פריצת דיסק

תאומים10

New member
פריצת דיסק

מבקש חוות דעת האם מומלץ טיפול בכוסות רוח לפריצת דיסק עם הקרנה לרגל
האם מישהו יכל להמליץ על מירה סער

0 אור 0

New member
כוסות רוח בהיבט הטיפולי

כאשר יש פריצת דיסק, ישנם מצבים בהם הטיפול אסור - רק מטפל ברמה גבוהה יודע בדיוק איך לגעת כדי לא להזיק, והוא בדרך כלל לא יגע בך בלי לראות את האבחנה של האורתופד (ולפעמים אפילו את הצילומים עצמם)
במצבים בהם הטיפול מותר, השימוש בכוסות רוח זו שאלה שהתשובה לה תלויה בגישה הטיפולית,
מה שעושות כוסות הרוח זה מושכות את הזרימה לאיזור בו הן מונחות באמצעות הואקום.
את אותה פעולה בלי הכאב המיותר ובלי סימנים אפשר לעשות בצורה מאד מדויקת גם בטכניקות של עיסוי ו/או חימום על ידי שמנים.
לכן אני אישית לא מחזיקה מהטיפול בכוסות רוח ברוב המקרים.
יחד עם זה, ישנם מצבים בהם יש גוש נקודתי תפוס ביותר, שעבודה ידנית לשחרר אותו בעדינות תיקח מספר טיפולים, ואז ההזרמה החזקה של כוסות הרוח, יכולה לקצר את משך הטיפול - במצבים אלו בלבד אני ממליצה על שימוש נקודתי.
האם זה המקרה שלך או לא ממש צריך לראות אחרי בדיקה של הגב ואיזה שרירים תפוסים בו
רק להבהרה ואזהרה: הסיבה לכך שהגב תפוס היא כדי לא לאפשר תנועתיות של הזיז לפגוע בעצבי עמוד השדרה, וזו הסיבה למה שכתבתי בהתחלה שלא לגעת בלי לראות את האבחון של האורתופד - אחרת השחרור של השריר יכול להזיק.
&nbsp

תאומים10

New member
תודה ושאלה

ראשית תודה על התשובה המהירה והממצה ואם אפשר אבקש הבהרה נוספת .
האם ההסתייגות קיימת גם במקה שלי שבו הכאב מתרכז בעיקר ברגל ?

ladybug4NLP

Active member
נסה דיקור וגם חימום באמצעות כרית חימום

ואם אתה חבר בכללית הם מוכרים מכשיר טנס קטנט ומאד אפקטיבי נגד כאבים במשהו כמו 164 ש"ח במקום מעל 500
יש צורך להביא הפניה של רופא (עבור הטנס)

הרבה בריאות

0 אור 0

New member
כאב ברגל

השאלה היא לא איפה כואב לך , אלא מאיפה הכאב מגיע
זהו, אגב, ההבדל העיקרי בין מעסה רפואי בכיר לסתם מישהו עם "ידי זהב" - הוא בודק מה מקור הכאב ומטפל שם (לפעמים מדובר במיקום שממש הפוך לאינטואיציה הטבעית של מישהו שאין לו ידע - למשל לכאבי גב/כתפיים, המעסה הרבה פעמים יגיד לך לא לגעת בגב ויעבוד קודם על שחרור שרירי חזה מכווצים, או הטיפול בישבן שכל כך הרבה מטפלים לא מעיזים לגעת בו וחשוב לפעמים כדי לפתור בעיה בגב תחתון)
אני ממש לא מעסה רפואית, אבל ממה שאני מכירה ולפי מה שאתה מספר, בסבירות גבוהה שהכאב מתחיל בגב ומקרין לרגל.
כמובן אפשר לטפל ברגל - בלי מניפולציות או לחץ על הגב!! - השאלה רק אם זה יפתור את הבעיה
&nbsp

כוסות רוח נורא כואב ועוזר רק ל...

תראה בגוגל: שיטת ההיפוך עם מכשיר גב back. זה הפתרון הטוב ביותר לאורך זמן.

למעלה