לרוכבי הפרירייד /דאון היל + מזל טוב
קודם כל מזל טוב על הפורום החדש - יותר נוח , יותר מהיר וסוף סוף אפשר לפרסם תמונות בהודעות עצמן. כולי תקווה שהפורום הזה יותר ענייני ו"מקצועי" ויעסוק כמה שיותר בפרירייד/דאון היל , שכן זה מה שמעניין אותי (בלי להעליב את כל השאר). העניין הוא כזה , מעניין אותי מאוד לדעת מהו גודל קהיליית רוכבי הפרירייד והדאון היל במדינתנו הקטנטונת. לדעתי ישנם לפחות עשרות רוכבים כאלו (אם לא יותר - לאיפה נעלמים כל משלוחי הביג היט ב"מצמן" לדוגמא?) והבעיה היא שלי לפחות לא יוצא לראות אפילו עשירית מהם (רוכב בעיקר במיר"ב אבל בכיף ארכב בכל מקום אחר שמישהו יראה לי). למה זה מעניין אותי : 1.רכיבה עם רוכבים אחרים (במיוחד טובים ממני) מעלה את הרמה פי כמה. 2.גיוון במקומות (נמאס לי ממיר"ב). 3.להכיר אנשים חדשים. 4.הגיע הזמן שיהיו פה תחרויות דאון היל / פרירייד ואם תהיה קהילייה גדולה אז בטוח אפשר לארגן משהו מכובד. בקיצור , כל מי שרוכב פרירייד / דאון היל שיצעק "אני" רק כדי שנדע וננסה ביחד לעשות משהו. בנוסף , כל מי שיכול שיגיד על מה הוא/חברים רוכבים ואם אפשר שימו גם תמונה. ולסיום , כל מי שבא לו לרכב איתי מאזור המרכז ועד לצפון בכל ימות השבוע, אז בכיף. בתודה מראש ומקווה שלא "זיינתי" לכם ת'שכל יותר מדי - גיל ב.