פריקה כזאת שלא נותנת לי לישון...

פריקה כזאת שלא נותנת לי לישון...

לא מצליחה לישון כי המחשבות פשוט לא עוזבות אותי(מכירים את זה?), השבוע היה לי סמינר פתיחה של שנת השירות. יצא לי להכיר את החבר'ה שיגורו איתי(חוץ משתיים שחולות בשפעת חזירים
)שהתברר שהם סבבה רצח מה גם שיצא שאני וגלי לא נפרדות בסוף. דבר אחד הפריע לי במשך הסמינר,בסוף הסמינר המנחה ביקשה שנגיד דבר חיובי על כל אחד מאיתנו. הדברים שנאמרו עליי: מתוקה,מצחיקה,מורעלת קומונה(
),קשורה למשפחה,תוססת,אנרגטית ואז גלי דיברה(חברה טובה כבר 4 שנים)" הדבר הטוב ברוני זה כשהיא שמה לב שאתה עצוב לפני שהיא מבררת מה קרה היא מרימה לך את המצב רוח". .זה רק הוכיח לי שכשאנשים רואים אותי,הם לא רואים אותי. אולי אני מרגישה ככה רק בגלל שאמרו רק דברים חיובים,אבל זה מציק לי,יותר מעיק. הציפיות מאנשים לגביי,הן כל-כך גבוהות,אני לא בטוחה שאני אעמוד בהן וזה לא קשור רק לאנשים בקומונה אלה גם החברות והמשפחה. אתמול התווכחתי עם שתי חברות על משהו ובאמצע הוויכוח אביב אמרה לי:"רוני בחיים לא חשבתי שאת מסוגלת להיות כל-כך אטומה,אני בהלם",ובכן אני לא! זה כאילו אני שני אנשים שונים. יש את האחת שתיארה הקומונה ויש את השנייה. השקטה זו שאוהבת לקרוא במשך שעות(יום שבת ישבתי במשך 11 שעות וקראתי ספר..מדאיג כם אני יודעת),בוהה באוויר ולא חושבת על כלום.זו שאהבת לכתוב ושומעת שירים של הכבש השישה עשר כי זה כיף. זו אותה אחת שמדברת אל עצמה ברבים ומסוגלת לשבת בערסל שלוש שעות ולהסתכל על העננים. עכשיו שמתי לב כמה כתבתי ועדיין אני לא מבינה מה. מי שקרא הכול והצליח להבין מה אני רוצה,קדוש!

shesek17

New member
נראה לי שהבנתי...

את מבואסת מזה שאנשים רואים אותך בצורה מסויימת אבל מפספסים עוד הרבה צדדים באישיות שלך שהיית רוצה שהם יראו. האמת אין לי מושג איך לעודד אותך כי זה ממש מורכב אבל אני מזדהה איתך. בכלל לא חשבתי על זה עד שקראתי את ההודעה שלך אבל עכשיו אני מבינה שזה באמת נכון גם לגבי. אם אנשים היו רואים עוד צדדים באישיות שלי היה הרבה יותר פשוט. בקשר לציפיה שלהם ממך אני מציעה לך לא להעסיק את עצמך באם את עונה על הציפיות שלהם או לא כי בסוף זה רק יחרפן אותך. מקווה שהבנתי ועזרתי טיפה

זה תמיד ככה.. כולם מצפים ממני להיות נורא חכמה

ויש לי חדשות: אני אחד האנשים הכי סתומים פה!! מצפים ממני להיות גאון במתמטיקה, הכי טובה בלימודים ובגלל זה אני חייבת לחרוש המון.. את לא צריכה לעמוד בציפיות של אף אחד-רק בציפיות של עצמך

למעלה