פריקים!

פריקים!

מה דעתם בנושא? שמגדירים אנשים פריקים? איך אתם מגדירים את עצמכם? אתם חושבים שלבוש הולך עם מוזיקה בדרך כלל?

firerez

New member
יש כמה דעות

לציבור הרב (אלה שלא מבינים מהחיים שלהם) מוזיקה ולבוש הולך ביחד לדוגמא אתה הולך עם בגדים שחורים וניטים וכול אלה אז אתה פריק שאוהב רוק וכו' ואו דוגמאות אחרות כמו אם אתה כמו ארס אז אתה שומע מזרחית לא חסר סטראוטיפים שכאלה. אבל אני לדוגמאה שומע רוק ולא ניראה כמו "פריק" או "ארס" או כול הגדרה אחרת שתירצו אני ניראה כמו עצמי (ברור שאני מושפע מאופנות שונות ואין אדם שלא אחד שיגיד שהוא לא הוא סתם שקרן) אני חושב שכול הקטע הזה שפריקים מתלבשים ככה וארסים ככה זה ממש דפוק גם כול צורת הלבוש דיי דפוקה כי מה הקטע עם שחור ?! אבל לא יודע כול הנושא הזה ממש מסובך ואלו הגדרות שאפשר להיתווכח אליהן שנים ככה שכול אחד מגדיר את עצמו אחרת

הכינוי פריקים הוא ממש לא מתאים

פריקים באנגלית זה מוזרים, קוראים להם ככה כי "הם לא כמו כולם" ומי שלא כמו כולם הוא מוזר,לבוש הולך עם מוזיקה אבל גם ממש לא, לי אין בעיה עם מטאליסטים שהולכים עם שחור וגם אין לי בעיה עם היפים ששמים עליהם ווילונות, אני למשל מאוד אוהב פאנק,אבל אני לא לובש ניטים, אין לי מוהק ושום נעל צבאית,אם רוצים מתלבשים ככה אם לא זה לא ממש משנה....

ALMIGHTY

New member
לא צריך לחשוב הרבה...מתמטיקה פשוטה

פריק - יוצא דופן "פריקים בארץ" - צבא של מטאליסטים שנראים אותו דבר.

BlueBeIl

New member
זה קצת משונה......./images/Emo142.gif

כי יש הרבה אנשים שאומרים על עצמם "אני פריק" אבל לא תמצאי מישהי שתאמר על עצמה "אני פרחה" או ערס שיגיד "אני ערס". ערסים ופרחות הרבה פעמים לא מודעים להיותם ערסים ופרחות.... אבל מה שכן, הם יקראו אפילו למישהו עם חולצה של לינקין פארק פריק. "מוזיקה של פריקים" כוללת מבחינתם גם את אבריל לווין.... אני מגדירה את עצמי כפאנקית, דבר ראשון בגלל המוזיקה, וגם בגלל שאני אוהבת להתלבש ככה - נעלי אולסטאר, בגדים שחורים או מפוספסים רוב הזמן, צמידים ושרשראות עם תליונים גדולים כאלה.... אני מנסה להתחמק מאופנות למינהן.... לא תמצאו אצלי חולצת רשת או בגדי הסוואה בארון
. וזה גם היה די מעצבן כשהאולסטאר נכנסו לאופנה פתאום. אבל עכשיו זה כבר די יצא.... נראה לי שפסים נכנסים. אני מקווה שלא. אני ממש לא אוהבת שפרחות מתלבשות כמוני. באמת בזמן האחרון הן ממש מתפעלות מדברים שיש לי.

