פריקוול לפרק החדש http://www.youtube.com/watch?v=2IROtC6cAT4 פריקוול ממש מתוק עם טוויסט נחמד בסוף.
מ מוגלי7 New member 23/3/13 #1 פריקוול לפרק החדש http://www.youtube.com/watch?v=2IROtC6cAT4 פריקוול ממש מתוק עם טוויסט נחמד בסוף.
A ailag New member 23/3/13 #4 המוזיקה בחצי השני היא אותה מוזיקה כמו כשמלס ״שידכה״ בין איימי ורורי. הממממ. (לא, אני לא זוכרת את כל המוזיקה של דוקטור הו את זאת במקרה כן)
המוזיקה בחצי השני היא אותה מוזיקה כמו כשמלס ״שידכה״ בין איימי ורורי. הממממ. (לא, אני לא זוכרת את כל המוזיקה של דוקטור הו את זאת במקרה כן)
מ מוגלי7 New member 24/3/13 #5 ואם כבר מזהים דברים אז אני די בטוח שהפארק הזה זה אותו הפארק בforest of the dead שבו כל הילדים היו אותו דבר.
ואם כבר מזהים דברים אז אני די בטוח שהפארק הזה זה אותו הפארק בforest of the dead שבו כל הילדים היו אותו דבר.
י יעלי1232 New member 24/3/13 #6 זה בגלל שלBBC יש בערך 10 לוקיישנים והם חוזרים עליהם כל פעם מחדש. החוף בביזנטיום (עונה 5 עם המלאכים וריבר) לא הזכיר לך "במקרה" את באד וולף ביי? או בעצם... כל פעם שיש חוף ובכלל אם תשימי לב טוב הם חוזרים על הלוקיישנים בצורה די משעשעת.
זה בגלל שלBBC יש בערך 10 לוקיישנים והם חוזרים עליהם כל פעם מחדש. החוף בביזנטיום (עונה 5 עם המלאכים וריבר) לא הזכיר לך "במקרה" את באד וולף ביי? או בעצם... כל פעם שיש חוף ובכלל אם תשימי לב טוב הם חוזרים על הלוקיישנים בצורה די משעשעת.
T timetraveler900 New member 24/3/13 #7 (על הפריקוויל) קלרה מדהימה בתור ילדה. לא שלא ראיתי את זה מגיע, אבל היא ממש מתוקה ומאוד נהניתי ממנה ומהאינטראקציה שלה עם הדוקטור. גם מאט נהיה ממש טבעי כשהוא משחק את הדוקטור. קיצור יש לי ציפיות גבוהות. אני מקווה רק שאני בסוף לא אמצא את הכריות למטה
(על הפריקוויל) קלרה מדהימה בתור ילדה. לא שלא ראיתי את זה מגיע, אבל היא ממש מתוקה ומאוד נהניתי ממנה ומהאינטראקציה שלה עם הדוקטור. גם מאט נהיה ממש טבעי כשהוא משחק את הדוקטור. קיצור יש לי ציפיות גבוהות. אני מקווה רק שאני בסוף לא אמצא את הכריות למטה
י יעלי1232 New member 24/3/13 #8 גם אני הרגשתי ככה, גם לגבי מאט, וגם לגבי קלרה. והאמת שלא חיפשתי את זה אז לא ראיתי את זה מגיע. אז ההפתעה הייתה לי כייפית ממש. היא נראית לי מבריקה, ואני ממש מקווה שהם ישימו על זה את הדגש (כך זה נראה משני הפרקים שראינו איתה ) יאלה פחות משבוע
גם אני הרגשתי ככה, גם לגבי מאט, וגם לגבי קלרה. והאמת שלא חיפשתי את זה אז לא ראיתי את זה מגיע. אז ההפתעה הייתה לי כייפית ממש. היא נראית לי מבריקה, ואני ממש מקווה שהם ישימו על זה את הדגש (כך זה נראה משני הפרקים שראינו איתה ) יאלה פחות משבוע
S shoham95 New member 25/3/13 #9 אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הגעתי לשלב שאני לא מתפקדת מרוב ציפייה שיגיע כבר נו