פריריידרים כנסו...

shpitzs

New member
חידושי פרירייד

קבלו תמונה אדירה של ריצי שיילי(אני כמעט בטוח) מה רדבול רמפייג' האחרון.. החידוש אתם שואלים?... הבכן שימו לב לגלגלי ספינרג'י המיוחדים לפרירייד !!! וגם סתם לrm7 החדשות... עדי

ilfreerider

New member
לרוכבי הפרירייד /דאון היל + מזל טוב

קודם כל מזל טוב על הפורום החדש - יותר נוח , יותר מהיר וסוף סוף אפשר לפרסם תמונות בהודעות עצמן. כולי תקווה שהפורום הזה יותר ענייני ו"מקצועי" ויעסוק כמה שיותר בפרירייד/דאון היל , שכן זה מה שמעניין אותי (בלי להעליב את כל השאר). העניין הוא כזה , מעניין אותי מאוד לדעת מהו גודל קהיליית רוכבי הפרירייד והדאון היל במדינתנו הקטנטונת. לדעתי ישנם לפחות עשרות רוכבים כאלו (אם לא יותר - לאיפה נעלמים כל משלוחי הביג היט ב"מצמן" לדוגמא?) והבעיה היא שלי לפחות לא יוצא לראות אפילו עשירית מהם (רוכב בעיקר במיר"ב אבל בכיף ארכב בכל מקום אחר שמישהו יראה לי). למה זה מעניין אותי : 1.רכיבה עם רוכבים אחרים (במיוחד טובים ממני) מעלה את הרמה פי כמה. 2.גיוון במקומות (נמאס לי ממיר"ב). 3.להכיר אנשים חדשים. 4.הגיע הזמן שיהיו פה תחרויות דאון היל / פרירייד ואם תהיה קהילייה גדולה אז בטוח אפשר לארגן משהו מכובד. בקיצור , כל מי שרוכב פרירייד / דאון היל שיצעק "אני" רק כדי שנדע וננסה ביחד לעשות משהו. בנוסף , כל מי שיכול שיגיד על מה הוא/חברים רוכבים ואם אפשר שימו גם תמונה. ולסיום , כל מי שבא לו לרכב איתי מאזור המרכז ועד לצפון בכל ימות השבוע, אז בכיף. בתודה מראש ומקווה שלא "זיינתי" לכם ת'שכל יותר מדי - גיל ב.

avitzurel

New member
פריריידרים כנסו...

היי אני אבי צוראל (רובכם בטח מכירים) אנחנו חבורה מצומצמת של פריריידרים שמחפשים מסלולים חדשים. מסלולים מהירים וזורמים שכוללים דרופים בכל הסוגים ובכל הגבהים. רובנו בחבורה רוכבים על ביג היט. החבורה: אני - Big hit comp 2003 משודרגות שחר - Big hit expert 2003 סער - Big hit comp משודרגות דרור - Big hit comp 2003 אביעד - Big hit comp 2003 עדיין לא הגיעו ספי - Marin Alpine trail משודרגות אבי - Bullit טל - Haro extreme X3 גילעד - Scott octane אנחנו רוכבים בכל הארץ בשבת האחרונה רכבנו בפארק בריטניה סינגלים מדהימים עם דרופ אחד שרק אני וסער עשינו היה נהדר. אנחנו מתחילים לחזור על מסלולים שכבר עשינו בגלל שאין מסלולים אחרים (או לפחות אנחנ ולא מכירים) אשמח אם תעזרו לי בדבר. כמובן שנשמח לצרף אנשים שמכירים אתהמסלול ויוכלו להראות איפה כל הדברים שבד"כ מתחבאים כמו הגשרים במירב או הנדנדה הגדולה אני יודע שיש עוד דברים כאלה בארץ... אבי צוראל

../images/Emo123.gifשרשור פרירייד עצבני

כידוע לכם (?) אנו יכולים להכניס הודעות נפרדות באותו השרשור. במקום ששתי האחרונות יאבדו, הכנסתי אותן כאן. עם הזמן תתרגלו לכך...

קטן

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo91.gifדרופ נחמד

בצד המערבי של גבעת נפוליאון ברמת גן נסה ותהנה

doodoog

New member
|נכון ! ירדתי שם בעבר עם nrs xtc 2

giant כמובן (ולא היה נורא ) דודו

hellmans

New member
לא שכחת משהו?...

כמו... שהדרופ הזה ניסה לגמור לך את הקריירה כפריריידר מתחיל..... אבל התגברת עליו יופי, כבר נגסתי בקסדה מתוך הערכה לסער ולך. אתה מוכיח שאתה בדרך הנכונה וסחתיין על השליטה, לא נותר לי אלא לקנא בשכלכם "הרופס" ולקוות ששלי ייתן לי "פטור" ברכיבות הללו. אני כבר מת לרכוש איזו מרכבת אש כמו שלכם ואז...השמיים (או הקרקע) הם הגבול, אבל נראה לי שאצטרך למשכן איזה ילד בכדי להשיג את הממון בתקופה צוננת זו. לילה טוב ונתראה ברכיבה הבאה. שחר הלמן.

shl17

New member
freeride

did you like the mail i`ve sent you ??? you should try some of those trails coz they are far better than the usual stuff you are talking about (like meirav) or so

leo07

New member
אתה יכול לשלוח גם לי....

את המסלולים האלו, אם כן תודה רבה......

shl17

New member
ask avi to forward you the mail

but honestly i think that all you "freeriders" are realy looking for downhill all the guys we`ve met are too lazy to climb (and i dare to say not in kosher too) because of this fact you are missing a lot of nice trails far better than the usual you ride(meirav, alon, shokef ,etc) freeride is also climbing inorder to reach nice trails to go down

ilfreerider

New member
לאבי...

באופניים אני לא יכול לחדש (ביג היט קומפ 2003) , במסלולים גם לא יותר מדי (רוכב בעיקר במיר"ב ובהר חורשן) , אבל אפשר לומר שאני נושם פרירייד ובכיף הייתי מצטרף אליכם לרכיבות בכל הארץ (אני מזכרון), אז אם מתאים לך תשלח לי הודעה ואני מגיע , גם באמצע השבוע !!!

bajayo

New member
מסלולים נוספים

נחל קטלב (רטוב מידי עכשיו אבל באביב....) נחל אלון (שם שברתי את הכתף ליפני שלושה שבועות) נחל שוקף (ליד אלון) אגב לאיזה דרופ בבריטניה אתה מתכוון? מקווה להחלים תוך זמן קצר ולהתראות בסינגלים.... אורן

למעלה