Princess Grace

New member
אוי אוי אוי

ממממממ... אני נמנעת מכל סוג של הגדרה! כאילו, אם למשיהו בא לך לשמוע קובי פרץ/איירון מיידן/בלינק, שיבושם לו, אני לא אקרא לו ערס-פרחה/מטעליסט-פריק/פאנקיסט-פריק, כי זה הטעם שלוומי אני שאשפוט אותו? אני שומעת ערב רב של סגנונות, מפרוג דרך פאנק עד לג'אז.. ולפעמים אינסטרומנטל רוק, גראנג' סקא... אני מאמינה שלי יש פשוט טעם מאוד מאוד טוב במוזיקה וזהו P: . בקטע של הלבוש--- בלעעעעע אני לובשת מה שנקי! חיח! יש לי מלאאאאא טישרטים וג'ינסים ואיזה 6 זוגות נעלי ספורט וזה מה אני לובשת! אם אני רוצה לצאת בהצהרה כלשהי, יש לי את התיק הנהדר שלי שהוא בבת עיני :), והוא מלללללללא בסיכות וכאלה דברים, ובין השאר פאטצ' של גרין דיי ונירוונה, יום אחד איזה ילד מהכיתה שלי ראה את זה והתחיל להגיד יואו איזה פריקית וזה- ואני פשוט עשיתי לו "אוקיי- סבבו אח שלי סקס סמים וטל מוסרי לפנים יעני". מאז אפחד פרקטיקלי לא מדבר איתי... ממש לא כפת לי מה באופנה- כאילו מצידי שילבשו את הקולקציה האחרונה של ג'ון גליאנו, רק שלא יציקו לי... אני לובשת מה נוח. אם היה לי נוח בבגדי עור וניטים, הייתי לובשת את זה. :))))))))))))

Princess Grace

New member
חבל על הזמן איזה עיצובים משוגעים יש

לו! והוא גם נורא מושפע מויואן וסטווד (הבחורה בת ה-70 עם השיער הצהוב ירוק שבכלל המציאה את כל הקטע הזה של להתלבש פאנק...)

hgvrycuihnhuyb

New member
כל הקטע הזה סתם!!!

סתם לעשות לכם חיים קלים ולמנוע ממכם מידע על מישהו או סתם להכיר מישהו שלא נמנה לפי הסטנדרטים שלכם כאדם בעל אישיות איכותית זה רק הכללות ,קטגוריזציה שאנשים עושים ובכך המעגל החברתי של כל אדם נראה דומה אילו לא היו כל הסממנים החיצוניים האלה בחברה הייתם מוצאים את עצמכם עם חברים ששומעים שרית חדד? או כל החרא הזה...ולא הבנתי את הקטע של הפריקיות..כאילו זה עם מוזר? שחור? מפחיד? עם דעות קיצוניות ולא מתאים לחברה ומנסים לשנות אותו לדמות אותו לאחרים ...לפי דעתי כל אדם הוא דבר מורכב והקטגוריות האלה של פריק ,היפי, ערס ,פרחה ...הם נועדו למימוש אינטרסים של החברה בה אנו חיים אבל אני בכל אופן מתעלמת מכל הקטע הזה אם קוראים לי ברחוב פריקית אני משלימה עם זה זה פשוט טמטום! מי הוא שהוא שופט אותי וסתם מכליל אותי !!!!!! חפיף במילא עוד מעט אני יההיה עם מדים!!!!!!!!!!!! בעעעעעעעע

ALMIGHTY

New member
zzzzzzzzz

yeah yeah whatever יש לך 6 זוגות נעליים? גלובליזציונית שכמותך!

cfan

New member
טוב..

