פריקת ירך אצל תנוקות

יעל11כהן

New member
פריקת ירך אצל תנוקות

שלום לכולם - התנוקת שלנו נולדה עם "פריקת ירך" ברגל ימין (כלומר : העצם שמחוברת לאגן במקום - אבל לא יציבה ועלולה חלילה לברוח). הטיפול : פיסוק הרגליים. המכשור : וזאת השאלה שלי. בביה"ח שמו לה מין מתקן ממתכת מלופף בצמר-גפן. מאד לא נח לא לה ולא לי. שמעתי שיש אביזרים אחרים, נוחים יותר, לאותה מטרה. השאלה שלי מופנת להורים שיש להם ילדים עם אותה בעיה שמטופלים או שטופלו והחלימו (או שמכירים מקרים כאלו מקרובי משפחה ואחרים): 1. באיזה מכשיר השתמשת לפיסוק? 2. מאיזה גיל עד איזה גיל השתמשת במכשיר הפיסוק? 3. מה היו תוצאות הטיפול (הילד החלים לגמרי?) בתודה מראש. יעל.

הי יעל

נראה לי שלאושיר היתה בעיה קלה והוא היה צריך רק חיתול כפול. יש אתר טוב באנגלית לכלכ הבעיות האלו: http://www.steps-charity.org.uk/ מקווה שתוכלי למצא שם תשובות. עידית

עוד משהו קטן

לבעיה קוראים DDH? אם כן יהיה לך קל יותר לחפש עליה חומר באמצעות המונח הזה. לYNET יש פורום עם אורטופד משניידר, אולי גם לו יהיו רעיונות.

../images/Emo24.gifבוקר טוב יעל

ראשית כל נעים מאוד.אני אורית. לצערי, לא אוכל לסייע לך בנושא למרות שגם אנחנו היינו עם חיתול כפול עם לידתו של תמיר במשך חודש בערך אני רק יודעת לומר לך מתוך הנסיון שלי ושל משתתפי הפורום, שכל דבר עובר, ואח"כ הילדים גודלים, לא זוכרים כלום.. ועם כל השכלולים של הרפואה כיום, פותרים את הבעיות על הצד הטוב ביותר ובדרך הקלה ביותר. תחשבי על זה שיש לך תינוקת מקסימה, אני בטוחה, עם בעייה זמנית, שעוברת. ותתעודדי. את מוזמנת גם לבצע גיחות לפורום אולי יהיה חומר כתוב כלשהו שיעזור לך בהתמודדות. אבל שוב, אני מבטיחה, יהיה בסדר ואת, וגם היא, התינוקת תשכחו מ ה כ ל יום נעים אורית

גווניבר

New member
אני נולדתי עם אותה בעיה

שמו לי 'רצועות פבליט' למספר חודשים. אמא שלי אומרת שזה היה מאוד לא נוח. (זה גם היה בקיץ והיה חם ומעיק). הבעיה נפתרה לחלוטין. תנסי להתגבר על אי-הנוחות הזמנית, כי אם לא מטפלים בבעיה יש סכנה לצליעה ואלוי צורך בניתוח. אל תדאגי. אמא שלי הייתה צריכה להסתדר איתי גם עם גבסים בשתי הרגליים וגם עם הרצועות
רפואה שלמה!!!!

למעלה