פרירייד במעלה 1? איזה מין שיפוע זה

Titanium

New member
אם יורשה לי לצטט את עצמי

(כמו כל פלצן החולה במחלת גדלות) "רצינו להביא את האופניים לישראלים, הבאנו את הישראלים לאופניים"

לפורום יש עיניים שרואות הכל ../images/Emo153.gif

(וגם לבני ילד רע...) ככה זה, כבר אי אפשר לירוק בדרך למטה מצובה אי אפשר לזרוק ארגזים ביציאה מהטרמינל רוכבים תיזהרו- הפורום מאחוריכם.....
עוד תרומה קטנה של הפורום שלנו לקהילת הרוכבים

לא לשכוח שיש עוד שני עמנואל בפורום

ובין קהילת רוכבי הכביש ולא בהם מדובר, השניים האחרים החפים מפשע לחלוטין, שגם יצא לי לרכב איתם הם עמנואל בלחסן ועמנואל קדוש ואני מזכיר את שמותיהם כי אחרי שראיתי את גל התגובות אני די חושש לחייהם או יותר נכון לקשריהם החברתיים.

eliavt

New member
../images/Emo46.gifפשוט בושה וחרפה!!!

ואחר כך מתפלאים למה לא "אוהבים" אותנו בחו"ל
. וטוב מאוד שגדי פרסם את שמם בפורום - להם זה ממש לא הפריע להשאיר את "החתימה" האישית שלהם בגרמניה. פשוט בושה שתייר רגיל מתנהג ככה - אז מה נגיד על חבר'ה משלנו? (מצטער גם אני כמו טימון חשבתי שרוכבי אופניים הם אנשים טיפה שונים....) אליאב

aFish

New member
למה לא הבאתם את הקופסאות?

הייתם יכולים ליסוע לשם לזרוק להם את זה ליד הדלת.....
בתור נאמן נקיון הייתי שמח לרשום להם דו"ח....אם זה היה קורה בארץ והייתי רואה את זה במו עיניי...
אתמול אספתי שקית זבל שלמה בדרך למערת התאומים עם שקיות פלסטיק, כוסות פלסטיק ניירות קטנים ועוד...ואלה באים וזורקים קרטוני ענק באמצע הכביש...על זה נאמר...שגרירים של רצון טוב...היה להם רצון טוב מאד לעלות מהר על האופנים ולרכב....

Eyal Hershtik

New member
חבל שפירסמת ../images/Emo10.gif

מסר אישי לאותו בן אדם או חבורה היה פותר את הבעיה , ללא כל השתלחות והוצאת מילים רעות על אותם אנשים מעל דפי הפורום ! זו דעתי אייל

timon1

New member
היו צריכים לחשוב על כך לפני שלכלכו.

גדי לפחות חשב והתלבט איתנו האם לפרסם או לא, כמה לבטים אתה חושב שהיו למלכלכים בטרם לכלכו את שדה התעופה והכתימו את שמנו בפעם המי יודע כמה?

Eyal Hershtik

New member
עדיין , יש דרכים יותר נכונות ...

ומתונות להעברת ביקורת על מישהו , מייל קטן , שיחת טלפון וכו' היה פותר את הבעיה- אני חושב . הכפשת שם אדם ברבים הינו מעשה חמור לפי דעתי
אייל

זו לא הכפשה, אלא תיאור מציאות.

מי שלא מתבייש לעשות את המעשה, שלא יתביש גם כשזה מתפרסם. גם הכפשת המטייל הישראלי היא חמורה.

רֶשֶף

New member
מז'תומרת "היה פותר את הבעיה"?

נראה לך, שבשיחה אישית תגרום להם לרוץ למינכן ולטאטא שם קצת את המדרכות מתוך חרטה גמורה ומחווה של רצון טוב? הבעיה קיימת ושרירה והעוול כבר נגרם בדמות נדבך נוסף לנזק התדמיתי המצטבר. צריך להוקיע תופעות כאלו במלוא העוצמה. במחדלים תרבותיים אפשר לטפל רק באמצעות סנקציות חברתיות מחמירות. סנקציות משמעתיות הוכחו כבר כבעלות יעילות מוגבלת ולטווח קצר. אמנם "נשק החרם" הוא כלי קטלני, שעשוי לגרום עוול במקרים מסויימים (לכל תופעה או מעשה יש הסבר הגיוני ותמיד יתכנו טיעונים מסנגרים), אבל הממצאים המצולמים נראים מרשיעים למדי (קצת קשה לי להעלות בדעתי ששלוש קופסאות כאלו קפצו להן לבד מהמזבלה של מינכן והתיישבו באי-סדר מופתי כזה בכניסה לטרמינל) והדרך היעילה ביותר לעקור מן השורש תופעות תרבותיות נלוזות היא לדעתי אחדות קהילתית והוקעה פומבית של תופעות כאלו. אני מסכים, עם זאת, שבדומה לכללי האתיקה העיתונאית מן הראוי, לפני פרסום דבר על אדם (ומתוקף חוק כבוד האדם וחירותו), לפנות אליו באופן אישי ולנסות לקבל את התייחסותו.

