פריקה קטנה

dex1991

New member
פריקה קטנה

היי אני בן 22 וכמה חודשים :)... עכשיו התחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה (וויתרתי על הטיול אחרי צבא) תואר שחיכיתי ללמוד מגיל קטן והכל בלימודים, בתחום המקצועי הולך לי טיפ טופ.. רק מה, בזוגיות אפס. היו לי שתי מערכות יחסים מאוד קצרות, ומעבר לזה כלום. עכשיו עם במהלך השנים הייתי מופנם ולא כזה טוב בקשר עם בנות, הגעתי לאוניברסיטה, עזבתי את הבית של ההורים ממש החלום! ולא מעט בנות ממש חולות עליי אבל רובן עם חבר, או לא עושות לי את זה פשוט. עכשיו זה פשוט יכול לשגע שאתה רואה (סליחה אבל אני חייב) איזה פוץ עם מישהי זה פשוט משגע אותי. עכשיו יש כמה שנראה לי מתאים לי להתחיל איתן אבל הן פשוט גדולות ממני בשנתיים מה שגורם לי כבר לרגליים קרות ולשלול, מה אתם אומרים סתם מגזים?

עכשיו, יש באמת מישהי שמאוד מעריכה אותי על העשייה שלי, ומדברת אליי שהיא ממש מתה עליי, עכשיו א) היא גדולה ממני בשנתיים ונראית פגז אז זה שולל אצלי, ב) חברה שלה זורקת לי היא חולה עליך בקטע אחר.. אבל באמת שאין לי מושג ... ג) אנחנו לומדים תואר ביחד, והאמת ניסיתי כבר מתחילת השנה להתחיל עם איזה 4 בנות שלומדות איתי בתואר ופשוט קיבלתי דחייה אז אם היא תדחה זה יהיה ממש לא נעים.

אשמח לטיפים :)

ebi83

New member
שנתיים זה לא פער מטורף

בעיקר כשאתם באותו שלב בחיים, אני הייתי מנסה.

בכל מקרה, אל תקח את זה רע גם אם תקבל לא. קח צעד אחורה ופשוט אל תתחיל עם בנות שלומדות איתך תקופה מסוימת. יש מספיק בנות שלומדות דברים אחרים

spaysi8

New member
כמה דברים..

א. שאפו שכבר התחלת ללמוד, אני גם ככה וגם ויתרתי על טיול, אני מבינה ומעריכה את הסיטואציה אז כל הכבוד :p
ב. לגבי הפרש הגילאים- נשמע לי טיפשי.. מה בתכלס ההבדל בין 22 ל24?
ג. לגבי זה שהיא איתך בתואר- אני אישית אם הייתי רווקה לא הייתי מתחילה עם בחור שאיתי בתואר כי זה יכול ליצור סיטואציות לא נעימות, אבל הבנתי שהרבה מאוד עושים את זה ואפילו יוצאים מהתואר נשואים.. אז אל תקשיב לי:p

בהצלחה!

Cade Foster

New member
רגע רגע

זה שולל *אצלך*? למה? כי יבאס אותך להיות בגיל 38 עם בת 40?

וכשאתה רואה פוץ עם מישהי ההסבר הוא פשוט - מבעד לפנים היפות, גם היא פוצית.

היי

יש כמה דברים שאני חושבת שהם יותר בעייתים ...מאשר פער גיל..
בתור סטודנטית, אני יכולה להגיד לך שרוב החברות שלי (שהן גדולות ממך בשנתיים), מחפשות משיהו בוגר,(סטודנט לא אומר בוגר זה אומר סטודנט). כשאתה מכנה משהו פוץ על סמך מה אתה קובע את זה?? שיחה מעמיקה?. היכרות? מראה? תלונות שלהן ? .
בנוסף אמרת שהיא נראת פגז וזה שולל אצלך? אתה מחפש משהי שלא נראת פגז?
או שזה שהיא גדולה שולל אצלך??

שוב יש מצביים בהם לגיל יש משמעות למשל 17 ו24...(ולא משנה מי הגבר ומי האישה).

בגיל מסויים אני חושבת שלהתחיל עם משהי אמור לשדר רצינות, אם מתחילת השנה חמישה חודשים בערך התחלת עם 4 בנות מאותו התואר לא יודעת כמה החוג שלכם גדול אבל זה מראה על חוסר רצינות..(ואנחנו הבנות מדברות!!!!!!!) צריך לפעול באופן מחושב יותר.

כל הלך הכתיבה שלך מראה שהפער בינכם הוא כנראה לא בגיל אלא בבשלות ובבגרות.....זה לא עניין של שנים בעולם זה עניין של שלב בחיים...ויכול להיות שאתה צריך לפנות לבנות שנמצאות באותו שלב כמוך (לא מבחינת שנה בתואר, ואוניברסיטה) מקום בחיים שההסתכלות היא זהה..אם אתה בשלב של החיים זורמים בא לי להנות...לצאת עם משהי כי כיף לנו וזורם אבל לא חושב על זוגיות רצינית...אתה צריך לחפש משהי שנמצאת במקום הזה...
הסיבה שהרבה בנות יוצאות עם בנים שגדולים מהן כי השלבים האלה בדרך כללי מגיעים בשלב שונה בחיים אצל בנות ואצל בנים..נניח שבנות מחפשות להתמסד היום זה סביב גיל 25 בנים לרוב זה 27 ....זה חלוקה מאוד דיכומטית ואולי קצת שיפוטית ובדוק שיש יוצא מן הכלל.... אבל חייב שבזוגיות תהייה התאמה במקום בחיים...לזה הכוונה...
בהצלחה

אתה מזכיר לי מישהו מהתואר שלי

הרבה בנות נדבקות אליו ו"חולות" עליו אבל זה רק כי הוא חכם ומצליח בקורסים והן מנצלות אותו לעזרה...
תבדוק אם זו הסיבה שנראה לך שהבנות אוהבות אותך כל כך..

למעלה