חחח... יש את הערסים האלה שקוראים לכל מי שלא הם "פריק", מטאליסטים, פאנקיסטים ובלה בלה בלה.. אני אישית לא אוהבת את ההגדרות האלה ששמים על אנשים, וזה בכלל דיי דפוק כי הכול קשור באיזהשהוא(??)... אופן למוזיקה.. ומהמוזיקה יוצא הלבוש, הההתנהגות והכול.. אני לא ממש מבינה את זה שה"סוג" של האדם שאני (טוב, זה היה דפוק..). נקבע על פי המוזיקה שאני שומעת.. ובעניין הלבוש.. אני לובשת מה שנוח לי.. את האולסטאר( הנעליים היחדיות שיש לי).. חח.. ולפני כמה ימים הפרחה של הכיתה באה עם כאלה אולסטארס ורודות....זה היה דווקא דיי מצחיק.. והנעליים שלה כאלה נקיות ואז אני הולכת לפח ועוברת לידה וחברה שלה מסתכלת על הנעליים שלי במבט גועל של" מה את לא יכולה לקנות חדשות או לפחות לנקות את אלה?." ואז היא מסתכלת על הנעליים של החברה שלה ואומרת לה "איזה נעליים נקיות".. הם דיי מוגבלות.. חח.. טוב, זה לא היה ממש קשור..

זה נכון...

המוזיקה תכלס כן משפיעה על הסגנון לבוש. לא אצל כולם אבל אצל רוב האנשים , אם תנסו לקבוע איזה מוזיקה הם אוהבים מהדרך שהם מתלבשים, אתה תהיה צודק... שוב זה לא אצל כולם אבל יש את זה... למשל אני: אני מתלבשת בהרבה סגנונות, אפשר לומר כמו סקייטרית, גם כמו בלקרית או מה שלא תרצו לקרוא לזה- רשת, בלה בלה... יש לי גם דברים ייחודים לי, בערך.. החולצות לשעבר של אבא שלי... לא משנה, בקיצור: אםשר לראות שכל סוג מוזיקה שאני שומעת משפיע עליי, למשל: גרין דיי- הסגנון הסקייטרי שלי- באגיס וואנס נירוונה- חולצות רגילות גזורות וסתם ג'ינס קצת גדול מיוז- כל הדברים השחורים למיניהם, רשת, ניטים, וכו'. זה בעיקר... יש עוד דברים שמשפיעים עלי בצורה מודעת ובצורה לא מודעת... תחשבו על זה...

ועוד משהו על "פריקים"-

נכון, שסטריאוטיפים זה דבר רע... אבל כמו שאמרתי מקודם ברוב המקרים הם נכונים.. אני לא מעודדת אותם, אני מבינה מאיפה הם באים: כל בן אדם הוא ייחודי ואף אחד לא מתלבש כל הזמן בדיוק כמו מישהו אחר, למרות שיש המון שמתלבשים דומה(אופנות). אני אישית מאוד נגד אופנות וכל מה שביניהם, רק תלבשו מה שבא לכם, איך שאתם רוצים לבטא את עצמך, וגם לא בשביל שיחשבו שאתה פריק מגניב כזה...כמו אבריל לאבין למשל שזה רק בשביל פוזה..... כשקוראים לי פריקית זה קצת מעצבן אותי כי אני יודעת שהם מנסים להעליב אותי אבל מצד שני אני די אדישה ופשוט לא עונה.... וגם לי יש תיק עם פול סיכות, םאטץ' של גנז אנד רוזז ופאטץ' של גרין דיי... זה גם צורה להביע את עצמך...

BlueBeIl

New member
איפה אתם משיגים את הדברים../images/Emo142.gif

האלה?? בכל מקרה... הסטריאוטיפ זה לא ש"היא לובשת שחור אז היא אוהבת את מיוז" אלא "היא לובשת שחור היא בטח סוגדת לשטן".

Princess Grace

New member
יש ממש הרבה חנויות בת"א שמוכרות

את הדברים האלה.. אבל הכי מגניב זה לעשות בעצמך.. DIY, יעני...

BlueBeIl

New member
זה לא כאילו ש......./images/Emo142.gif

אימא שלי תעמוד מול דלת האוטובוס בידיים פרושות ולא תתן לי לעלות... אבל היא לא רוצה שאני אנסע. והיא לא רוצה שאני אנסע כי היא דואגת, לא בגלל איזה מזימה שלה לאמלל לי את החיים..... אם אני מאוד ארצה, אני אסע. אבל למה לקלקל לגמרי את היחסים שלי עם אימא שלי?

למעלה