פריקונת...

נונקי

New member
פריקונת...

עוד לא כתבתי ממש, כל הזמן הזה שאני בפורום עזרתי לאחרים כי זה עושה לי טוב, הגיע תורי. אוקי. אני לא ילדה מכוערת. אני מודעת לזה. אני אפילו חושבת שאפשר להגיד שאני יפה. אני מקבלת גם מחמאות. אני בוגרת לגילי מבחינה חיצונית ומנטאלית. אומרים לי שאני משהו שונה.(לא משוויצה) אבל לא משנה כמה בנים יתחילו איתי, כמה ילדות ירצו להתחלף איתי, אני נמצאת עם עצמי בבעיה קשה. אני שונאת המשקל שלי. באופן כללי לפי דעות הכלל אין לי סיבה. אבל כמובן שקשה להאמין לאנשים אחרים. ולמרות כל מה שאומרים לי, אני פשוט מרגישה שמנה. אני מתביישת בגופי לפעמים. אני כל הזמן מחפשת דיאטות שהן לא כסח, תזונה בריאה יותר שתעזור לי להוריד במשקל, פעילות גופנית, וגם, כמה שכל כך קשה לי להגיד את זה, לא פעם ולא פעמיים חשבתי על להקיא. לא משנה מה ניסתי, לא משנה כמה הורדתי, אני לא מרגישה שלמה. אני לא מרגישה "שווה". לא היה לי עוד חבר רציני. עוד לא התנשקתי למרות שרוב החברות שלי כבר עשו את זה מזמן (אני עולה לח'). תוכלו להגיד 'אה היא עוד קטנה! מה היא דואגת?...' אז זהו, שאני דואגת. אני פשוט זקוקה לאהבה. אני נואשת למשהו מדהים ומסעיר שיעיף אותי (אם זה קיים). אבל בגלל מקרה שקרה לי לפני כמה חודשים והיה לי לא נכון וגרם לי לתחושת גועל מעצמי נוראית, יש לי קושי עם אינטמיות עם בנים. למשל יש ילד, שהייתי קצת דלוקה עליו, והוא היה בקטע שלי, אבל עכשיו ירדתי ממנו, כשאני מחבקת אותו עולה לי שוב התחושה המגעילה (זה לא הילד שגרם לכך מלכתחילה). בכל מקרה, אני כרגע מנסה לפרוץ לעולם התיאטרון או הטלויזיה או הקולנוע (מעדיפה תיאטרון), אני חייבת להיות שלמה וגאה בעצמי ובגוף שלי. וכל ההתרחשויות שתיארתי בהודעה הזאת לא מועילים... כלומר, אני כן אוהבת את עצמי ואני מאמינה בעצמי ואני בסך הכל נראית טוב אפילו מאוד ובלה בלה בלה אבל עדיין יש לי מכשולים... אני יודעת שיהיה טוב. אני תמיד משתדלת לשמור על גישה חיובית. זה עוזר לי כל כך הרבה פעמים. ולכן אני נראית כלפי חוץ מאוד שמחה וקופצנית ואני באמת כזאת! אבל אני גם בן אדם כמו כולם. זהו. פרקתי.אני אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים שפה ומציעה לכם לנסות לחייך אפילו אם אתם לא באמת שמחים, בטוחה שהחיוך ישאר כבר מעצמו. סופ"ש מדהים לכולם!♥

נונקי

New member
לאף אחד לא אכפת??

אני מוציאה חצי מהזמן שלי בפורום הזה, פעם ראשונה שאני כותבת ופורקת ואף אחד לא שם על זה?! פתאום לאף אחד אין מה להגיד? אלוהים נמאס לי להיות בלתי נראית! תודה רבה...

../images/Emo24.gif

יש לך זמן! עכשיו את בטח חושבת 'אוף,היא לא מבינה' אבל אני מבינה! המשקל שלך יכול להשתנות,רק התחלת להתפתח(ושלא תעיזי להקיא!
) נשיקה ראשונה,בנים,אהבה הכול כבר יסתדר לך(זה פשוט מרגיש לי ככה
) את באמת מצטיירת כמישהי מיוחדת וחכמה יבוא היום והמישהו הזה שאת רוצה יראה את זה! (לא להאמין שזאת אני עכשיו). תשמרי על הגישה החיובית,תישארי קופצנית ושמחה וזהו. אני ממש גגרועה בלעודד אנשים... אצלי חיבוק בדרך כלל מספיק אז..

נונקי

New member
את בכלל לא מבינה!!

כמה את כן יודעת לעודד אנשים! כמה כיף לשמוע דברים כאלה....
תודה רבה לך

שלום !

קודם כל, גם ממך אני מבקשת סליחה שלא עניתי קודם להודעה שלך. בתור מנהלת הפורום אני צריכה לענות מיד, אך לצערי גם לי יש צרות בחיים והיו לי כמה ימים של לחץ. אז מצטערת. עכשיו בנוגע לבעיה שלך, תיראי אני ממש מבינה אותך. אני חושבת שכל בת בתקופה הזאת של הגילאים האלה עוברת משהו דומה. יש כאלה שלוקחות את זה חזק מידי ומתיאשות בסופו דל דבר עד כדי התאבדות\אנורקסיה ודברים דומים אחרים. אני חושבת שזו לא הדרך לפתור דברים ואני שמחה שאת לא הגעת לזה עדיין. את אומרת שיש לך בעיות עם המראה החיצוני של מבחינת המשקל, אני לא יודעת אם זה נכון או לא כי אני לא מכירה אותך מעבר למסך אבל לא משנה איך את מרגישה עם עצמך לעולם אל תצעדי לעבר עולם האנורקסיה, זה מקום שקשה לצאת ממנו. לגבי זה שעדיין לא היה לך חבר זה בסדר גמור, כל אחת ומתי שהיא מרגישה מוכנה. אני אישית מכירה בנות שלא היה להן חבר עד גיל 18 וזה לא כי הן היו מכוערות(לא שאני חושבת שלמכוערות לא מגיע חבר, אבל זה בדרך כלל מה שאומרים), אלא בגלל שהן לא הרגישו מוכנות. בסופו של דבר את תמצאי את האחד שחיכת לו כ"כ הרבה זמן ותאמיני לי שזה יהיה שווה את כל הזמן הזה שחיכת ככה מיוסרת. אני מקווה שהצלחתי טיפה לעודד אותך ושוב אני מתנצלת על הדיילי בהענות. בהצלחה ואף פעם אל תתיאשי !
אה וכמובן שלא תחשבי לרגע להפסיק לכתוב פה את מה שאת מרגישה :)

deep wish

New member
../images/Emo236.gif

אוקיי את נשמעת מדהים....הייתי בשוק שפתאום קראתי וגיליתי שאת רק בת 14!!!!?! :O את עוד צעירה. הכל עוד לפנייך באמת. אני בגיל הזה בכלל לא לא חשבתי על קריירה ומערכות יחסים...תחכי בסבלנות קצת! מה זה?! את נשמעת מקסימה ותאמיני שבעיית המשקל הזאת תסתדר....אני כבר יודעת להגיד לך את זה כי זיהיתי כבר מוטיבציה אדירה בצורת הכתיבה שלך.ואין סיבה שלא תצליחי אם מספיק תרצי את זה! **אפשר לשאול ממה נובע הקושי הזה באינטימיות עם בנים?! פשוט סקרנת אותי (מצטערת על חוסר הנימוס) אני יובל ד"א. בת 18. ת"א. :)

למעלה