פריקים לכו תמצצו ת´זין של אביב גפן

פריקים לכו תמצצו ת´זין של אביב גפן

או אה שונא את הפריקים או אה כי הם מדכאים או אה לכו תזדינו או אה לכו תמצצו רק שתדעו אני לא ערס אני פשוט שונא את העם השחור הזה בלי טיפת שימחת חיים שהיהודים ימותו בפיגוע שאביב גפו יקבל שבץ ושהפועל ת"א תרד ליגה שלכם צהוב עולה עווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבדדדד ראובן ראובן עובד ה
הוא צהוב

stars

New member
אדון שונא פריקים יקר....

ומנין לך שכל תושבי פורום זה הם אותם פריקים שכלפיהם הינך מרגיש שינאה עזה כל כך??? ואולי הם רק אנשים פשוטים ונחמדים שאוהבים מוזיקה טובה ובין השאר, כן, את להקת "היהודים"?

vegi force 1980

New member
שונא פריקים...בוא לכאן שניה

בוא לחיפה אחי.....אני פריק מזדקן..... ואני יראה לך מה זה לדבר ככה ערס מפגר

היי בוא הנה יא ערס מזדיין.....

א. אין לי שום בעיה למצוץ לאביב גפן.... ב. למי לעזאזל אתה קורה פריקים?! ג. אני לא יגיד לך שתמות בפיגוע או שתקבל שבץ כי אז אנשים יתנו לך כבוד אז אני מקווה בשבילך שיתלו אותך מהביצים הפוך! ד. בלי שימחת חיים? שמחת חיים זה הדבר השולט אז זה שאנשים לא שומעים בריטני ספיכס זה אומר שאם ריקים ולא יודעת לשמוח אז קצת חידוש בשבילך אנשים עושים מה שהם מאמינים בו ומה שכיף להם הם הרבה יותר שמחים מאשר אנשים משוכפלים שעושים את עצמם נהנים!!!! ה. לך תזדיין!!!!!!(אם יש לך עם מי....)

בחיי תתחיל להרגע ערס מפגר..

יו איזה ערס מפגר.. למה לשמוע את היללות של זהבה בן יותר טוב?ובריטני?תתחיל להרגע. ויו איך אני שונאת הכללות למה כל מי ששומע היהודים הוא פריק-אתה התחלת בהכללות ני רק המשכתי...... יום טוב בכל זאת.....

Coma White1

New member
למה אתם טורחים

לרשום לו תגובות רציניות ? הוא בטח לא יחזור לכאן, ובכל מקרה, לא צריך להתייחסצ לאידיוטים שמשתמשים במילים כמו "פריק"...

shkool

New member
צודקת. הוא מסוג האנשים של

"פגע וברח"... אם את כבר פה, אולי את יודעת במקרה מתי ההופעה הקרובה של היהודים? 10x...

Coma White1

New member
לא יודעת...

לא יצא לי להיות בהופעה שלהם, למרות שאני שומעת אותם כבר שנים.. אני לא מתעדכנת כ"כ בנושאים האלה..

למעלה