Eyal Hershtik

New member
יפה הגדרת את זה בפיסקה האחרונה ..

לזה בדיוק התכוונתי : "מן הראוי, לפני פרסום דבר על אדם (ומתוקף חוק כבוד האדם וחירותו), לפנות אליו באופן אישי ולנסות לקבל את התייחסותו. " זו כוונתי , אני מוקיע ושונא עד מאד התנהגות כזאת (ולא רק בחו"ל ) אבל קודם כל יש לבדוק את גרסתו של אותו נאשם . תאר לך מקרה שהם כן זרקו את זה לפח ובהעמסה שלו או משהו כזה זה נפל ? תאר לך שלפח שמקום לא היה אפשרות להכניס קרטונים אז הם הניחו את זה מסודר ויפה בצד בצמוד לפח ועקב ההעמסה של הפח זה נפל ונראה כמו שזה נראה ? מה תגידו אז? כבר קרו מקרים בעולם ואסור לשפוט שום דבר בחיים לפני ששומעים את כל הצדדים בדבר . אייל

aFish

New member
אחרי ששחררנו לחץ...

זה באמת נכון מה שאתה אומר
ללא ספק קצב התגובות נהיה כאן הסטרי ובאמת יכולות להיות הרבה נסיבות שהביאו לכך. מאד חסרה כאן תגובת הצד השני
האמת...אני מתקשה להאמין שזה פשוט נזרק כך בשדה...באמת זה משהו שאישית אני מתקשה להאמין בתמימותי שאנשים עשו סתם כך.

מכיוון שאני התחלתי אני רוצה גם

לסיים - אז במחשבה שנייה אני קצת מתחרט על הפרסום וגם על מה שכתבתי. אולי הייה מקום לקבל קודם את תגובת הנידונים. למרות שמזירת האירוע לא נראה לי שום פח אשפה באזור - ותזכרו שזה אזור שמור במיוחד המוקצה רק לטיסות לארץ - יכול להיות הסבר אחר לאירוע שמנקה את הנידונים מאשמה. אז אני מציע שנחכה לתגובתם (אם ירצו להגיב) כשיחזרו לארץ. גדי

Tweenies

New member
אייל הצדק עמך ב100% וגם עוד דבר

השמות שפורסמו ללא פניה לאנשים לקבלת תגובה מראה גם כן את "הישראלי המכוער" שרץ לספר לחברה. לא ידעתי שבג"צ העביר סמכותו לפורום אופניים.

המדווש

New member
אולי ברנש גרמני אנטישמי זרק את

הקרטונים הללו במכוון בכניסה לטרמינל. יפה רשף שהעלת בסוגריים ספקות לגבי אמיתות המימצאים .

hindeer

New member
ממש לא חבל !!!!!

איך אפשר לומר "חבל שפירסמת" אחרי שהם פירסמו את עצמם קבל עולם ועדה בצורה מכוערת שכזו? אוקי - אני מקבלת, זו דעתך אבל דעתי היא שהם פירסמו עצמם בצורה שאינה משאירה שום מקום להתחשבות מסוג מסר אישי.

יורם חן

New member
אייל לדעתי אתה יכול להרגע, אין צורך

שתסנגר עליהם. לדעתי כלל לא איכפת להם, אחרת לא היו זורקים את הקרטונים וכל הניירות שמסביב ככה בחוץ, עם שמם מתנוסס לראווה + כתובת + ארץ מוצא. אז אם להם לא איכפת, אתה יכול לחסוך את השיכנועים, לפחות נוציא קיטור ואולי מישהוא שעוד לא עשה את זה והוא רוכב כמונו ו"כאילו" חשבנו שאיכפת לו עד עכשיו, כי הוא "רוכב אופניים וחבר בפורום", לא יעשה את זה בפעם הבאה גם אם מאוד יבוא לו, כי אולי מישהוא ישים תמונה שלו בפורום. לגבי השלושה הנ"ל- כבר אבוד לנו, ממילא.

למעלה