פריקוול וטריילר לפרק הבא, סיום אמצע העונה

LordOfTime

New member
תודה XD

ברחה לי המילה מהראש ויווני זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי לחשוב עליו חחח

נר2

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא

באתר IMDb יש רשימה של הקאסט של הפרק הבא.. כנראה שדמות אהובה מאוד מהעונה ה4 עומדת לחזור.. וזה גם מתקשר לקטע הקצר עם האיש הכחול שמכר את השעון לסיילנס.. ומישהו בכלל שם לב שהאמבטיה של הסונטרן שבה שכפלו את מרתה בthe sontaran stratagen דומה לאמבטיה שבה יצרו את הflesh בפרקים האחרונים.. זה לא מפתיע את הם חוזרים בפרק הבא.. אני סומכת על סטיבן מופט שהפרק יהיה בלתי נשכח. אבל אם הם הורגים את ג'ני אני לא אסלח להם..

מוגלי7

New member
אני בספק../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

שזו ה-ג'ני. בעונה 4 אמרו (וגם ראינו בעצמנו) שאין לה יכולת להתחדש, שהיא אדונית זמן אבל "לא מספיק". מה גם שאני מניח שאם ג'ני באמת הייתה חוזרת זה היה יוצר הרבה יותר רעש ובאזז לפני שידור הפרק ושאולי לפחות היו מנסים או שהיינו שומעים על נסיונות להחזיר את ג'ורג'יה מופט לתפקיד.

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif מעליי ובהודעה.

רואים אותו בThe Pandorica Opens, הוא מוכר לריבר את הvortex manipulator שלה.

מילי08

Well-known member
../images/Emo58.gif לגבי הפרק האחרון-

נכון! איך לא נזכרתי באמבטיה של הסונטרן? גם שם השכפול היה העתק מדוייק של המקור (רק קצת יותר מסריח...). בקיצור- כרגיל הם משכפלים לא רק אנשים אלא גם רעיונות.

LordOfTime

New member
טיזרים לפרק הבא ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

1. זה מדהים - פרק חמישה כוכבים אמיתי 2. הפרק מלא באקשן ואפי יותר מפרק של חלק אחד. 3. יש כמה הופעות אורח מפתיעות (וחלקן יהיו מפתיעות), אבל בשונה מהפרק "הפנדוריקה נפתחת" הם לא ירגישו מבוזבים - יהיה להם את סיכוים לזרוח. 4. יהיו כמה גילויים שיגרמו לכם להיות בהלם. 5. יש סצנת קרב מצוינת בסוף הפרק שמפצה על כיוון מבלבל בסוף הפרק. 6. למרות שיש הרבה תזוזות בזמן בפרק, הן לא יהיו מסובכות מדי. 7. הדוקטור מייצר משהו מאוד חושפני מהטארדיס. 8. רורי אומר משהו מצחיק לאויב ישן, שפשוט אי אפשר להאמין שלא נאמר קודם לכן. 9. זה פרק אדיר לאיימי ורורי (ומאט סמית גאוני כמו תמיד, ובמיוחד ברגע רגשי ולא צפוי). 10. שורה כלשהי מהעונה הקודמת חושרת לעלילה של העונה החדשה. 11. מישהו מתבקש לתרום. 12. רורי בהחלט מגניב! 13. תסתכלו טוב טוב על מסכי המוניטור והמזדרונות.

limors2

Active member
מישהו יכול להסביר לי כמה טיזרים?../images/Emo58.gif

7- זו העריסה? ומה זה 8 ו-13?

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif לפרק 7

אני חושבת ש-8 זה would you like me to repeat the question... אבל אני לא בטוחה.. יכול להיות שזה מה שהוא אמר לסונטארן לפני שהוא מת.

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif ו../images/Emo68.gif רציני

אוקי, יש שם סייברמנס, הם הולכים להלחם בד"ר. עכשיו, מי עמד בראש המפלצת הענקית של הסייברמנס בספיישל כרסימס "The Next Doctor"? תשובה: Mercy Hartigan. כשריבר הורגת את הדאלק בסוף של הThe pandorica opens, מה היא מבקשת ממנו להגיד איזה מאה אחרי שהיא אומרת לו לבדוק ברשומות שלהם לגבי מי היא ואז כל פעם שהוא אומר את זה היא מחייכת? תשובה: Mercy. ובאותו פרק, מרסי הארטיגן לא מתה, בזמן שהסייבר הענקי נופל וכמעט פוגע בקרקע, הד"ר משגר אותו, ככה שמרסי הארטיגן אולי עדיין חיה.

מוגלי7

New member
אבל...../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

היא כן מתה. לפני שהוא שיגר את הסייברקינג, רואים אותה מתפוצצת לחתיכות. אתה לא זוכר את האפקט הדי גרוע הזה של השמלה האדומה שלה מתעופפת לכל עבר?

MispIaced

New member
לא ממש ../images/Emo12.gifבטוח שזה היה של התפוצצות ולא של

טלפורטציה? אני אראה את הפרק הזה מאוחר יותר שוב פעם

למעלה