פריקים!

מזרnית

New member
פריקים!

איכס יא פרקים מגעילים עובדי שטן שתשרפו בגיהינום יא הומאים מגעילים אתם והצרחות שלכם רוצים לשמוע משהו איכותי תשמעו מזרחית…. אתם והבגדים השחורים שלכם רק רוצים למשוך צומת לב אני אוהבת להתעלל בפריקים… הלוואי שישמידו את כולכם…

Tre CooL

New member
חחחח

אני פריק?? חחחחח הבנאדם הזה הצחיק אותי מי שומע מזרחית, אם מדברים כבר על מוזיקה...

DreamS_HunteR

New member
איכסה פיכסה בבעעעע

מזרחית??? זה הדבר הכי מכוער שהאדם יצר! אין דבר מגעיל ומדכא יותר מזה! ואם אני שומע מזרחית, זה בגלל שמישהו אחר שומע לידי אז אני נאלץ לשמוע, אבל לשמוע ? אני? איייייייכסססססססססס להשמיד את המזרחית! אה..ואנחנו לא פריקים (אני לפחות..)

אני אפל!!!!!!!אבריל לוין רולז!!!!!!

סתם, מה הקשר בין פריקים0טאליסטים) לגרין די?!, ועדיף לשמוע מטאל מאשר את החרא הזה(מוזיקה מזרחית). לכו תבכו מקופחים, אגב עצה לאומני הזמחר המזרחי: תשנו את הנושאים של השירים שלכם כי 40 שנה אותם 3 נושאים-1)למה עזבת אותי?,2)אין פרנסה והכל קשה,3)יאללה כפיים, או שפשוט תפסיקו לחיות....

Yodi Paparnuk

New member
אוווו זה לא היה נחמד ../images/Emo19.gif

זה היה די נכון אבל לא נחמד... אין לי כלום נגד מוזיקה מזרחית, למרות שאני לא שומעת אותה, ובאמת, יש לשירים נטיה קלה לחזור על הנושאים... טוב, קצת יותר מקלה... אבל הקטע של פריקים? ממש לא... אנחנו? פריקים? אז מה אם אני יושבת עם טושים ירוקים בשיעור גיאומטריה ומציירת גרין דיי וצובעת אותו יפה?! (ד"א זה באמת היה שיעור גיאומטריה משעמם.... מאוד משעמם...) ואפלה אני לא!!! רק שאלה אחת.... למה אבריל לאבין?!?!?!?!?!?!?!

זה סתם בדיחה

פשוט היא תמיד אומרת שהיא פאנקיסטית ואכזרית וילדה רעה אז זה מצחיק, דוגמא: ציטוט מאיזה תוכנית שראיתי(לא זוכר איזה)"זה מגניב כי זה רוק" מה?!!!, היא פשוט זונה אבל הבדיחות עליה מאוד מצחיקות...

DreamS_HunteR

New member
אמממ

סליחה על הבורות...אבל איזה סוג זה הארדקור? אתה יכול לרדום כמה להקות\זמרים ששרים את הסגנון הזה..לדוגמא?

ALMIGHTY

New member
לא מוזיקת הרדקור, התנהגות הרדקור

אני מקווה שהיא התכוונה להתנהגות, אם היא התכוונה למוזיקה זה ממש מעליב ופתאטי...אם את הרדקור למה את באמטיוי ?

DreamS_HunteR

New member
למרות שאני לא יודע עדיין מה זה

הארדקור, ואני בטוח שזה לא דומה בכלללל לסגנון מוזיקה של אבריל...אני יכול להגיד שהמוזיקה שלה אפילו לא מתקרבת לפאנק. אז אולי תוכל להסביר לי מה זה הארדקור?

ALMIGHTY

New member
למה המוזיקה שלה

המוזיקה שלה דווקא די דומה לפופ פאנק/פאוור פופ די חביב...יש לה דווקא מוזיקה קליטה וחביבה שלא הייתי מתנגד להוריד כמה שירים...אבל יש לי בעיה עם הפוזה של "הרוקרית-פאנקיסטית" שזורקת זין ומתלבשת "כאילו" זרוק אבל עם בגדי מותגים...ונמאס לי שכולם מעתיקים אחריה את האופנה הנוראה שהיא יוצרת. יוצרים מוכשרים כמו ונסה קרלטון,מישל ברנץ´-שיבורכו. מוזיקה טובה עם 0% פוזה אבל אווריל לאבין היא כל כך מזויפת..שתישרף הכלבה

DreamS_HunteR

New member
האמת היא שגם אני שונא את הקטעים

האלה שיש כל מיני מפורסמים ש"יוצרים" לעצם לבוש אחיד כזה וכולם מעתיקים אחריהם. לא אוהב את זה! תתלבשו נורמלי פור גאד סייק. והאמת? אחרי שאמרת את מה שאמרת אני מתחיל להרגיש באמת שאבריל די מתלהבת בכל הקטע של להיות מפורסמת וזמרת טובה עם מוזיקה טובה. אבל מה לעשות? טבע החיים. היא עוד ילדה.

yeah

but what matters is that her music sucks... totaly pop and she doesnt want to admit she insists she punk rock yeah right

חח אהבתי

מזרחית.. איכותי? חה למשוך צומת לב. כן זה בדיור מה שערסים בביס שלי אמרו לי "כת השטן, למה אתן מתלבשות ככה, אתן כאלה צומיות, למה אתן לא מתלבשות כמונו? כמו ערסים סטייליסטים מגעילים עם בגדים צמודים!?" איכסה. אוהבת להתעלל בפריקים.. אני ארסק לה בקבוק על הראש

firerez

New member
חחחח

חמוד מזרחית או איך שלא קוראים לה לא שאני מסכים איתך אבל גרין די הם להקה לא של בבלקרים וכו´ יענו גם אבל בקיצר לפני שאת אומרת שטויות תשמעי כמה שירים שלהם ואני בטוח שיש אחד מהם שאת בטח אוהבת אבל לא יודע שהוא שלהם (דוגמאת time of your life ( אבל זה כול הקטע שלך את ארסית מפגרת זונה שרמוטה עוד פעם אחת תבואי ותקראי לי עובד שטן שישרף בגיהנום אני יראה לך מה זה גיהנום אני ישרוף לך תצורה וכו וכו את רואה אנחנו ה"פריקים" אנשים רגועים ונחמדים אז למה שיעשו לנו את כול הדברים האלה שאת אומרת ???

Princess Grace

New member
כפרררררררררררה!!!!!!

אם את רוצה להתעלל בנו אולי תשימי את המוזיקה הניאדרטלית שלך בפול ווליום בסנטר בת"א, ואז נראה מה יקרה לך (ולא אני לא מאיימת, אני פשוט מציעה הצעה לגיטימית...)

למעלה