלייטים הם נפרצים ביתר קלות,מי שמכיר ויודע את המבנה של האתר יכול לפרוץ אותו תוך שניות. גם ה-SECURITY של החברות STORAGE בהם אתם רוכשים את האתרים גרוע, למי שרוצה ייעוץ והמלצות אתם מוזמנים לפנות אלי, בד"כ אני נמצא בפורום מתכנתים או net. לרוב ב-net או כמובן במסרים פרטיים. אני יותר מאשמח לעזור לכם.

muaythai

New member
תודה רבה.

אני מאמין שיש כאלו שישתמשו בעזרתך בעתיד הקרוב.

למעלה