פריקים

lucky1234

New member
פריקים

בנוגע למי שירדה על פריקים יש לי לומר לכולכם שפריקים לא חייבים להיות רק ילדים קטנים לדוגמה הלהקה 30 SECONDES TO MARS רק פריק אמיתי יודע שלהיות פריק זה בא מבפנים מהנשמה ואצלי זה אפילו בדם ולך יש לי רק לומר אל תדברי על דברים שאת לא מבינה בהם את אפילו לא יודעת מה זה פריק

30stm boo

New member
אוקיי...

מה?? עם כל הכבוד(ויש כבוד) עכשיו באמת דיברת כמו ילדה מתלהבת בת 11 או משהו כזה...מה נסגר?!?! ואם את כבר מבינה בכל ה"פריקיות" הזאת-מה זה בדיוק פריק?!

i am777

New member
אני לא הבנתי...

מה את באמת מנסה לומר??.... פשוט אל תגידי... אני באמת לא מבינה אותך ונראה לי שזאת לא רק אני. הם בני אדם! למי אכפת מה הם?....קודם שיהיו בני אדם , והם בני אדם. הם להקה שיוצרת מוזיקה איכותית ומדהימה ואני יכולה להמשיך אז תפסיקי להשתמש במונחים המטומטמים האלו. גאדדדד סגרי ת'נושאאא
חפירה

הנה דוגמא לאנשים שרק מנסים לעורר משהו

וויכוח/בלבול who knows. בואו פשוט.. לא נתווכח. תשארי עמוק בפוזות. אם זה עושה לך טוב אז יופי טופי. אף אחת כאן לא העידה על עצמה שהיא פריקית. או אימו או לא יודעת.. קיטלגה את עצמה באופן כל כך בוטה. אנשים אוהבים את הלהקה ואוהבים להיות הם עצמם אני לא אימו, אני לא פריק,אני לא פקאצה, לא פרחה, אני שני. שלום

DarkSecretLove

New member
אני מצטערת אבל אף אחד לא צריך להגיב לזה

לא ראיתי כזאת התלהבות להיות SO CALLED פריק בחיים שלי. שיהיו לך אחלה חיים בלהיות פריקית
ופשוט אל תגיבו לטיפשות שכזאת

רגע רגע רגע...

אני הלכתי לאיבוד... מה את בידיוק מנסה להגיד לנו פה??.. מה הפואנטה???.... כאילו, גם בהודעה הקודמת שלך אין פואנטה... אז........למה את סתאם שולחת הודעת....?!?!?!...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|לא כ"כ הבנתי מה הולך פה אבל...

להעיד על עצמך שאתה פריק זה דיי טיפשי .. = \ כי כל אחד יש ראיה שונה של פריק.. (אהמ אהמ אם את לא מודעת לזה זה מוזר XD) ככה שכל אחד פריק במבט אחר .. גם אם הוא הבנאדם הכי נורמלי . (הסברתי טוב
?) ובתכלס התגובה שלך מיותרת כי לא מבינים כלום XD וכל התגובות מיותרות .. ודיי לעשות מהומות .. >< (נספחתי
)

למעלה