פריצת דיסק צווארי HELP

p o k i m o n

New member
פריצת דיסק צווארי HELP

שלום לפורום , אני סובל מפריצת דיסק צווארית C5 C6. יש לחץ על דרמטום 6 שמקרין כאב, הרדמות ונימול ליד השמאלית , ורציתי לשאול האם יש לרפואה הסינית מה להציע לי במקרה זה או לפנות לחלופה שהיא ניתוח. אשמח לשמוע אנשים שטיפול מסויים עוזר להם. תודה ורפואה שלמה - פוקימון.

אורטופדיה ורפואה סינית

היי, לרפואה הסינית יש מה להציע, אבל אני חושבת שהכי נכון יהיה לפנות למטפל עם נסיון באורטופדיה ולשאול אותו. אפשר לעשות טיפולים, ובעיקר- לשאול מראש בשיחה טלפונית מקדימה אם המטפל חושב שהוא יכול לעזור לעניין. אם תרצה המלצות- אני מעירכה שתוכל לקבל אותן במסרים פרטיים, אמור מהיכן אתה בארץ ונוכל ליעץ לך. תרגיש טוב ושנה טובה, יעל

ינוקא1

New member
בוודאי ובוודאי !

אני לא מכיר טיפול טוב יותר בעולם לבעיות כאב ובעיות עמוד שידרה מאשר דיקור. אחד המורים שלי אמר לי בעבר שבעיות כאב זה ה"לחם והמיים" של המדקרים - והוא צודק. גם אצלי וגם ממה שאני יודע אצל מטפלים אחרים הצלחנו למנוע ניתוחים אורטופדיים. מה שכן נדרשת התמדה גם מהמטופל , לפעמים תהייה הקלה שתעבור אחרי יום , וכדומה. זה לא אומר שהטיפול לא עוזר זה אומר שצריך להתמיד. מי שמתמיד רואה תוצאות יפות.

RanLoel

New member
פריצה צווארית

שלום פוקימון הטיפול בפריצה צווארית לרוב יהיה מורכב משילוב של דיקור וטווינא שתפקידם יהיה להניע דם ולהפחית את הלחץ המופעל על העצבים. כמו שכבר כתבו כאן, לרפואה הסינית הרבה הצלחות בתחום והרבה מטופלים עם בעיה דומה מופנים על ידי האורטופד לטיפול טבעי בקופות החולים. לפני התערבות כירורגית כדאי מאוד לנסות את האופציה הסינית. חפש מטפל מנוסה והתקדם משם. בהצלחה, רן

למעלה