פריקה

נסיכה4321

New member
פריקה

עברנו לגור יחד לא מזמן. הבית עדיין לא ממש מוכן . בעל הבית כל הזמן מתחמק ואנחנו רוצים לחיות בתנאים של בני אדם. ככה אני עזבתי מתנאים נרמאלים למקום אחר עם אהוב ליבי. וזה לא נעים במיוחד לגור בתנאים אחרים והם לא נוחים , צריך דברים בסיסים.

יש לי בעיות שינה. אני לא ממש רוצה לערב את הרופא משפחה שלי , כי היא תתחיל לשלוח אותי לססב בדיקות שלא נגמר , ואני לא חושבת שזה בראש שלי עכשיו. לי אישית שאני מתעוררת למחרת אחרי לילות כאלה זה לא מפריע לי לתפקוד היום יומי.
לבן זוג שלי זה מעיר אותו. ואז השינה שלא לא רציפה וזה מאוד מפריע לו .
אולי נאלץ לישון איכשהו בנפרד . לא שזה מסמל משהו רע בזוגיות. אבל אם הוא יישןן טוב יותר הוא פחות יהיה עייף ,עצבני או בדיכאון .

קשה לי , ואני יודעת שזאת העבודה שלו. אבל קשה ובודד נורא הלילות עד שהוא חוזר הביתה, שיש את הימיים האלה אנחנו כאלו לא נפגשים. בבוקר זה למהירות ובלילה כבר הולכים לישון. בימיים כאלו אני מתגעגעת לבית ,כי עצוב לי יותר מידי לבד. זה כיף לבד לפעמים ואפשר לעשות את הדברים שצריך בבית. אבל זה מדכא נורא. ואם לפעמים אצטרך אותו - אם לא מרגישים טוב או משהו.
אני ואמא שלי חברות מאוד טובות , ולא אוכל להיות איתה אם אני זקוקה לעזרה אם ארגיש רע או משהו כזה.

אין לנו עדיין טלבזיה בגלל הדברים שציינתי. והחורף מתקרב , לא קל לצאת יותר מידי לטייל בחוץ קר, גשום. וזה לא נעים במיוחד.

החברות שלי או עסוקות או גרות רחוק.
חסר לי מאוד המפגשים איתן.

אני יודעת שבזוגיות צרכים להתמודד עם בעיות ומשברים.
ואני רוצה שנצליח לעבור מכשולים שבחיי הזוגיות שלנו.
זה אין לזה סוף , תמיד יכול לבוא משהו חדש ולדעת להתגבר יחד .

הוא אהוב שלי ואני אוהבת אותו מאוד והוא אוהב אותי.
אני שמחה שזכיתי בו . אין הרבה בחורים טובים כמוהו ואמיתיים.
ושהוא מקבל אותי איך שאני (בעיות רפואיות ) ואני מקבלת אותו !

רק נכנסנו לפה ויש עייפות נפשית ופיזית.
זה קשה , זה לא כמו שנראה הכל נוצץ ונהדר.
זה אתגר .
יחד.

ואני רוצה שזה יצליח .

זה לא קל לגור במקום שהוא לא הבית שלך

ושאתה מרגיש לא בנוח ,בטח ובטח כשיש בעיות רפואיות.
לגבי בעיות השינה- אני גם עם בעיות שינה ופשוט מתעוררת ועוברת לסלון על מנת לא להפריע לבעלי. במידה וזה אפשרי (אלא אם את גרה אצל משפחה וזה יפריע גם להם) אולי כדאי לעבור לסלון או מקום אחר שבו תוכלי לראות טלויזיה, לגלוש באינטרנט וכו'.
&nbsp
אין ספק שלא קל כשלא מתראים ושהחברים רחוקים.
תנסי לראות סרטים/סדרות בצפייה ישירה כך שזה יכסה על זה שאין טלויזיה. יש המון סדרות שמשודרות דרך האינטרנט ותנסי אולי להכיר אנשים חדשים מהאיזור שלך.
&nbsp
מקווה שהצלחתי לעזור-בהצלחה

למעלה