פרירייד במעלה 1? איזה מין שיפוע זה

hindeer

New member
פרירייד במעלה 1? איזה מין שיפוע זה

הירגעו חברים זו לא מידת השיפוע...זו הייתה הטמפרטורה בגובה ההר ממנו מתחיל מסלול הפרירייד באתר ה-bike world בו ביקרה משלחתנו באוסטריה. הוסיפו לכך רוח במהירות 60 קמ"ש גשם וקצת ברד ערבבו היטב...והנה מה שיצא: בחנות האתר הרגשתי שאולי משהו הולך להתפספס כאן...אז שיחקתי בנדמה לי ועליתי על אופני פרירייד של KONA. דניאל מהקבוצה התעקש להרגיע וטען ש: "אם נרצה- נעשה פרירייד – תקשיבי לי"

hindeer

New member
חוויות ברכבל

"איילה" אומר גדי, "כל הכבל מתנדנד תראי מה קורה כאן..." בקרון שלפנינו מכריז מרטין המדריך בפני דניאל "this is not a joke anymore”. מגיעים לפיסגה והרכבל נסגר עקב תנאי מזג האוויר. הנה תמונה של מה שהצלחנו לראות מהקרון...

hindeer

New member
יורדים???

3 רוכבים ומרטין יורדים למטה בשבילים כי "זה פשוט לא לעניין אתם ממש משוגעים". דניאל מחליט שהגיע הזמן ללבוש מחממים, אני מחכה לו והחבר'ה למטה...בררררר...קופאים. רצינו להתחיל מיד לרדת במסלול אך השאגות מלמטה העלו שאלות וסימנים. טוב, מוותרים על מקטע ראשון של המסלול ויורדים בשביל ומגלים שהחבר'ה המשיכו חוץ מהמדריך שמציע להמשיך בינתיים בשבילים. אני מפליגה במחשבות עצובות... . GOOD BYE BIKE WORLD I'M LEAVING....ים של דמעות בשתי עיני....פרירייד איכָּה שובה אלי.... אחרי מקטע נוסף מרטין נשאר בהמלצתו אך בשלישי הוא מבחין כנראה בטרגדיה ובאכזבה ומזמין לנסות...אני צוהלת מבפנים ...אנחנו נכנסים - אנחנו בפנים !!!!! באמפים חביבים...ירידות ושיפועים מפחידים ...אפילו לעצמי קשה לי להאמין...אני עוקבת אחרי דניאל בפעולות ובשבילים ..ריכוז איילה, ריכוז...לא לנעול ברקסים....לרדת בסיבובים...טוסיק אחורה...גולשים גולשים....עצירת התייעצות עם מרטין וממשיכים. רגלי רועדות ולא ברור אם מהקור או מהתרגשות...אדרנלין אדרנלין...מה זה? כבר מגיעים? הנה אנחנו...בתמונה של מנצחים.

hindeer

New member
בקרוב הסרט...

גדי אלוני...מיודענו צילם את השניות האחרונות שלנו במסלול..אז כולנו מחכים...

aFish

New member
אני מבין שמזג האויר לא היה הצד החזק

של הטיול שלכם.... איך זה לרכב בכזה קור? צריך איכשהו לחברת את הטמפרטורות של החורף שלנו עם הירוק שלהם....

hindeer

New member
מזג אוויר סבבא!!

חוץ מהיום האחרון ב-BIKE WORLD... כמובן כשעלינו לגבהים בימים יפים אז שם למעלה קר..אבל מה? אנחנו מפונקים? האמת שבעלייה לגבהים כ"כ מזיעים אז לא מרגישים קר כ"כ וחשוב להתלבש דווקא במנוחה (בזמן שאוכלים אפל שטרודל ושותים מרק) ולפני הירידה

aFish

New member
אה...אחלה../images/Emo70.gif

קראתי כאן איפושהו שבמסלול אליפות העולם ירד גשם כל השבוע האחרון (קפרון). מכיוון שראיתי שפגשתם את לורי...חשבתי שזה היה גם גורלכם... טוב שנשארתם יבשים

hindeer

New member
נכון שירד...

אבל רק ביומיים האחרונים (יום חמישי ושישי) התחזק בצורה מפריעה...ביקרנו במסלול של התחרות וזה היה נראה די רע..גושי בוץ מחוברים לאופניים ומנסים להתגלגל בדאונהיל..ממה שנראה הם אפילו לא הצליחו לצבור מהירות טיפוסית וזה כנראה בגלל הבוץ והחשש מהחלקה. ב-BIEK WORLD כך אמר לי BERRIE המדריך, משתמשים בסוג יקר ודחוס של אדמה ולכן גם ביום גשום (כמו שהיה לנו) זה לא הופך לביצה אבל ברור לי שהייתי נהנית יותר ללא תוספת הקור והגשם שליווה אותנו.

רֶשֶף

New member
כן גשם, לא גשם, רק מלראות את...

האושר על הפרצוף שלך עושה חשק להתנסות בחוויה הזו גם. עכשיו יהיה לך הרבה מה לספר לנכדים.

hindeer

New member
אני בעד לעשות את זה עם הנכדים

עדיף מסתם לספר להם סיפורי סבתא...

בד"כ אני די קמצן ../images/Emo11.gif

במחמאות ,אבל - כאן ועכשיו אני רוצה להחמיא בפני כל הקהל הנכבד לאיילה - הבחורה מטפסת עליות כמו עז הרים. יורדת במדרונות ודרופים ללא פחד. קור מקפיא גשם ורוח (כולל קרונות רכבל מתנדנדים) לא עושים עליה כל רושם. תמיד מחייכת עליזה ומלאת חיים. איילה - היה כייף חיים לטייל איתך.
גדי

הישראלי המכוער במלוא הדרו

כשהגענו לטרמינל F במינכן הפנו אותנו השוטרים במקום ל 3 ארגזי אופניים שהיו זרוקים במקום. מתברר ששלושה רוכבים מישראל (בינהם כנראה זוג נשוי) הגיעו לשדה התעופה במינכן - הוציאו את האופניים מהארגזים - זרקו את הארגזים בכניסה לטרמינל ורכבו להם לדרכם. השמות נמצאים בידינו - כולל מספר טלפון - הכל מופיע על גבי הארגזים. אנו שוקלים האם לפרסם את השמות בפורום . גדי

timon1

New member
גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה

פעם דובר פה על הכנת מאגר מספרי שלדות כדי להקל על המשטרה באיתור אופניים גנובות, יש למישהו ספק מי צריך להיות בראש הפרויקט??? בנוגע למלכלכים, אם פעם חשבתי שרוכבים זו קהילה המודעת לאיכות הסביבה וקצת יותר איכפתית מכולם [מה קרה, מותר לפתח אשליות?!?!] אז לצערי היום התבדיתי באופן נחרץ, הישראלי המכוער התגלה פה היום במלוא "תפארתו" והכי גרוע מבחינת האשליות שלי זה שהוא [והיא והוא] בכלל רוכב [גם אם זה לא עמנואל מהפורום הם ללא ספק רוכבים]. כואב לראות את ה"שגרירים" שלנו מבצעים את עבודתם "על הצד הטוב ביותר" ואני מקווה שלא נראה תופעות כאלה יותר.

למעלה