פריקה

פריקה

אני עומדת במצב בחיי שאינני יודעת מה לעשות,או שאולי אני בעצם יודעת אך לא יציבה מבחינה ריגשית,לא יודעת מהיכן יגיעו הכוחות
אני אדם שתמיד מרגיש לבד ובין ההמון מרגיש לא שייך,לפני כחודשים עברתי תאונת דרכים וכבר לא עובדת תקופה ארוכה עד כה נאחזתי בלימודים
במסגרת המכינה ומצאתי את עצמי שייכת,אהבתי את החברה בה הייתי מצויה וזה נתן לי תחושה יציבה.הלימודים כעת נגמרים וכעת עלי לחפש עבודה
כי אין לי תירוץ שיעסיק אני מפחדת לטבוע עמוק בתוך הדיכאון אני מרגישה כלכך לבד וחייבת עיסוק אך ללכת כעת לראיונות עבודה כאשר למעשה אני חלשה נפשית מאוד קשה לי
אינני מודעת ליכולותי ולא יודעת איך,בנוסף ישנו ההליך של התביעה ובריאותיי..ואין לי כוח לכך.ללכת לצילומים לאותורפד...אין לי כוח לזה..
הדבר הכי פשוט וקל לחזור לעבודה הישנה אך אני יודעת שאקבל זילזול בכאביי ואי התחשבות.קשה לי כלכך...

פריאל 12

New member
פריקה עלומה

איזרי כוחות כי יש דברים שחייבים לעשות - התביעה יכולה לעזור לך מבחינה כלכלית בעתיד.
מעבר לכך, מסמכים רפואיים הם בסיס מצוין לכך שיתייחסו אלייך בהגינות בכל מקום עבודה - גם בעבודתך הישנה.
אז נכון שמדובר בהליך לא נעים ולא כייפי, אך זה נחוץ.

החלמה מלאה ומהירה!

לי בא

New member
בעניין התביעה

אין לך ברירה, צריך לעשות הכל על מנת לסיים עם זה.
בנוגע לעבודה, אם מתאים לך לחזור לעבודה הקודמת,
תחזרי ותשאיר בה עד שתמצאי חדשה.
אם יצחקו עליך, תזכירי לעצמך שאת שם כי זה משרת את האינטרסים שלך עד שתמצאי משהו אחר.
בהצלחה

היי חידה

זאת תקופה של התחלה חדשה
לטוב ולרע
אם תרצי לשתף אותנו בהתקדמות תהליך התביעה
ובחיפוש העבודה אולי זה יעזור

אני מאמינה שכדאי ללכת לכמה שיותר ראיונות עבודה
גם אם התפקיד הוא לא בדיוק מה שאת רוצה ולא מתאים
בשביל לתרגל את עניין הראיון וללמוד מראיון לראיון

תעדכני אותנו

למעלה