פריצת דיסק והקרנה לרגל ימין

• פותח הנושא yosb
  • פורסם בתאריך

yosb

New member
פריצת דיסק והקרנה לרגל ימין

זה כחודש אני סובל מהתקפת כאב כתוצאה מפריצת דיסק אשר התגלה אצלי לפני כשנתיים במהלך החודש הכאב עבר מהגב התחתון להקרנה חזקה מאד ברגל ימין יש לי מספר שאלות בנדון : 1. האם תתכן נדידת הכאב מאזור אחד לשני (לרגל) ואף להחמיר למרות שעבר חודש 2. כדורי ה-VIOX ודומיהם לא עזרו לי האם ישנו טיפול תרופתי יותר יעיל ---אני לוקח במקביל אוקסר לטיפול ביתר לחץ דם 3. מהי דעתכם לגבי ניתוח מקומי--האם הוא עוזר--האם אפשר לבצעו תחת התקף ? 4. ישנו מכשיר מתיחה מאת חברת BACKLIFE מה דעתכם בנידון--האם שווה להשקיע בו עיקר הכאב כיום מתבטא בהקרנה חזקה מאד לרגל ימין שבאה לידי ביטוי במעבר מישיבה לעמידה ולהיפך תודה יוסי

AMI-101

New member
יוסי

תשובות כן, ייתכן נדידה של כאבים מהגב לרגל עם התגברות הכאבים עם פריצת דיסק. את נושא התרופות הייתי מעדיף להשאיר לרופאים, אך שאל אותו/ה בקשר ל-Neurontin. באיזה ניתוח מקומי מדובר? ובדרך כלל אין בעיה עם התקף אני לא מכיר backlife , אך עם traction עזר בעבר, ייתכן שיעזור שוב בעתיד. למה שלא תלך שוב לפיזיותרפיסת/ית בסביבה שלך ע"מ לקבל איבחון וודאי ביי עמי

קישקוש

New member
Back life

עמי- איך זה יכול להיות שאתה לא מכיר את הבק-לייף?? כנס לפה, תראה מה זה... דבר נוסף- ישנה אפשרות להשכיר את המוצר לתקופה ואז להחליט אם להשקיע את כל הסכום...

התיחסות ל Back life

קודם כל המוצר הינו המצאה ישראלית, כך שבחו"ל היא פחות מוכרת. לגבי השימוש...המכשיר לא מהווה תחליף לטיפול מנואלי של אנשי מקצוע (ויעידו על כך גם אנשי השיווק של בק לייף בעצמם). הייתי ממליצה לפני שרוכשים את המכשיר או משכירים לעבור בדיקה. המכשיר לא מתאים לכל בעיות הגב. השימוש במכשיר נעשה תוך כדי תנועת כיפוף של הירכיים לזווית של 90 מעלות. התנוחה לא תמיד מומלצת לבעיות גב מסוימות. בהצלחה.

מה אומרים

המחקרים על BACKLIFE . יש מחקרים ארוכי טווח? RCTS ? בדקו רק כאב או גם תפקוד?

למעלה